Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ας γαμήσουμεν σήμμερα τζιαι αύριον.

Το Charlie Hebdo το προχτεσινόν συμβουλεύκει τους Γάλλους "ας γαμήσουμεν πριν τες εκλογές", τζιαι το φκιόρον συμπληρώννει "εν να ψηφίσουμεν λλιόττερον μαλακισμένα".

Στην Γαλλίαν το Εθνικόν Μέτωπον προελαύνει πάνω στην καμένην γήν που αφήννει το σύνθημαν "tous pourris", (ούλλοι βρωμισμένοι), πάνω στην έρημον που αφήννει όταν ηξεράνει η λάσπη που σύρνουν μερικά μίντια πάνω στους πολιτικούς τζιαι την πολιτικήν, πάνω στην κοινωνικήν κατάθλιψην που δημιουργεί η λιτότητα που αποφάσισαν να επιβάλουν οι "δικοί" του πολυεθνικού κεφαλαίου τζαι της κάστας που κάμνει την πάρζαν.

Τζαι γώ τούτον θα σας ευχηθώ, μετά τούτα που θκιαβάζω ότι εγινήκαν εχτές τζιαι προχτές στην Κύπρον: "Ας γαμήσουμεν, σήμμερα τζιαι αύριον" αντίς να αννοίξουμεν το στόμαν μας να πούμεν τίποτε για την πολιτικήν κατάστασην. "Μεθαύριον θα ξηστομήσουμεν μικρότερην μαλακίαν", θα συμπληρώσει μια μαυρομμάτα, ποτζιείνες πον γεμάτοι οι κάμποι τον αννοιξιάτικον Μάρτην. Τζιαι αν μιλήσει κάποιος ποτζιείνους πον να ψηφίζει "Χρυσήν Αυγήν τύπου" κόμματα του χρόνου, ας του πούμεν "σπάσμαν τζιαι ζίλικουρτιν εσού".

υ.γ. Το Charlie Hebdo συνεχίζει να ένει μια απόλαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: