Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο google γράφει τη δική μας ιστορία



άμα γράψεις στο google


φκάλει σου ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Που τα σήμερα, ανάμεσα σε εθνικόφρονες με μπλέ τζιαι πολεμόκαυλους με γκρίζα, το google φκάλλει σου χρώματα πολλά τζιαι αθρώπους που φωνάζουν για αγάπην, για έρωταν τζιαι για δικαιώματα. Κάμε κλίκ πας τες φωτογραφίες να δεις. Έχει ενδιαφέρον η ιστορία που γράφει σε απευθείας σύνδεσην ο google με τον κόσμον.




Ντα τζιαι στα τούρτζικα να μεταφράσεις με τον google τες λέξεις Λευκωσία τζιαι παρέλαση, θα σου φκάλει κάτι έτσι

Τζιαι ύστερα λαλούν σου η Κύπρος εν συντηρητική τζιαι δεν άλλάσσει!

12 000 κόσμος στην Ελβετίαν των 10 εκ κατοίκων, 3000 στην Κύπρον του ενός εκατομμυρίου (ήταν τζιαι οι τουρκοκύπριοι περήφανοι για τον εαυτόν τους τζιαι για τους συνανθρώπους τους εχτές).

Δωστε τους μες τα μμάθκια να χαρεί η ψυσιή μου. Να χαθούν τα γκρίζα χρώματα τζιαι τα γκρίζα αθρωπάκια να παν εις τ΄ανάθθεμαν. Να λείψει τζιαι ο πόλεμος, να λείψει τζιαι η δυστυχία που τον τόπον. Να γράφεις πας το google παρέλαση τζιαι να φκάλλει αθρώπους χαρούμενους να μιλούν για τον ερωταν τζιαι για την αγάπην. Να γράφεις πας το google περηφάνεια τζιαι να σου φκάλλει κόσμον που σιαίρεται για το σώμαν του, όι για τα όπλα του κράτους του.

Τζιαι μήν νομίζειται ότι τούτη η ιστορία εν μόνον θέμαν ομοφιλοφίλων τζιαι εταιροφιλοφίλων. Έχουν τζιαι οι εταιροφιλόφιλοι πολλά να μάθουν ως που να ξέρουν (τζιαι να μπόρουν) να εν περήφανοι για το σώμαν τους τζιαι για τες πράξεις τους, παρά για τα σόγια τους τζιαι για τα τέκνα τους.

Προτείνω σας έναν άλλον συγκινητικόν τοίχον που γράφει την δικήν του ιστορίαν δαμαί που την ημέραν που υπάρχει σε μπλόγκ. (το μπλόγκ σκέψεων).

Ελπίζω ότι η επόμενη πορεία υπερηφάνειας που θα γινεί, θα εν σύντομα μόλις γινεί μια ενωμένη Κύπρος. Να φανταστείται ότι άρκεψα να ελπίζω πάλε. Δεν γιανίσει τούτη η αρρώσκια που τον τζιαιρόν που είμαι έφηβος. 

Φέτη ενωθήκαν οι συντεχνίες την πρωτομαγιάν, ενωθήκαν οι οργανώσεις ομοφιλοφίλων εχτές, ενωθήκαν τα εμπορικά επιμελητήρια πριν λλίον τζιαιρόν, ενωθήκαν οι αριστεριστές σε κοινόν ψηφοδέλτιον. 

Εμείναμεν εμείς...

3 σχόλια:

Blog Skepseon είπε...

Efxaristo! Sigkinitiko!
"...Να φανταστείται ότι άρκεψα να ελπίζω πάλε.."
Tziego to idio.. Oi mono gia touto to thema alla tzai gia alla.
Htan mia enesi tonosis ithikou gia oullous.
Thanks gia to support sto gaypride, sta blogs, k stin kathimerinotita mas. :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήμουν εκεί αλλά από την τηλεόραση που το είδα, με συγκίνησε πολύ η εικόνα. Είναι μια αρχή. Άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα για να ντραπούν και τόλμησαν να διαδηλώσουν το αυτονόητο. Μόνος του ο καθένας στην καθημερινότητα του ζει τη δική του ιστορία. Στο δρόμο όλοι μαζί γράφουν μιαν άλλη. Εκεί κερδίζονται όλα. :))

Moonlight είπε...

Ήταν πανέμορφα. Τζαι φυσικά ούλλοι έχουμε να μάθουμε που τα μηνύματα που φκάινουν που τέτοιες διοργανώσεις.
Νομίζω ήμασταν παραπάνω που 3000. Εν είμαι σίγουρη, αλλά έτσι μου φαίνετουν.
Εν έχει σημασία, πάλε πολλοί ήμασταν!
Καλό καλοκαίρι!