Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Κοπρίτες φασίστες

Όλοι οι σύχρονοι φασίστες της Ευρώπης είναι σκατάες. Το μόνον, οι Κυπραίοι είναι οι πιο βρωμισμένοι. Εσαπίσαν τόσα χρόνια κρυμένοι σε λιμνάζοντα τζιαι χτιτζιολοούν βόθρους τωρά που επιπλέουν πουπάνω.

Tζιαι ποιός να τους μαζέψει;

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To DIKO mouaxaxaxaxa

http://www.youtube.com/watch?v=1d6YaSL7iuo&feature=related

kyriakos είπε...

Οταν λες σκατάες τι ακριβώς εννοείς;

α)σουρτούα;
β)κότσιρος μαυριδερός;
γ)ενδιάμεση κατάσταση;
δ)βετζιτταριαν κοτσιρουθκια έγιας;


Να σου πω και κάτι άλλο;

Δεν με τρομάζουν τόσο οι Σκατάες όσο οι Κοπρολάγνοι..

Χρίστος Ευαγγέλου είπε...

Aceras, ένας αρθρογράφος έγραψε κάποτε:

Ό,τι εσπείρετε, τζείνον εννά θερίσετε. Επειδή την ημέρα που εννά έρτετε τζιαι εννά έβρετε μια λύση (αν γίνει ποττέ τούτο) τούτες ούλλες οι κουφάες που αναγιώνετε τόσα χρόνια, εννά τυλιχτούν μες στον κόρφο σας. Απλά τζιαι μόνο επειδή 'εν είσιετε ποττέ τα κότσια να δείτε τα λάθη σας τζιαι να προσπαθήσετε να κάμετε τον κόσμο καλύτερο για εμάς. Επροτιμήσετε να τον κάμετε πιο βολικό για εσάς.

Τριάντα Χρόνια Μετά, του Σταυρινού Κυριάκου. Εφημερίδα "Πολίτης", 25 Ιουλίου 2010, Σελίδα 26.

Βλέπεις, αρχίσαν οι κουφάδες να φκαίνουν που το αφκόν τους... Άσιλα, ποιός τες μαζέφκει... Εγώ πάντως ανησυχώ πολλά. Εν θα πω ότι φοούμαι, διότι τούτο δίδει σε τούτες τες ομάδες ακριβώς αυτό που θέλουν.

Χρίστος Ευαγγέλου είπε...

Συγγνώμη, να προσθέσω ότι εν πολλά εύκολο να ππέσουμε στο παιχνίδι του κομματικού χρωματισμού. Τούτα όμως τα γεγονότα εν αφορούν μόνο ένα κόμμα. Αφορούν ούλλα τα κόμματα ανεξαιρέτως. Τζιαί όσοι οι πολιτικοί ηγέτες σήμερα κάμνουν ότι εν θωρούν την κουφή που φκαίννει που το αφκό, διότι νομίζω βλέπουν την απλώς θέλουν να την χρησιμοποιήσουν, για μένα διεξάγουν εσχάτη προδοσία. Ξεπουλούν τον λαό τους για σκοπούς ψηφοθηρικούς, με το να ενθαρρύνουν τούτα τα νοσούντα μυαλά.

Aceras Anthropophorum είπε...

Χρίστο το να διάς ίσες ευθύνες σε αυτούς που κουρτίζουν τα φασιστικά μυαλά με αυτές που διάς στον Νεοκλή που ασκεί μια λογική αθρωπιστική μεταναστευτική πολιτική ή στην Σωτηρούλα που εφαρμόζει την κύρια αρχή της Ευρωπαϊκής κουλτούρας (που θεωρεί όλους τους κατοίκους μιας χώρας ίσους ως προς τον νόμο) ονομάζοντας το μάλιστα τζιαι αισχάτην προδοσία το θεωρώ τουλάχιστον ακατανόητη ισοπέδοση (λέω ακατανόητη για να μεν πώ τίποτε άλλο τζιαι να θεωρίσεις ότι σε έβρισα).

Την ώρα που πρέπει όλοι να συναχτούμε να δούμε τι κάμνουμε με τον φασισμό που αρκέφκει να οργανώννεται τζιαι σπέρνει μίσος μέσα που μιάν εμετική προπαγάνδα (δες το ανώνυμο λίνκ πιο πάνω σχόλιο) αν κάτσουμε να ξηκαθαρίζουμε λοαρκασμούς όπως κάμνει το αγρινό είμαστεν άξιοι της τύχης μας. Άξιοι του φασισμού που μας έτυχεν. Ότι μας κάμουν θα έν χαλάλι μας.

Έτσι ώρες το σέρτικο του να είσαι "αυτόνομος", το μάγκικο του να είσαι "αναρχικός", το "ίν" του να είσαι "ανεξάρτητος ιντελλέξιουαλ" είναι τρίχες στ΄αρχίδια του Καράμπελλα. Από το να μην τρέξεις "να γινείς μέλος της προοδευτικής" μέχρι το να μην βλέπεις την ουσία ενός σοβαρού κοινωνικού φαινομένου έχει μεγάλη διαφορά.

Άσχετον: πως αφήνεις μύνημα στο μπλόγκ σου; Τί πράμαν είναι αυτόν το Phigita που θέλει passward για να αφήσεις μύνημα; Είσαστιν κλειστό κύκλωμα; :)))

Aceras Anthropophorum είπε...

Κυριάκο το κέντρον της Κύπρου εγινήκαν κοτσιροσυλλέκτες. Θέλουν να γινούν τζιαι ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες οι κούλλουφοι που την Γιαλούσα

astronaftis είπε...

σκέτη ποίηση. εύγε.

Anef_Oriwn είπε...

Έναν σκατοπετάχτην να τους συνάξει!

Χρίστος Ευαγγέλου είπε...

@Aceras: Μαζί μου να συγγράφεις όπως θέλεις, τζιαί προτιμώ το αν δεν μου χαρίζεσαι. Εν με πειράζει. Έχω δείγματα γραφής σου τζιαί νομίζω η καρκιά σου εν στη σωστή θέση.

Νομίζω ένεν κακό να είσαι όσο γίνεται αυτόνομος, που την άποψη ότι εξεπέρασες το σύνδρομο του αριστερός-δεξιος τζιαί βλέπεις το θέμα νηφάλια, τζιαί όταν θα πας στην κάλπη δεν ψηφίζεις τούτον επειδή είπεν σου ο παπάς σου.

Με το "μάγκικο του αναρχικού", ούτε εγώ συμφωνώ. Παρόλο που βλέπω μια, θεωρητικά τουλάχιστον, ανθρωποκεντρική θέαση των πραμάτων από κάποιους Κυπραίους αναρχικούς, έχω αμφιβολίες ως προς την μεθοδολογία τζιαί ως προς την επιτευξιμότητα των στόχων που θέτουν. Νομίζω, αν δεν μπορείς να πολιτευτείς συμβατικά, εν να μείνεις ανεπιθύμητο σώμα για το υφιστάμενο σύστημα, τζιαί αμφιβάλλω αν σήμερα υπάρχει έδαφος για κάτι τέθκιο. Εν θέλω να μειώσω οποιονδήποτε που μπορεί να αποκαλείται αναρχικός. Που ξέρεις, μπορεί κάποτε οι συνθήκες ναν τέτοιες που να αλλάξουν τα πράματα.

Καθόλου δεν διώ ίσες ευθύνες, ειδικά για τα άτομα που ανέφερες. Εν είμαι σίουρος γιατί εκλήφθηκεν έτσι. Μπορεί ναν ο τρόπος που το έγραψα.

Για μένα, τούτοι που ενώ βλέπουν το φίδι να φκαίνει που το αυτό, δεν φκαίνουν να ανοίξουν τα μάθκια του κόσμου, να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τα σύνδρομα του παρελθόντος, είναι προδότες. Με τούτους έχω πρόβλημα. Οι φωνές που ακούμε κατά του ρατσισμού (του φανατισμού, γενικότερα) είναι ανεπαίσθητες. Εγώ θα έθελα έναν αρτσιάκκι πολιτικό, να φκει πρώτα-πρώτα να παραδεκτεί τες διαχρονικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος που εσυνέβαλαν στο φαινόμενο, τζιαί μετά να βοηθήσει τον κόσμο να καθαρίσει τα σύννεφα που το μυαλό του.

SKonte είπε...

koprites kai axrista apovrasmata exei apo oles tis ideologies. min eisai ratsistis kai na periorizesai se mia omada monaxa.

thanatiforos είπε...

Πουθενά δεν εφαρμόστηκε πολυπολιτισμός!!!
Δέν υπήρξε πουθενά πολυφυλετισμός!!!
Οταν δύο πολιτισμοί δύο Εθνοι ή δύο φυλές αναμυγνύονται τοτε έχουμε ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΠΟΛΕΜΟ, ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!
Θέλεις ΕΙΡΗΝΗ τότε πές ΟΧΙ στο έκγλημα της παγκοσμιοποίησης που διαπράττουν οι ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ οι ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!
Πές ΟΧΙ στην ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των ΦΥΛΩΝ, ΕΘΝΩΝ, ΓΛΩΣΣΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΣΝΩΝ που προστάζει ο ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ!!!
Αυτοί που δήθεν προστατεύουν την διαφορετικότητα είναι αυτοί που την ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ!!!

Diasporos είπε...

thanatiforos

Νά ένα παράδειγμα κότσιρου που επιπλέει.
Ούφφου, βρωμείς. Πολλά. Ψάξε το DNA σου να δείς την αλήθκεια. Ούλλοι κότσιροι είμαστε που 100 λογιών φαγιά.


Αδέρφιν ακέρα, συχχώρα με που βρίζω στο ιστολόγιο σου, μα έκαμεν με ο βόθρος να σπάσω τη σιωπήν μου.

Disdaimona είπε...

Συμφωνώ μαζί σου πως η ισοπέδωση στην κατανομή των ευθυνών για την έξαρση των φασιστικών φαινομένων, είναι τζαι λανθασμένη τζαι επικίνδυνη.

Χρειάζεται πολλή προσοχή τζαι οξεία αντίληψη, αλλά πάνω από όλα να είμαστε τζαι λλίον έξυπνοι, για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο. Η ισοπέδωση δεν είναι έξυπνη
μέθοδος ελέγχου της πραγματικότητας τζαι των κοινωνικών φαινομένων.
Συμφωνώ πως το Ακελ είναι το μόνο κόμμα, το οποίο αυτή τη στιγμή, δηλώνει, έστω με ένα μαζεμένο τρόπο, ρητά όμως, την αντίθεση του τζαι ίσως την άρνηση του να συμβιβαστεί με αυτά τα φαινόμενα. Τζαι δεν θα μπορούσε να κάμει διαφορετικά, γιατί το Ακελ αποτελεί το ίδιο στόχο του φασισμού. Η εξάρση του φαινομένου, οφείλεται σε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, ένας από αυτούς είναι τζαι η λυσσώδης εμμονή από όλα τα μέτωπα, να πέσει η κυβέρνηση. Δεν θα ησυχάσουν ώσπου να ρίξουν την κυβέρνηση. Είναι ένας τυφλός στόχος αυτός, όι μόνο από τις ακροδεξιές ομάδες αλλά τζαι που τα κοινοβουλευτικά κόμματα μηδενός εξαιρουμένου.

Από την άλλη, θεωρώ πως είναι λάθος να περνούμεν εμείς σε μιαν ισοπέδωση, όπου ταυτίζουμε τις δυνατότητες ενός μεμονωμένου ατόμου, το οποίο αυτοκαθορίζεται ως
«αυτόνομος» ή «αναρχικός», με τις δυνατότητες ενός ολόκληρου μηχανισμού του χ ή ψ κόμματος. Δεν μπορούμε να ψέγουμε την αυτονομία όταν κάποιες χιλιάδες άνθρωποι, ενταγμένοι υπό την σκεπή κομμάτων, κάνουν μόκο για το φαινόμενο.

Προτιμώ τον Αγρινό, που ένα κομματικό στέλεχος το οποίο σφυρίζει αδιάφορα για το φαινόμενο. Λέω για τον Αγρινό γιατί τον ονόμασες. Ο Αγρινός ή ο χ ή ψ αυτόνομος, εν κάμνει ζημιά στην αντιμετώπιση του φασισμού στην Κύπρο. Θεωρώ το αντίθετο.
Πως είναι ένα δείγμα αληθινού τζαι βέρου αντιφασίστα. Τζαι ένα δείγμα πως υπάρχουν σπέρματα υγείας ακόμα στον τόπο.

Με τούτην την έννοια, οι αυτόνομοι τζαι οι μη-αυτόνομοι, πρέπει να συσπειρωθούν ενάντια σε όποιον εκκολάπτει τον φασισμό, τζαι όι να αντιπαρατίθενται. Εν μια παγίδα τούτη από την οποία, αν δεν προσέξουμε τζαι ππέσουμε μέσα, εν θα έχουμε πλέον πολλούς τρόπους να αντισταθούμε.

Κυπριακόφωνος είπε...

Συφφωνώ με skonte. Ούλλες οι ιδεολογίες παράγουσιν ακραίους. Ένναιν μόνον μια.

Anef_Oriwn είπε...

Έχουμε μήπως φτάσει στο τέλος των ιδεολογιών; Γιατί όμως δεν λύθηκαν τα προβλήματα της ανθρωπότητας; Γιατί εξακολουθούμε να έχουμε οικονομικές και πολιτικές κρίσεις; Γιατί οι άνθρωποι "επιμένουν" να πεθαίνουν αποό την πείνα και τες μολυσματικές αρρώστιες, να ζουν στη φτώχεια και την μιζέρια, να μην έχουν νερό και στέγη, να μην μπορουν να εχουν στοιχειώδη μόρφωση; Μήπως κάποια ακραία φαινόμενα, καταστάσεις και εξάρσεις προκαλούνται ή/και αναπαράγονται από τες έντονες κοινωνικο-οικονομικές ανισότητες;

Aceras Anthropophorum είπε...

Χρίστο έπιασα τα του λίνκ που έβαλες προς το άρθρο του Αγρινού σαν δική σου θέση. Δισδαιμώνα αναφέρτηκα ειδικά λογω της αναφοράς του Χρίστου. Τζιαι οι χιλιάδες εντεταγμένοι δεν είναι ένα σώμα. Είναι ΚΑΙ χιλιάδες άτομα, το ένα διαφορετικό που το άλλο.

Σκόντε τζιαι κυπριακόφωνε, ονόματα τζιαι διευθύνσεις. Για την Κύπρου που τους ηξέρουμεν ούλλους, οι γεννικόλογίες ότι όλοι φκάλλουν ακραίους χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή για να καλύψουν χτιτζιασμένα χέρια που εφκάλαν μασιέριν τζιαι εμπήξαν το πάνω σε σώμα καλλιτέχνη. Αυτόν είναι φασισμός.

Διάσπορε εκάλυψες με για τον άρρωστον που θωρεί σιονιστές παντού. Άλλωστε, τζιαι γώ που είμαι μετανάστης είμαι μέρος ενός σιονιστικού σατανικού σχεδίου που στόχον έχει να μουζουρώσει τες ξαθθές φάτσες των Ελβετών.

gregoris είπε...

ούτε το όνομα του εν εσυναφέραν τα ε/κ μήντια...
που ήταν ο Χριστόφιας να πάει στο νοσοκομείο να τον δει τζιαι σταθεί πόξω να δηλώσει ότι εν θα περάσει έτσι η απόπειρα δολοφονίας;
που εν η αστυνομία να κάμει έρευνα τζιαι να έβρει τον μασιεροφκάλτην;
που εν το αντιφασιστικό κίνημα να φκει στους δρόμους;

αντρέπουμαι αμαν με πιάννουν τηλέφωνο τ/κ φίλοι τζιαι ρωτούν με τι γίνεται που ποδά...

Aceras Anthropophorum είπε...

Θα του είπαν ότι εν κάτι "αμπάλατοι περιθωριακοί" που επήαν τζιαι νεκατώσαν φασαρίες τζιαι να μεν νεκατωθεί να μεν βάλει άλλον λάδιν πας την φωθκιάν.

gregoris είπε...

η γνωστή στρατηγική "κρύψε να περάσουμεν"...
άμαν αγκονιστεί κανένα "αμπάλατο περιθωριακό" μέσα στο εθνικό συμβουλίο να δεις πλάκα...

the Idiot Mouflon είπε...

""...Κάθομαι κάτω, πίνω καφέ φαρμάκι
Όποιος κοιτάει περίεργα του λέω "ευχαριστώ πολύ"...""

Ο Ανεπρόκοπος, Πουλικάκος & Εξαδάκτυλος.

ιων είπε...

Πριν πολλά χρόνια, μόλις άρχισαν να εκπέμπουν τα ιδιωτικά κανάλια, θυμούμαι που ο κόσμός προσπαθούσε να συνηθίσει την "πολυφωνία" με ή χωρίς εισαγωγικά, και όλα τα συνεπακόλουθα της. Ακουσα κάποιον σε μια τέτοια εκπομπή να διερωτάται αν θα επικρατούσε η Χούντα στην Ελλάδα και αν θα επιτρεπόταν από τον κόσμο, εκείνη η μαύρη περίοδος του 70 -74 στην Κύπρο, αν υπήρχε και τότε η πολυφωνία που υπάρχει σήμερα.

Θυμήθηκα αυτό τον προβληματισμό που τέθηκε πριν τόσα χρόνια, σήμερα, που συμβαίνουν τόσα τραγικά στον τόπο μας και ο καθένας μας ζει στην κοσμάρα του.
Αφού δεν μας αγγίζουν, προσωπικά κάποιες καταστάσεις, έστω και μας ενοχλούν, σιωπούμε.


Ανόητοι, βλάκες, εκφοβίζουν και δέρνουν κόσμο στις γειτονιές. Οι αστυνομικοί της γειτονιάς που είναι;


Εμαχαιρώσαν τον Τουρκοκύπριο μουσικό στην Λάρνακα πριν λίγες μέρες όταν έγιναν τα γνωστά επεισόδια, την ώρα που έβαζε τα μουσικά του όργανα στο αυτοκίνητό του. Συνελήφθηκε κανένας;

Στην εφημερίδα Σημερινή της 10ης Νοεμβρίου, στη σελίδα 4 γράφει:

O ΄Ερογλου εκμεταλλεύεται τα επεισόδια και μιλά για "ντροπή".

Οι Φοινικούδες ... κλονίζουν τις συνομιλίες.

και συνεχίζει:

Εκμετάλλευση των επεισοδίων στις Φοινικούδες, κατά τα οποία τραυματίστηκε και Τουρκοκύπριος, επιχειρεί ο ΄Ερογλου. Σε ανακοίνωσή της η ψευδοπροεδρία χαραακτηρίζει τα επεισόδια "ντροπή για την ανθρωπότητα" και προσθέτει πως το περιστατικό έδειξε το άσχημο πρόσωπο του φασισμού στην νότια Κύπρο. κλπ κλπ.

΄Ωστε έτσι ε, η ντροπή μπαίνει σε εισαγωγικά. Κατά την εφημερίδα Σημερινή τα επεισόδια δεν είναι ντροπή.
Και οι Φοινικούδες με .... αποσιωπιητικά κλονίζουν τις συνομιλίες. ΄Ετσι αόριστα οι φοινικούδες... Και τραυματίστηκε Τουρκοκύπριος. Πως τραυματίστηκε κύριε δημοσιογράφε της Σημερινής;
΄Επεσεν κανένας κλώνος φοινίτζια πάνω στην κκελλέν του; Επαρπάτεν τζιαι εζαλίστην τζιαι έππεσεν χαμαί;

Τζια τούτος ο Ερογλου καλέ μου, να υπερβάλλει τόσον. Τζιαι να κλονίζει τες συνομιλίες.

Τζιαι η Σημερινή λαλεί την αλήθκειαν. Μόνον η ψευδοπροεδρία εν ψεύτικη.

Οταν βρίζει ο Ασέρας, κάποτε με ξενίζει.

Τωρά ήρτεν η σειρά μου.

Ρε αχρείοι κοπρίτες, κοτσιρόσσιηλλοι, βλάκες, ηλίθιοι, αμπάλατοι, τενεκκέες αγάνωτοι που μου κάμνετε τους "μορφωμένους" δημοσιογράφους, τρομάρα σας, τον Τουρκοκύπριο ΕΜΑΣΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ, τζιαι χαζίριν να πεθάνει ο άθρωπος. Μόνον τζιαι μόνον γιατί εν Τουρκοκύπριος.

Ψεύτες υποκριτές, παραχαράκτες της ιστορίας, πατριδοκάπηλοι.

Αν αγαπούσετε τούτον τον τόπον έστω τζιαι έναν νύσιην, είταν να κρύψετε μεσα στα πετσιά σας. Εβκάλετε τζιαι μιαν πήχην γλώσσαν, γλείφτες.

Ασέρα, απολογούμαι που χρησιμοποίηση τον χώρο σου, αλλά εν πάει άλλον η κατάσταση.

αρούρι είπε...

Συ να τους μαζέψεις, γενναίε μου!