Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μαχαλλεπίν τζιαι παγωτόοοοοον!!!!

Είμαι στην τέταρτην ανάρτησην που γράφω τζιαι δεν την αναρτώ.

Παρακολουθώ την πολιτικήν αθλιότηταν, την αθλιότηταν της μεντια-κρατίας, τζιαι την αντανάκλασην της πάνω στην μπλογκοσφαίραν. Απαιχθάνομαι τζιαι την ιδέαν μόνον ότι μπορεί τζιαι να με πάρουν μαζίν τους τζιαι τους ημοιάσω.

Αποφάσισα σιωπήσω τζιαι να γινώ μαχαλλεπάρης μέχρι νεωτέρας.

29 σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Aceras,
Άρκησες! Έπερασεν το καλοτζιαίριν τζι' ετσι τζι' η εποχή του μαχαλλεπιού με το παωτόν!

dokisisofi είπε...

kirie, eshete je me triantafillo?

stalamatia είπε...

Eγιώ ένα παγωτό έτρωα το ,Καμιάν ιστορίαν εν θα μας πεις;
Δόκη που είσαι κόρη μου;

Aceras Anthropophorum είπε...

Anef, λόγω κλιματικών αλλαγών το μαχαλλεπίν σερβίρεται μέχρι τον δεκέβρη.

Δόκησίσοφη γίνεται μαχαλλεπίν δίχα τριαντάφυλλον;

Σταλαματιά οι ιστορίες δεν είναι μακντόναλτς να φκαίννουν που το καλούπιν όποτε θέλουμεν :)) Θέλουν όρεξην τζιαι ώραν. Λείπει μου η ώρα. Έχει πεντέξι μισοδότζιην που καρτερούν την ώραν τους να ρτει.

dokisisofi είπε...

Κύριε, ρωτώ σε γιατί έσιει που βάλλουν μόνο ροδόστεμμα με ζάχαρη που τραανίζει μεσα στα δόντια μας.
(Σταλαματία, προσπαθείς να με πιάσεις στην κουβέντα για να κλέψεις τη σειρά μου;) ΄

Aceras Anthropophorum είπε...

μεν κουγκιέσται κορούδες παρακαλώ!!!

Δοκησίσοφη έχει τζιαι μαχαλλεπίν με το ροδόστεμμαν τζιαι το ζάχαριν αν προτιμάς. Μόνον μεν κουγκέσται να μου σιονώσετε τα μαχαλλεπιά.

stalamatia είπε...

Eθθελω μαχαλλεπί ,μόνο παγωτό ας εντζιαι του τριαντάφυλλου αρέσκει μου πολλά.Δόκη μου παραχωρώ τη θέση μου τζιαι διώ σου τζιαι που το παγωτό μου αν θέλεις.

Anef_Oriwn είπε...

Μέχρι πριν λλία γρόνια είshεν έναν γέρον στην Σκάλαν που έκαμνεν τζιαι πούλαν με το αμαξούιν του μαστίχι παγωτόν και παγωτόν το τριανταφύλλου ...

dokisisofi είπε...

Η αλήθκεια, τωρά που σε θωρώ,εμετάνωσα κόρη Σταλαματιά, έπρεπε να έπιανα τζιαι εγώ παγωτό:)Εν τζιαι πιστευκω να ακκάνεις την φόρμα που κάτω έννεν; Γιατί ύστερα εν το θέλω :)

Dom1n@tor είπε...

Παιδιά ένα νέο blog για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

http://greendunk.blogspot.com/

ιων είπε...

Γράφεις σβήνεις τζιαι περνά σου ο θυμός, τζιαι η απαξίωση. Εκρυάδισεν τζιαι στην Κύπρον Ασέρα,τζιαι σαννα τζιαι εν πάει ούτε το παγωτόν, ούτε το μαχαλλεπίν.

Σούπαν τραχανάν με το πουλλίν. -)))

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Aceras έχω μισογράψει καμιά
20αριά αναρτήσεις. Αφορούν κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Είναι όλες τοσο depressing...και αυτές τις μέρες νοιώθω κάτι σε στύλ 'who cares'? So, έμειναν στα drafts...
πιθανότατα permaently.
ΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Ασέρα, απολογούμαι για το άσχετο, τζιαι ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δόκη, εβάφτισές με τζι'αποκλήρωσες με.... θέλω να σε θωρώ μέσα-μέσα αλλά εν φακελλώνουμαι... τουλάχιστον οϊ εθελοντικά, ότι γίνεται αυτόματα με την αναγραφή σχολίου γίνεται, που τζιαμέ τζιαι τζει... email addresses τζιαι τα ρέστα εν πάω.
Πεθυμιές,
Ο

Itsmylife είπε...

Το παωτόν τζιαι το μαχαλλεπίν, εν πράματα παντός καιρού! άμαν τα πεθυμήσει το πλάσμαν, τρώει τα. Θα είμαι που του πιο τακτικούς σου πελάτες φίλε μου!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε,

πολλά ενδιαφέρον το μπλογκ σου. Είμαι σε μια διένεξη με έναν φίλο για την παροιμία "είπαν του πελλού πελλέ τζιαι επέλλανεν". Ο φίλος είναι καλαμαράς τζιαι επιμένει ότι υπάρχει η λέξη "τέλεια" στο τέλος.

Λόγω απουσίας κυπραίων στην περιοχήν, ζητώ την εμπειρογνωμοσύνη σου.

Α τζιαι σόρρυ που ενοχλώ τη συζήτηση.

dokisisofi είπε...

@ Ο, αν εκατάλαβα τίποτε....(τρώμεν τζιόλας)

stalamatia είπε...

Δόκη Σταμάτα να τρώεις άλλο που το παγωτό μου,έφαες μου το ούλλο.

Ανώνυμος είπε...

@ Δόκη....Άτε, τρέχουν τζιαι τα σάλια μου.... Εβάδωσες το πάλε το γέριμο. Τζιαι εν επρόλαβα να δκιαβάσω ούλλη την ανάρτηση/κριτική για την ταινία Άβαταρ τζιαι έμεινα με δκυό σιείλη καμένα. Τες παν, δικό σου ένει ότι θέλεις κάμνεις το.
Σιαιρετούμεν,
Ολλανδία (Τωρά εθυμήθηκες;)

ΥΓ Ασέρα, ευχαριστώ σε ξανά, θα περιορίσω την καταχραστική συμπεριφορά!!

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [1 Νοεμβρίου 2010 11:47 π.μ.],

Όντως υπάρχει «τέλεια» στο τέλος ... Δηλαδή λέμε: «είπαν του πελλού πελλέ τζιαι επέλλανεν τέλεια»!

dokisisofi είπε...

Ολλανδία μου, δυστυχώς μετέχω και εγώ στην κρίση του Ακέρας( έπιασε με πιο μπροστά σε μεγαλύτερο βαθμό), γι' αυτό και μαχαλλεπολογώ για να μην ξεκινήσω τα πίκρικα..
Σταλαματιά, ήταν για να μεν στάξει χαμαί :)
Ακέρας, έσκασα! :)))

Aceras Anthropophorum είπε...

Βρε βρεεεε!!! Επήα να φέρω σιόνιν τζιαι έγινεν ππάρτιν εδώ.

Λοιπόν ακούστε πως θα σας φτιάξω το παγωτόν τριανταφύλλου με τον παλιόν καλόν τρόπον.

Διαλύουμεν τριαντάφυλλον Αγρού μέσα σε νερό τζιαι βάλλουμεν ζάχαρις μέχρι η ένταση της μυρωθκιάς τζιαι της γλυκάδας να είναι αυτόν που γυρεύκουμεν. Πολλήν τριαντάφυλλον πικρίζει.

Πιάννουμεν έναν τάκκον σιόνιν που τον σιονοπούλην, σιόνιν που είναι υπερπαγωμένο. Σπάζουμεν το μέσα σε έναν βαρέλλιν του κρασιού ξύλενον (για θερμομόνωση να μεν χάννουμεν την κρυάδαν του σιονιού). Μέσα στο βαρέλλιν βάλλουμεν έναν δοχείον αλουμίνιον περίπου 30 εκατοστά διάμετρο τζιαι 40 βάθος. Γύρνουμεν μέσα λλίον λλίον το ζουμίν του τριανταφύλλου τζιαι στριφογυρίζουμεν το αλουμινένιον δοχείον μές το μπέν μαρί του σιονιού ως που να πίξει τζιαι να γινεί όμορφον αφράτον παγωτόν.

Πρώτην τζιερνώ την Δοκισίσοφη που καρτερά. Σταλαμαθκιά μεν αγωνιάς θα πάρεις τζιαι σύ. Τζιαι η ΕΑ, θα πάρει, τζιαι η Ίων, τζιαι ο Ο., τζιαι ο Άνεφ τζιαι η Άβιταβίβα. Έχει πόλικον πράμαν.

Έτο, είπετε του πελλού πελλέ τζι΄επέλλανεν τέλλεια.

stalamatia είπε...

Μιάλη διαδικασία ,έτο διαλύεις τριαντάφυλλο μέσα στο νερό βάλλεις το διάλυμα μέσα στις παγοκύστες τζιαι ένα ξυλούι μέσα τζιαι άμα παγώσει εν έτοιμο.

ιων είπε...

Ευχαριστούμεν για το παγωτόν. Ετσι τριαντάφυλλον έσιει να φάμεν που τον τζιαιρόν του παγωτάρη που έβαλλεν τζιαι υποψηφιότηταν για πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όσοι αθθυμάστε μεν το πείτε τζιαι αποκαλύπτετε την ηλικίαν σας.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ίων εγώ την συνταγήν έπιασα την που την μάμμα μου που έπιαννεν στο Βαρώσιν τον τζιαιρόν που ήταν κοπέλλα : )) Εμέναν τον τζιαρόν μου είσιεν ήδη ψυγεία. Εγώ είμαι της εποχής του Σαβούλλη.

kkai-Lee είπε...

Εγιώ είμαι που τον τζιαιρον της Κεοβίτα τζιαι της παγονιέρας τζιαι που τον τζιαιρόν που εγοράζαμεν το παγωτό ( του τριανταφύλλου ) με τα ποτσούθκια της πογιάς.

Καλοί τζιαροί
Φτωσιηκοί αμμά καλοί

stalamatia είπε...

Εγιώ είμαι 53 χρονών τωρά ξέρετε ποιοι είσαστε της εποχής μου. χα χα χα .

Ανώνυμος είπε...

πάρτε παιδια το παωτόν σααααςςς.
Ήσhεν ψυγείον ο παωταρης πας το ποήλατον ρε αέρφην.

ιων είπε...

Καλησπέρα Ασέρα. Μα εν πολλά μεγάλης διάρκειας τούτη η νηστεία που έβαλες την γλώσσα σου. ΄Ατε τζιαι κανεί. Εννα νομίσουμεν πως είσαι θυμωμένος μαζίν μας. :)))

Ετέλειωσεν τζιαι το παγωτόν τζιαι το μαχαλλεπίν. Εν τζιαιρός του παλλουζέ τζιαι του κυδωνόπαστου. Α τζιαι σήμερα των πουρεκιών. Κοπιάστε : ))

bangungot@gmail.com είπε...

(Μα)χα(λ)λεποί καιροί που λαλεί τζι ο Κουλίας.

Τζαι πού'σαι αύριον μεθαύριον ποννά μας κατεβείς τζαι συ να ζητάς επιδόματα παγωτικού πρόσφυγα τζιαι διαβητήρια τζι να λυμαίνεσαι τα δημόσια ταμεία.
Οξά νομίζεις δεν σε καταλάβαμεν.
Έντα είμαστεν τίποτε τωρασινοί?