Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Να τα φάτε στην αρρώσκιαν σας.

Έσιει χτηνά που ώσπου λείφκει το τσιαΐριν γίνουνται πιο επιθετικά προς τα πιο αδύνατα για να φαν ότι έμεινεν μόνοι τους.

Έσιει αθρώπους που άμα λλιανίσκει το φαΐν, τζιέφκουν το να το μοιραστούν με τζιείνους που έχουν ανάγκην, έτσι που να μεν πεινάσει κανένας.

Η πλειοψηφία της κυπριακής βουλής αποτελείται από χτηνά. Τζιαι μάλιστα πο τζιείνα με τα χείριστα ήθη, αν μέτρον είναι οι αθρώπινες αξίες. Να τους σιαίρετε.

Καλώ τους συμπατριώτες μας γιατρούς τζιαι νοσοκόμες, που δεν έχουν ψήφους να συνάξουν, αν πραγματικά επιστεύκαν την ώραν που επιάνναν όρκον να υπηρετήσουν τον άνθρωπον, να παρανομήσουν τζιαι να προσφέρουν περίθαλψην σε όποιον άθρωπον πονεί τζιαι δεν μπορεί να πληρώσει για να γιάνει, όποιος τζιαι να ναι, όποθθεν τζιαι να ναι. Μόνον έτσι θα σωθεί η αξιοπρέπεια του αθρώπου στον τόπον.

Τζιαι όσους θέλουν να αποκλείσουν φτωχόκοσμον που την ιατρικήν περίθαλψην, σας εύχουμαι όσα κερδίσετε να τα φάτε την αρρώσκιαν σας. Σκατένοι.

20 σχόλια:

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

ακόμα τζι' αν ο στόχος ήταν η προώθηση του ρατσισμού τζιαι του φασισμού, πιάννει πολλούς αθρώπους με την ίδιαν "εθνικήν" καταγωγή με τζιείνους που προωθούν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως νοικοτζιυρές που ήταν έσσω να αναγιώννουν τα μωρά τους τζιαι να φροντίζουν παππούδες τζιαι γιαγιάδες, νέα παιδκιά που εν επρολάβαν να συμπληρώσουν τα 3 χρόνια εισφορών, ανάπηρους τζιαι ανήμπορους ανθρώπους να δουλέψουν. Το νομοσχέδιον δολοφονεί 2000 σιηλλίαες τ/κ που επισκέφτουνται το ογκολογικόν τζιαι πολλές σιηλλίαες με μεσογειακήν αναιμίαν. Οι "σκατένοι" όπως τους λαλείς, έννεν εις την αρρώσκιαν τους που εννά φαν ότι κερδίσουν. Εν σιηλλίαες πλάσματα που τρων με τούτον τον τρόπο. Δαμέ μιλούμεν για στυγνές πολλαπλές δολοφονίες. Εν προσπάθεια για θεσμοθέτηση κυπριακής βερσιόν ολοκαυτώματος. Σε ήντα βωμόν; Της καρέκλας; Του κέρδους; Οξά εννά σωθεί η οικονομία με τόσες δολοφονίες; Χαρούμεν τους, ξιχαρούμεν τους, το φτωχόν το πλάσμαν που πεθανίσκει κάθη μέρα, εννά πεθάνει μιαν τζι' έξω

Aceras Anthropophorum είπε...

Σιειρόττερα που ότι το εφαντάστηκα δηλαδή. Η θκειά μου που ήταν καρκινοπαθής τζιαι που εδούλεψεν μιαν ζωήν σκλάβα στο περβόλιν χωρίς κοινωνικές ασφαλίσεις θα έκοφκεν έξω.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε εν αλλάσσει όσον αφορά το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου. Μεν πετάσσετε αρλούμπες. Θα εξακολουθήσουν να παίρνουν θεραπεία ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.

Όσον αφορά τη γενικότερη Δημόσια Υγεία, το πρόβλημα μας δηλαδή εν οι τουρκοκύπριοι τζαι οι αιτητές πολιτικού ασύλου; Οι κυπραίοι που σήμερα εν δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη επειδή εν είχαν την τύχη ναν κυβερνητικοί υπάλληλοι τί ένι; Εν καταλάβω τούντην λογική να έχουν οι "ξένοι" τα δικαιώματα τζαι οι "ντόπιοι" τες υποχρεώσεις σε τούντο κράτος

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελβετία που είσαι, τι συμβαίνει σχετικά;

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανώνυμε 7:28 άσε τες εξυπνάδες. Ξέρεις πολλά καλά ότι οι τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμαν δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για πολιτικούς λόγους. Διότι ο Τάσσος Παπαδόπουλλος εκατάλαβεν ότι την Τουρκίαν μόνον εσσωτερική πίεση που τους Τουρκοκύπριους μπορεί να την κουντήσει πίσω που την στιγμήν που εμείς 40 χρόνια δεν εκαταφέραμεν να την πάρουμεν μιαν ίντζαν πίσω.

Για τους ξένους δεν είπεν να βάλει εισοδηματικά κριτήρια. Είπεν ότι όσοι δεν εβάλαν κοινωνικές ασφαλίσεις 3 χρόνια να μεν έχουν δικαίωμαν δωρεάν. Ειτε φτωσιοί, είτε πλούσιοι.

Το να ξεχωρίζεις τους πολίτες σε ξένους τζιαι ντόπιους είτε έμμεσα, είτε άμεσα τζιαι να τους αντιπαραθέτεις ισοδυναμεί με υποχώρησην στες πιο σκοτεινές δυνάμεις της κοινωνίας. Κάθε πολίτης, δεξιός ή αριστερός που γίνεται ρατσιστής είναι ένας άθρωπος λλιόττερος για μέναν. Τζιαι αυτήν την στιγμήν δεν έχουμεν άτομα για τα οποία γύρνει η πλάστιγκα, έχουμεν πολιτικές δυνάμεις ολόκληρες.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανώνυμε επόμενε, στην Ελβετία οι σκύλλοι του Μπλόχερ έχουν 30% δύναμην στες εκλογές.

Για τα κομματικά επιτελεία του Δήκο, του Δησύ, τζιαι την Εδέκ που θέλουν να χαδέχουν τα φκιά του σκατένου πολίτη που ξηχωρίζει τους αθρώπους σε ντόπιους τζιαι ξένους διώ τους έναν λίνκ για να πάρουν ιδέες για τες προεκλογικες τους εξτρατείες

http://www.google.ch/search?q=affiches+udc&hl=fr&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=axrOUILyKaHV4gTz04GACw&sqi=2&ved=0CDAQsAQ&biw=1363&bih=760

Παλόλον το "καθως πρέπει" φασισταριόν που βασιλεύει σε τούτην την χώραν, όσον αφορά την παιδείαν, την υγείαν τζιαι τες κοινωνικές υπηρεσίες, οι ίδιοι οι λειτουργεί, δασκάλοι, γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοι, αρνηθήκαν να μπούν σε πολιτικά παιχνιδάκια τζιαι να χωρίζουν τους αθρώπους σε ξένους τζιαι ντόπιους.

Δακάτω πληρώννουμεν ούλλοι κάπου 300€ την κκελλέν, κάπου 10% του μισθού για τους φτωχούς τζιαι 1% για τους πλούσιους σε ασφάλειες υγείας (το ΓΕΣΥ στην Κύπρον δεν εμπήκεν σε εφαρμογήν διότι κανένας δεν θέλει να πληρώνει, ούλλοι θεωρούν δικαίωμαν στο μούχτιν). Που τη στιγμήν που έχεις ασφάλειαν μπορείς να πάεις σε όποιον γιατρόν θέλεις, είτε του νοσοκομείου, είτε έξω. Οι καλλύττεροι εν στα νοσοκομεία. Όταν όμως ένας άνθρωπος πάει στο νοσοκομείον τζιαι δεν έχει ασφάλειαν, τον πιάννουν σαν να είχεν τζιαι τα χαμένα παν μες τες ζημιές. Ο γιατρός θεωρεί καθήκον του να γιατρέψει κάθε άνθρωπον που έχει ανάγκην, είτε έχει, είτε δεν έχει.

Οι γιατροί, οι δασκάλοι τζιαι οι κοινωνικοί λειτουργοί αρνούνται να διαβιβάσουν τα στοιχεία των πελατών που δεν έχουν χαρκιά. Θεωρούν ότι η αστυνόμευση εν ξεχωριστή δουλειά τζιαι δεν τους αφορά. Δεν χωρίζουν τους αθρώπους σε τζιείνους που έχουν χαρκιά τζιαι σε τζιείνους που δεν έχουν.

Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει ασφάλειαν, είναι μέσα στα βασικά δικαιώματα του αθρώπου η στέγη η τροφή τζιαι τη περίθαλψη τζιαι η κοινότητα στην οποίαν ανοίκει του τα παρέχει δωρεάν, λιτά, αλλά δωρεάν.

Το να συγκρίνεις τα δύο συστήματα δεν είναι δόκιμον, διότι συγκρίνεις έναν οργανωμένον κράτος που εν ώριμον, που έχει ιατρικήν ασφάλισην για όλους 60 χρόνια τωρά, με την Κύπρον που ακόμα να εφαρμοστεί τζιαι η ιατρική περίθαλψη πληρώνεται που τους φόρους.

Η ουσία είναι ότι δεν έχει άθρωπον που θα πεθάνει διότι του αρνήθηκεν κάποιος την περίθαλψην.

Η άλλη ουσία είναι ότι τα κόμματα της δεξιάς δακάτω αντισταθήκαν όσον εμπόραν στον ρατσισμόν τζιαι ας εχάσαν 30% της εκλογικής τους δύναμης. Επροτιμήσαν την αθρωπιάν παρά 30% ψήφους. Τζιαι τζιειαμαί που δεν αντισταθήκαν, διότι δεν είναι όλα ρόδινα πουθενά, εσταθήκαν στον πούντον τους οι γιατροί τζιαι οι δασκάλοι.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ο γιατρός θεωρεί καθήκον του να γιατρέψει κάθε άνθρωπον που έχει ανάγκην, είτε έχει, είτε δεν έχει.

χρήματα εννοείται ή χαρτιά.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ξέρω ότι η καθαρίστρια που έρκεται στο σπίτιν, έχει δικαίωμαν σε ανώνυμην κοινωνικήν ασφάλισην που θα μπορούσα να της πληρώννω, αλλά προτιμά να της τα πληρώνω σε λευτά παρά σε τσέκκιν ασφάλεια όπως ονομάζεται, τζιαι ξέρω ότι το κοπελλούδιν της πάει σχολείον μες την τάξην της κόρης μου τζιαι το σχολείον δεν την καρφώννει στην αστυνομίαν.

Θα την αρωτήσω πον να ξανάρτει για τον γιατρόν.

Ερυκίνη είπε...

Το οι "ξένοι τα δικαιώματα τζαι οι ντόπιοι τες υποχρεώσεις" εν φράση που φορκέται πολλά τωρά τελευταία τζαι ΔΕΝ στέκει.
Καταρχήν οι ντόπιοι που εν φτωσιοί απολαμβάνουν επίσης το δικαίωμαν της δημόσιας υγείας (προς το παρόν που υπάρχει δηλαδή) εν τους το έκλεψεν κανένας.

Οι κύπριοι πολίτες που δεν δικαιούνται κάρτα νοσηλείας για να μεν τη δικαιούνται σημαίνει ότι πιάννουν αρκετά λεφτά για να παν σε ιδιώτη.

Δηλαδή αν φκεί κάποιος που πιάννει 2000 το μήνα να παραπονεθεί που δεν έχει κάρτα νοσηλείας γιατί εν "αδικον οι άλλοι να έχουν τζαι τζείνος να μεν έσιει" αντροπή στα μούτρα του. Άδικο εν να είσαι άνεργος 2.5 χρόνια τζαι να παρακαλάς για μια δουλειά 500 ευρώ μαύρα. Άδικον, εν που η Ιρακινή συναδέλφισσα μου στο Ζορπάν κάποτε άκουεν τους βομβαρδισμούς κάθε νύχτα τζαι επαρακάλαν να μεν ππέσουν πας το σπίτιν της, τζαι αναγκάστηκεν να φύει πόσσω της να έρτει κύπρον μπας τζαι γλυτώσει (την ίδιαν ακριβώς αδικίαν που έζησεν η μάνα μου πριν 38 χρόνια).

Η φτώσια εν έσιει εθνικότηταν. Ούτε η αρρώστια. τζαι συμφωνώ με τον Ασέρα, οι γιατροί θα μπορούσαν να αντιδράσουν. Τούτον ουσιαστικά εν "αμερικανοποίηση" του συστήματος υγείας. Σε λλία χρόνια θα πεθανίσκουν πλάσματα γιατί εν έχουν ασφάλεια (στο βέλγιο πάντως που ζω εγώ, στες "ευρώπες" τρομάρα τους, εν έσιει δημόσια νοσοκομεία, πιερώννεις παντού).

(ασέρα σόρυ για το σεντόνιν)

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τούτον που γραφει ο Aceras: "Ξέρεις πολλά καλά ότι οι τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμαν δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για πολιτικούς λόγους."

Αφοί οι πολιτικοί λόγοι είναι ακόμα εκεί (παρεμπιπτόντως, λόγων των άθλιων επιλογών του Χριστόφια), τότε η κίνηση αυτή μόνο πολιτικά μπορεί να ερμηνευτεί. Και η μυρωδιά είναι άσχημη.

the Idiot Mouflon είπε...

Άμαν σας ελάλεν ο πελλλλλός ότι ξεκινούμε που τζιαμέ που εμείναμε τη δεκαετία του 80 /εποχή Κυπριανού τζιαι ότι με τις αναρριχιτικές συνεργασιο-βλακείες της ηγεσίας του ΑΚΕΛ εννά γινούμαστεν όλο και πιό συντηρητικοί σαν κοινωνία... εφταίαν σας άλλα...

Το ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ αφέθηκε ο κοσμάκης στα χέρια των μισαλλόδοξων... το πως έφτασαν να τους εκφράζουν οι αβερωφοκουλίες κλπ.... δεν πρέπει να μας απασχολήσει ποτέ Aceras μου, έννεν;

Ανώνυμος είπε...

http://www.alithia.com.cy/index.php/koinonia/item/2025-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE

postbabylon είπε...

ουλλον τζιαι πκιο συχνα φρικαρω τοσον πολλα που σαννα τζιαι απαξιω να πω την γνωμην μου. Εν σαννα τζιαι μιλω αλαουρνεζικα.
Νιωθω οτι εν εισιε πποιντ να πω την γνωμην μου.

Αντρεπουμαι.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανώμυνε 10:54 το κακόν είναι που δεν αντρέπεσαι τζιόλας. Εγώ δεν θα αντραπώ στην θέση σου όπως την Postbabylon. Εγώ συχαίνομαι τες αξίες σου, τζιαι σένα, τζιαι του κυριούλλη με την γεναίκαν την καρκινοπαθήν, τζιαι της γεναίκας της καρκινοπαθούς που εδέχτην να εργαλειοποιήσει πολιτικά την αρρώσκιαν της ή τον μελλοντικόν θάνατον της, τζιαι της Αλήθκειας της σιχαμερής που γίνεται φερέφωνον του σιχαμού που φκάλλει το στόμα σας.

Τζιαι αν δεν είσαι σε θέσην να καταλάβεις γιατί μπορεί κάποιος να συχαίνεται τον πολιτικόν σας λόγον, ε τότε, να ξέρεις ότι εν Λόγος για να τον συχαίνομαι διπλά τζιαι τρίδιπλα.

Aceras Anthropophorum είπε...

Εκτός που αν έβαλες το λίνκ όχι για να μας πεις πόσον ηφταίει η ανθρωπιστική πολιτική της κυβέρνησης αλλά για να δούμεν την ασχήμιαν του ρατσιστικού θεάματος που μιαν καθως πρέπει εφημερίδαν, οπόταν έφαες τον σιχαμό άδικα. Ελπίζω να μεν τες έφαεν άδικα ο αγγελιοφόρος.

Aceras Anthropophorum είπε...

Αγρίνε καταλάβεις ότι μετά που επήρα πουρλόττον με τα σιχαμερά της Αλήθειας, δεν μπορώ να κουβεγκιάσουμεν νηφάλια. Τζιαι ότι τζιαι να μου πεις, εγώ θα σου απαντήσω ότι για τούτον τον σιχαμόν δεν ηφταίει η αριστερά. Από πότε φταίει η αριστερά για την αθλιότηταν των αντιπάλων της;

Ανώνυμος είπε...

Acera

το λινκ ήταν ακριβώς για την κατάντια και τα επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούμαστε με τούτες τες ρατσιστικές νοοτροπίες.

ο ανώνυμος που έφαεν άδικα το σιχαμό :)

Aceras Anthropophorum είπε...

Ούφφ!!

Εκαταντήσαμεν να νοιώθουμεν ανακούφησην άμαν συναντούμεν αθρώπους με αθρωπιάν.

Anef_Oriwn είπε...

“Ούλλοι κλαίσιν τζιαι πολέσιν, τζι’ ο φτωχός τζιεί που πονεί”! Οξά “αλλού τον τρώει, τζι’ αλλού κνίθεται”; Ο λόγος για τον Strovolioti, που δεν χάννει ευκαιρία να μας πει ότι φταίει ο Χριστόφιας! Ακόμα και για τις πολιτικές πράξεις των ομοϊδεατών του της Δεξιάς και του υποψηφίου που επέλεξε να ψηφίσει!!! “Κουμπάρε”, εκατάντησες εμμονικός!

zep είπε...

Εμενα δεν με εκπλησσει τιποτε. Ουτε η αληθκεια, ουτε ο στροβολιωτης ουτε ο αγρινος. Το μονο που λυπουμαι καθε μερα που το συνειδητοποιω παραπανω οσο περνα ο τζιαιρος εν οτι η πλειοψηφια του κοσμου στη Κυπρο τζιαι γενικα στον κοσμος ενεχουν που τον ηλιο μοιρα. Ειναι ρατσιστες, μισαλλοδοξοι τζιαι ηλιθιοι. Ενεχουν ιχνος αγαπης μεσα τους. Η τζιοιλια τους να γεμωνει τζιαι ας πεθανισκουν οι αλλοι. Τζιαι τραβουν μας τζιαι μας κατω μαζι τους.