Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Το χωράφιν με τους Νάρκισσους



Μεν γυρέφκεται παραμύθκια τζιαι παραλληλησμούς σε τούτην την ανάρτησην. Απλά βάλλω έναν λίνκ πάνω σε ένα άλμπουμ που έκαμα για το χωράφιν μου. 

Σε συνεργασίαν με οργανώσεις προστασίας της άγριας φύσης, φέτη το καλοτζιαίριν αρκέψαμεν μιαν επιχείρησην επαναφοράς της αρχικής του βιοποικιλότητας τζιαι προστασίας του μιτσικόρηδου, που εκτος απο κάτι λιβάθκια της Πολωνίας τζιαι της κεντρικής Ευρώπης, πάνω στες Άλπεις βλαστά μόνον σε μερικές περιοχές σε Αυστρίαν και Ελβετίαν. Η τύχη έφερεν τζιαι το σπίτιν που εθκιάλεξα για να περάσω την μιτσιάν μου ζωήν εν χτισμένον πάνω σε έναν χωράφιν το οποίον ο Νάρκισσος εθκιάλεξεν εδώ τζιαι σσιλιάδες χρόνια για βιότοπον του. Είναι μεγάλη τύχη για μέναν γιατί διά μου μεγάλην χαράν.


Αν έχετε αργό browser μπορεί να κάμει ώραν αν κατεβάσει 5 Mo


25 σχόλια:

Blackbeard είπε...

Φίλε πολλά ωραίες οι φωτογραφίες σου, μπράβο.

Greekstories είπε...

Ρε Ασερας, μιλας για το Edelweiss? Αν ναι, πρεπει να με καλεσεις να ερτο να το δω απο κοντα, ειναι ο καημος μου...

Greekstories είπε...

Τωρα ειδα και το αλμπουμ το φωτογραφιων σου. Ειναι απλα φανταστικο. Μα ειδες τους συγγχωρκανους σου ηντα θεοκομματοι ενι; (Ετσι για να μην ξεφευγω κι' απο το στυλ και σου κακοφανει...χεχεχε).

koutso είπε...

Ζηλεύω διότι ενώ εμείς οι χώρκατοι θα μπορούσαμε να είμαστε το ίδιο ευαίσθητοι με τους τύπους στις φωτογραφίες σου (που είναι Ελβετία ή Αυστρία, αν κρίνω απο την μορφολογία του εδάφους),θα είχαμε και τις ανάλογες ευαισθησίες και στο κτιστό περιβάλλον μας.
Οι φωτό σου είναι πολύ όμορφες και φαίνεται αλλού έχουν πραγματικά καλοκαίρια γιατί οι χειμώνες τους είναι μεγάλοι αλλά και γενναιόδωροι με βροχή και χιόνια που κάνουν την διαφορά.
Φάκκα φάκκα ήλιος τζιαί υγρασία επαλαβώσαμε δαμέσα που όλα τα βλέπουμε σε σχήμα ευρώ.
Να 'σαι καλά τζιαί να μας ομορφαίνεις τη ζωή με τούτα τα ωραία που θωρείς.

Aceras Anthropophorum είπε...

Αγαπητέ Κώστα Κουτσοφτίδη είδα τα οχτρώματα που δακτυλοδείχνεις στο μπλογκ σου τζιαι που ονομάζεις κουλλουφκιές. Εαν θωρείς ακαλλαίσθητα πράματα στην Κύπρον τζιαι αρρωστάς εύκολα θα καταντήσεις πολλά γλήορα ανάπηρος. Νομίζω ότι το μόνον που μπόρεις να κάμεις, είδικά εσύ σαν αρχιτέκτονας είναι να δημιουργήσεις ότι σου ππέσει στο σιέριν όμορφα.

Δεν νομίζω ότι η φύση στες Άλπεις εν πιό όμορφη. Το χορτάριν στο χωράφιν του γειτόνου εν πάντα πιό πράσινον λαλούν δακάτω. Εγώ θεωρώ την αισθητικήν της ξεροκαφκάλλας απίθανην. Αρέσκουν μου τζιαι οι Άλπεις, αλλά σαν τες ξεροπετριές (όσες εμείναν) δεν έσιει. Θωρείς την σιλουέτταν των δεντρών. Το δεντρόν ή όποιον άλλον φυτόν κοπιάζει για να αντέξει το κλίμαν. Τα φυτά για να μεν καψαλιστούν που τον νήλιον φκάλλουν αιθέρια έλαια που κάμνουν τον τόπον να νεσταίννες. Θρουμπίν, λεβάντα, σπατζιά, μερσυνιά, αόριατος, πεύκος, τριμυθκιά...

Ακόμα τζιαι μες τα χαντάτζια "τα κουλλούφικα" όπως λαλείς, αν ψάξεις ομορκιάν θα την βρείς. Ειδικά για τούτον έγραψα 4 συνεχόμενες αναρτήσεις, κοίταξε δεξιά τζιαι κάμε κλίκ κάτω από ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ στην "φυσική ζωή του περιθωρίου".

Ειδικά εσείς οι αρχιτέχτονες πρέπει να δείτε με τους γεωπόνους τζαι τους αρχιτέχτοντες εξωτερικού χώρου πως αναδεικνύετε την ομορκιάν των αγκαθκιών μας τζιαι των άλλων ξηρικών μες τα χαντάτζιαι τζιαι άλλους χώρους του περιθωρίου αντί να φέρνουν φοίκους τζιαι ακακίες που άλλες χώρες τζιαι γρασίδιν που τον Καναδάν.

Aceras Anthropophorum είπε...

Γρικστόρη που πάεις μες τα ακάμωτα τίτσιρος τζιαι ανιβράκωτος; Έχει τζιαι μωρά αλλά τζιαι ανθρώπους είδους semnopithèque που έρχονται στο μπλογκ τζιαι η ενδυμασία σου μπορεί να σιοκκάρει. Δεν είναι στρατόπεδον γυμνιστών.

Παραπονιέσαι ότι δεν σου μιλούν πολλοί μπλογκερς, ούτε καν οι γκέιες. Άμαν προσπαθείς να κάμεις εξαγωγήν επανάστασης από το μπόγκ σου (για το στύλ λέω), δεν δημιουργείς φίλους. Ιδίως άμαν αρκέφκεις να τριγιαλλίζεσαι (έστω ψηφιακά) όποιον σου φατσάρει όμορφος ή όποιον σου λαλεί μιαν φιλικήν κουβένταν.

Αρωτάς με τζιόλας αν οι φίλοι μου "εν κόμματοι" λες τζιαι θωρούμεν τους από την ίδιαν οπτικήν γωνίαν.

Νομίζω ότι αν θέλεις να κάμνεις φίλους πέραν που αυτούς που σε σινιαρίσκουν για να σε περάσουν μια φοράν στο κρεβάτιν τους (ή στο τταράφιν τους στο δασούδιν), πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τα στύλ, αρχίζοντας από το να φορέσεις έναν σόβρακον, μιαν φουστανέλλαν, έναν πανταλόνιν ή έστω μιαν βράκαν πας την φωτογραφίαν με την οποίαν υπογράφεις (μπορείς να το κάμεις και με το φώτοσιόπ). Θα βοηθήσει πολλά καλλιέργειαν κλίματος αποδοχής προς εσέναν τζιαι τους άλλους γκέιες, ιδίως από τους ανθρώπους που σε βλέπουν κάτι παραπάνω από απλά έναν πέος ή έναν κώλον.

Aceras Anthropophorum είπε...

Μάριε συγχώρα με, εσύγχισεν με ο γκρικστόρης που σενιάρει τους φίλους μου τζιαι χαζίριν να μεν σε σιαιρετήσω.

rose είπε...

@ acera
Ηθελα πολλά να πω για τα φκιορουθκια σου τα ομορφα αλλά διαβαζοντάς σε ως σχολιαστή, μου φαίνεται πως κουβάλησες τα αγκαθια του προηγουμενου ποστ μαζί σου..

ή αλλιώς σου βγηκε το δασκαλίστικο


απ' άδρωπο που 'γραψε για το περιθώριο άλλα καρτερώ κι όχι "rosting" του Greekstories ή του Κώστα.

όσο για την "περιβολή" του Γκριστορι θελω να πω ότι πάντα δεχόμαστε πιο δύσκολα τη διαφορετικότητα απο τους ομοφυλους μας..

συμπάθα με, τζαι την αβροτητα που έχετε εσείς οι δυο δεν τη γνωρίζω, ούτε μπορώ εκ μερους του Γκρικστορυ να μιλώ -μόνο για μένα.

Αλλά τις ιστοριες του διαβάζουν τες πολλοι που αθέατοι θελουν να μείνουν
έτσι κάποιοι κρυφά, στα μουλωχτά και ενοχικά.. κάποιοι απαξιωνοντας την αναγκη υπαρξης τους, κάποιοι αναστεναζοντας ταυτιζόμενοι κι αυτοι, κι άλλοι με αισθησιολαγνεία τις προσεγγίζουν..

Αναρωτήθηκες πως θορρούν τα φκίορα σου των ανθρωπων οι ψυχές;

ίσως καποιες αδιαφορα, καποιες ενοχικά, κάποιες προβαλλοντας δικες αναγκες και αναφορές
κι άλλες τον κόσμο όλο θελουν να σώσουν - μαζι και κεινα να κρατησουν..

ίσως ν' άντεξε η παλέττα κάποιων τ' αγκαθια του προηγούμενου πόστ)
μα τουτ' τα μιτζικόριδα πολύ πικρά μου βγήκαν

koutso είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
koutso είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
koutso είπε...

Aγαπητέ Αδερουμ,

Δεν έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τα φκιόρα του χαντατζιού σου.Ούτε την κυπριακή φύση σε σχέση με την ελβετική ή άλλη.
Σ'ευχαριστώ για την ανησυχία σου για μένα όμως δεν χρειάζεται γιατί μετά που 23 χρόνια δεν νομίζω να καταντήσω ανάπηρος.Ανάπηροι έγιναν δυστυχώς κάποιοι αξιόλογοι συνάδελφοι μου που αναγκάστηκαν να πάνε να δουλέψουν σε developers,οι οποίοι δεν υπολογίζουν τίποτε απο πλευράς αισθητικής ή περιβάλλον.
Φαίνεται ότι εσύ έμαθες να αναγνωρίζεις έστω και μέσα απο το κουλουφκιό των κτισμάτων όμορφιά.Δείξε μου την σε παρακαλώ την έχω ανάγκη πολύ.Δεν μίλησα για κουλούφικα φκιόρα.
Φαίνεται περιστέφεσαι πολύ γύρω που τον εαυτόν σου και δεν είσαι ικανός να δείς ή να εννοήσεις τι γράφει κάποιος άλλος χωρίς να θέλεις να του κάμεις τον δάσκαλο.
Είσαι όμως πολύ καλός φκιοροδάσκαλος...

Greekstories είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Aceras Anthropophorum είπε...

Άτε ρέ Rose κανεί δράμαν. Δεν ιξέρω τι σου αντζίσαν εσέναν προσωπικά τα λόγια που είπα του φίλου μου το Γρικστόρη, ή ποιός σου έκαμεν άγουστα τον δάσκαλον για να είσαι τόσον πολλά εύθιχτη με τα δασκαλιλλίκκια, στην πρόθεσην του λόγου μου δεν υπήρχεν ίχνος από αυτόν που εκατάλαβες. Είναι τζιαι η δυσκολία να εκφραστείς σωστά δια μέσου των μυνημάτων χωρίς το body language (για μέναν μιλώ, όχι να νομίσεις ότι σου λέω ότι δεν ιξέρεις να εκφραστείς).

Επηρέασες τζιαι το αγαπητόν μου τον Κουτσοφτίδην (λέω αγαπητόν διότι θκιαβάζω εδώ τζιαι τζιαιρόν το μπλόγκ σου χωρίς να φήσω μύνημαν φίλε). Όταν σου είπα αγαπητέ Κώστα "Εαν θωρείς ακαλλαίσθητα πράματα στην Κύπρον τζιαι αρρωστάς εύκολα θα καταντήσεις πολλά γλήορα ανάπηρος. " είναι συμπάσχοντας σε στύλ (αυτό)σαρκασμού που σου το είπα τζιαι όχι υποδείκνύοντας του ότιδήποτε όπως εκατάλαβες ή τέλος πάντων όπως εφάνηκεν από το κείμενον. Τόσον χρονών άθρωπον τζιαι τόσα χρόνια πείραν σαν αρχιτέχτονας, ιδίως με τες ευαισθησίες που εκφράζεις στο μπλογκ σου, ποιός είμαι εγώ που θα σου πώ ίνταν πον να κάμεις τζιαι ίνταν πον να μεν κάμεις; Κάποια παρεξήγηση υπάρχει. Τζιαι άν σου είπα για τα πόστ με τα φκιόρα του περιθωρίου είναι μόνον τζιαι μόνον που καλήν πρόθεσην που στου το είπα τζιαι όχι για υπόδειξην. Έγραψα αυτά τα 4 ποστ τζιαι εθκιάλεξα να φωτογραφίσω μόνον φκιόρα που τα χαντάτζια τζιαι όχι που τα Καλιδόνια ή που τον Ακάμαν επειδή κάποιοι αναγνώστες μου εποθαμμάζουνταν με τα φκιορούθκια τζιαι την φύσην των Άλπεων που έβαλλα τζιαι είπα να να δείξω την Αγίαν φύσην της Μεσογείου ΑΚΟΜΑ ΤΖΙΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΝΤΑΤΖΙΝ. Επειδή αγαπητέ Κώστα εξεκίνησες το σχόλιον σου λέγοντας ότι " Ζηλέυω διότι εμείς οι χώρκατοι θα μπορούσαμε να είμαστε το ίδιο ευαίσθητοι..." είπα να σου προτείνω να δείς τα φκιορούθκια του Χαντατζιού για να δείξω ότι δεν έχουμε τίποτε να ζηλέψουμεν. Στο επόμενον ποστ μάλιστα, θα σας δείξω την ευαισθησίαν για την κυπριακή φύση μέσα που τες φωτογραφίες ενός αναγνώστη του μπλόγκ μου που μου τες έστειλεν. Όχι Ελβετού βέβαια ούτε Αυστριακού.

Νομίζω ότι είναι περίπου το ίδιον πράμαν που θέλουμεν να πούμεν αγαπητέ Κώστα, εσύ τολμώντας να δείχνεις την απανταχού ασχήμιαν του δομημένου περιβάλλοντος μιας απέραντης αλάνας ακαλλαισθησίας, τζιαι γώ προσπαθώντας να δείξω τες λλιγοστές κρυμμένες του ομορκιές της.

Για τον Γκρηκστόρην θα του απαντήσω τζιείνου απευθείας αγαπητή μου Rose, διότι με την interpretation που έκαμες του σχολίου κάμνεις δράμαν σοβαρόν κάτι που ειπώθηκεν μεταξύ σοβαρού τζιαι αστείου.

stalamatia είπε...

Ασερα αλόπως μοσκομυρίζει ο τόπος με τα φκιορούθκια σου ζηλεύκω σε.Και για να μην ξεχνιόμαστε εγώ καρτερώ και παραμύθι.

rose είπε...

Αν είναι το interpretation μου λάθος, ζητώ συγχωμη
αλλά Acera δυο αγκαθακια σου θα σχολιασω ακόμα:

1) "Δεν ιξέρω τι σου αντζίσαν εσέναν προσωπικά τα λόγια που είπα του φίλου μου το Γρικστόρη,"

γιατι σου είπα:
..."συμπάθα με, τζαι την αβροτητα που έχετε εσείς οι δυο δεν τη γνωρίζω, ούτε μπορώ εκ μερους του Γκρικστορυ να μιλώ -μόνο για μένα."...


2)..."ή ποιός σου έκαμεν άγουστα τον δάσκαλον για να είσαι τόσον πολλά εύθιχτη με τα δασκαλιλλίκκια,"

σε ευχαριστώ που με παρακολουθείς

παίδες μεν ανησυχείτε..
στο τέλος μια παρτίδας σκακι ο νικητης και ο ηττμενος στο ίδιο κουτι μπαίνουν

πάω να κοιμηθώ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Aceras δεν είναι παρά μόνο μια διαδικτυακή φούσκα: ένα αεριτζής που μπορεί να καταπλήξει ακόμα και έναν απαθές θύμα γεροντικής ανείας τόσο όμορφα που τα λέει και χωρίς μάλιστα να λέει συνήθως και τίποτα. Πρέπει ναναι τα χρόνια φοίτησης στην ΕΔΟΝ που δίδαξαν να συνδυάζει αυτού του είδους πολιτική ορθότητα με αυτού του είδους κριτική σκέψη...

Μακάρι να χαίρεται τον εαυτό το όσο ζει!

Μην...

koutso είπε...

Φίλε Αδέρουμ,

Καμμιά παρεξήγηση.Η rose δεν με επηρέασε , νομίζω μπορώ να έχω την δική μου αντίληψη.Θα σταθώ στην πιό σημαντική κουβέντα που έγραψες:.."εσύ τολμώντας να δείχνεις την απανταχού ασχήμιαν του δομημένου περιβάλλοντος μιάς ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ,τζιαί εγώ προσπαθώντας να δείξω τες λλιγοστές κρυμμένες του ομορκιές".Ναι ο καθένας μας προσπαθεί να αναδείξει μέσα απο τις ξιμαρησιές τα λιγοστά όμορφα πράγματα που σε τελική ανάλυση κάνουν ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ της ποταπής ζωής μας.Δεν έχω καμμιά αναστολή και δεν φοβούμαι την κριτική των άλλων,φτάνει να είναι υποστηριγμένη και εμπεριστατομένη η επιχειρηματολογία.Ο πρώτος που θα παραδεχθεί το αντίθετο της άποψης μου θα είμαι εγώ.Ετσι έχω μάθει αρκετά και ακόμη μαθαίνω.Αυτή είναι η υπέρτατη χαρά!

Aceras Anthropophorum είπε...

Γκρηκστόρη εβιάζουμουν να απαντήσω της Rose πριν να θκιαβάσεις εσύ τα σχόλια τζιαι να πάρεις τζιαι σύ το σχόλιον πας το ίδιον μοτίβον διότι εφοήθηκα ότι θα σε επλήγωννεν πολλά αν το έπαιρνες έτσι. Βλέπω ότι το κακόν έγινεν, τζιαι λυπούμαι που σε σύγχισα.

Είναι αλήθκεια ότι έθελα να σε συγχίσω αλλά χωρίς να σε προσβάλω πράμαν που από ότι φαίνεται δεν εκατάφερα. Συγχώρα με αν ένοιωσες προσβολήν.

Ξαναγράφω σου το σχόλειον βάλλοντας τα υπονούμενα που υπέθεσα ότι θα έπιαννες του φτέρου λαμβάννοντας υπόψην την οξυδέρκειαν που χαραχτηρίζουν τα γραψίμια σου. Ελπίζω να με σε ξισκοπίζω παραπάνω γιατί το ζήτημαν εν πολλά ευαίσθητον. Ίσως να ενόμησα επίσεις ότι ήσουν πιό σκλερός με όλες τες διακρίσεις τζιαι την απαξίωσην που έχετε εσείς οι γκέϊες να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότηταν. Ξαναγράφω λοιπόν:

Γρικστόρη που πάεις μες τα ακάμωτα τίτσιρος τζιαι ανιβράκωτος; (**Χα χα χα χα χα !!! εκαρτέρουν οτι θα γελάσεις τζιαι σύ, εμιμήθηκα το δικό σου στύλ **) Έχει τζιαι μωρά (** αυτόν είναι αλήθκεια **) αλλά τζιαι ανθρώπους είδους semnopithèque (** μετάφραστο τζιαι κατάλαβε ποιόν περιπαίζω εδώ **) που έρχονται στο μπλογκ τζιαι η ενδυμασία σου μπορεί να σιοκκάρει. (**τζιαι αν δεν εκατάλαβες να σου το κάμω τέλλια κουτσιά καθαρισμένα, περιπαίζω αυτούς που περιπαίζεις τζιαι σύ στα κείμενα σου, που προσποιούνται ότι είναι σεμνοί ανθρώποι, αυτούς που ονόμασεν η Rose αισθησιολάγνους, που θκιαβάζουν τα κείμενα σου τζιαι δεν τολμούν να αφήσουν σχόλιον ή που τους αρέσκει η γραφή σου αλλά δεν βάλλουν λινκ πάνω στο μπλογκ σου άμπα τζαι πάρουν τους για ...**) Δεν είναι στρατόπεδον γυμνιστών. (**πειράζω σε ρέ!! Εντάξει δεν είναι αθώο σχολιούιν αλλά είναι πειράξιμον**).

(**νομίζω δε ότι δεν υπάρχει αθώον πειράξιμον - πιστεύκω πολλά σε ότι λαλεί ο Φρόυντ - επροσπάθησα να σου απαντήσω στην ερώτησην που μου έθεσες στο σχόλιον του προηγούμενου πόστ**)

Παραπονιέσαι ότι δεν σου μιλούν πολλοί μπλογκερς, ούτε καν οι γκέιες. Άμαν προσπαθείς να κάμεις εξαγωγήν επανάστασης (**πάλε πειράζω σε, έπιασες τι εννωώ δαμαί;**) από το μπόγκ σου (για το στύλ λέω), δεν δημιουργείς φίλους. (**Εδώ έθελα να σου πώ - τζιαι το είπα πολλά άγαρμπα ίσως- ότι άλλον να γράφεις ερωτικές περιπέτειες πάνω στο δικό σου μπλόγκ τζαι όποιος θέλει ας έρτει να τες θκιαβάσει, τζιαι άλλον να υπογράφεις με έναν logo με δύο γυμνά αντρικά σώματα, όσον αισθητικά τζιαι αν σου φαίνουνται εσέναν. Είναι σαν να μου επιβάλλεις εμέναν του σεμνοπηθήκου να δεχτώ ότι θκυό αρσενιτζιοί τίτσιροι είναι το πιο μπανάλ πράμαν, σε σημείον που να αποτελούν υπογραφήν κοντά στην υπογραφήν με το logo της Candy ή στoν άππαρον της Rose, το πεζούνιν του Λεξιπένητα, ή τον γάρον του Κυριάκου**)

Ιδίως άμαν αρκέφκεις να τριγιαλλίζεσαι (έστω ψηφιακά) όποιον σου φατσάρει όμορφος ή όποιον σου λαλεί μιαν φιλικήν κουβένταν.

Αρωτάς με τζιόλας αν οι φίλοι μου "εν κόμματοι" λες τζιαι θωρούμεν τους από την ίδιαν οπτικήν γωνίαν.

(** Ίσως αυτές οι θκυό κουβέντες να ήταν κουβέντες ξερές που μπορεί να τες πάρει κάποιος τζιαι μειωτικά. Λυπούμε ρε φιλούιν αλλά άμαν με αρωτάς αν ιβρίσκω τους φίλους μου κόμματους, μετά που μου είπες σε άλλον σχόλιον ότι είμαι ο ψηφιακός σου κολλητός με βάλλεις σε δύσκολην κατάστασην. Όι πους φοούμαι ότι θα μου πεί κανένας πως ππουστοδείχνω, εξεπέρασα το τούτον, παρόλον που κάποιος είπεν μου ότι οι μπλόγκερς που πάσιν στου Γκρήκστόρη εν κρυφοί!!! Είμουν σαφής τζιαι ξερός για να κόψω οποιανδήποτε ζώνην ασάφιας μεταξύ εσέναν τζιαι εμέναν, δηλαδή ήταν μύνημαν προς εσέναν τζιαι όχι προς τους αναγνώστες (ακούεις Rose;). Επειδή ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, με είδα σε με είδες με, έθελα να σου πώ καθαρά ότι αγαπώ σε συμπαθώ σε (από αυτά που γράφεις) αλλά δεν μου αρέσκουν τα φλερτ με τους άνδρες. Επειδή είμαι ανοιχτός άθρωπος τζιαι δέχουμαι τον καθέναν όπως είναι, έτυχεν μου να με παρεξηγήσει ο πρώην γείτος μου τζιαι να παίζει με αυτήν την ζώνην ασάφιας τζιαι αστείων πειραγμάτων μέχρι την ημέραν που μου ερίχτηκεν κυριολεκτικά. Όταν του εξικαθάρισα την κατάστασην (παρόλον που τζιείνος επροτιμούσεν την ασάφειαν) εσοκκαρίστηκεν, αλλά άμαν του επέρασεν εγινήκαμεν πραγματικοί φίλοι. Ξέρω τον 15 χρόνια τωρά τζιαι έρκεται σπίτιν με τον σύντροφον του, καλιούμεν τους, καλιούν μας οικογενειακώς τζιαι μιλούμε ανοικτά, καθαρά τζιαι χωρίς φόβον τζιαι χωρίς πάθος. Μπορεί Γρήκστόρη μου να πληρώννεις λλίον την καχυποψίαν που μου εδημιούργησεν, αλλά δεν έθελα να δημιουργηθούν ζώνες ασάφιας μεταξύ μας τζιαι δεν έξερα πως να σου το πώ χωρίς να σε συγχίσω.

Δεν ιξέρω τι εσκέφτεσουν όταν μου έριχνες αθώα πειράγματα αλλά έθελα να σου ξεκαθαρίσω χωρίς περιστροφές το τί εσκέυτηκα. Πάρ το τζιαι σαν είδος ελικρίνειας. Λυπούμαι διότι επροσπάθησα να το κάμω σε είδος πειράγματος στο δικόν σου το στύλ όταν σου είπα ότι "τριγιαλλίζεσαι τους φίλους μου" αλλά άμαν το πάρεις τοις μετρητοίς φκαίννει πολλά χυδαίον. Ίσως αν η Ροse δεν εξάπταιτουν πριν να το έπαιρνες στην πλάκαν όπως επροσπάθησα ενεπιτυχώς να το περάσω. Εν πάσει περιπτώσει, δεν ήξερα πως να σου πω "παρέτα τες πλάκες του στύλ είσαι ο κολλητός μου, ή πως τον βρίσκεις τον τάδε κόμματον διότι δεν νοιώθουμεν την σεξουαλικότηταν με τον ίδιον τρόπον". Είπα σου το όπως έφκηκεν, Συχώρα με αν σε απλήγωσα **)

Νομίζω ότι αν θέλεις να κάμνεις φίλους πέραν που αυτούς που σε σινιαρίσκουν για να σε περάσουν μια φοράν στο κρεβάτιν τους (ή στο τταράφιν τους στο δασούδιν), πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τα στύλ, αρχίζοντας από το να φορέσεις έναν σόβρακον, μιαν φουστανέλλαν, έναν πανταλόνιν ή έστω μιαν βράκαν πας την φωτογραφίαν με την οποίαν υπογράφεις (μπορείς να το κάμεις και με το φώτοσιόπ). (** άλλον έναν κακόγουστον αστείον για να σου πώ κάτι που θα μπορούσα να σου πώ πολλά απλά: νομίζω ότι το logo που εθκιάλεξες είναι ένας επιπρόσθετος τοίχος μεταξύ εσέναν τζιαι τους άλλους με τους οποίους θέλεις να επικοινωνήσεις. Μπορεί να εν λάθος μου, αλλά αυτόν πιστευω. Ίσως έπρεπεν να βρίξω τζιαι να μεν σου το πώ όπως έκαμνα μέχρι τώρα. Σίουρα έπρεπεν να βρίξω παρά να σου το πώ με τον κακόγουστον τρόπον που σου το είπα**) Θα βοηθήσει πολλά καλλιέργειαν κλίματος αποδοχής προς εσέναν τζιαι τους άλλους γκέιες, ιδίως από τους ανθρώπους που σε βλέπουν κάτι παραπάνω από απλά έναν πέος ή έναν κώλον. (**Άλλος ενας άγαρμπος τρόπος να σου πώ πόσον εκτιμώ το βάθος αυτών που γράφεις ανεξάρτητα από το ποιοί εν οι πρωταγωνιστές. Έθελα να σου πω για την οικουμενικότηταν των ιστοριών σου που μπορεί να αντζισουν τζιαι ετερόφιλόφιλα πλάσματα. Εν τόσον αθρώπινες που μπορεί να αντζίσουν όποιον άνθρωπον δεν μπλοκκάρει πάνω στο logo σου τζιαι δεν φοάτε ότι θα ππουστέψει αν σου ρίξει έναν μύνημα**)

Γρκηκστόρη συγχώρα με για την πολλή οικιότηταν που εκατάντησεν αν σου κάμει κακόν. Από ότι φαίνεται, η σάτυρα δεν μου περνά όσον σου περνά εσέναν. Θα συνεχίσω από δω τζιαι πέρα με τα τραγικά με τα οποία καταφέρνω να εκφράζουμαι καλλύττερα τζιαι χωρίς παρεξηγήσεις.

Aceras Anthropophorum είπε...

@ Σταλαματιά η καινούρια ιστορία βρίσκεται στα σκαριά. Λλίην υπομονήν. Αυτήν την φορά δεν θα κάμω το λάθος να την βάλω μισοδότζιην τζιαι στο τέλος να βουρώ τζιαι να μεν συφτάννω να την τελειώσω.

@ Rose άτε να δουμεν αν καταφέρεις να παραμερίσεις τα αγκάθκια των καφκαρούων χωρίς να σε τσιμπήσουν για να εύρεις την καρκιάν!!

@ Σχολιαστή αν επίστευκα ότι είχα να πώ τίποτε το σοβαρόν δεν θα εκάθουμουν να περνώ την ώραν μου πας το ίντερνετ. Απλά λαλώ ότι ειλικρινα σκεύτουμαι. Άρα αν γυρέυκεις πλάσματα που παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτόν τους γυρεύτου σε άλλα λημέρκα. Όσον για τον εαυτόν μου, εν η αλήθκεια σιαίρουμαι τον. Μακάρι να σιαίρεσαι τζιαι σύ τον δικόν σου γιατί εν ωραία αίσθηση. Που τον τζιαιρόν που εκατάφερα να τον σιαίρουμαι η ζωή εν πιό ωραία.

@ Kουτσο μιλάς για κριτηκήν. Εν εδιέβλεψες ότι εκριτήκαρα οτιδήποτε που έγραψες εσύ είναι που κακώς εκφράστηκα, έστω τζιαι αν την δέχεσαι την κριτικήν. Πον να πείς κάτι που δεν θα μ΄αρέσει με έχει έννιαν θα σε κριτηκάρω :)

Ανώνυμος είπε...

vlastise akoma enas narkissos

Diasporos είπε...

Υπέροχες οι φωτογραφίες, τζιαι οι πράξεις σας. Κάποτε σώζετε βορτάκους, κάποτε φκιορούθκια.
Μάστρε Aceras, που τούντο ππόστ εκατάλαβα οτι έχεις παραπάνω κοινά με τους "καλούς" αμερικάνους -τζιήνους που μοιράζουνται τες ιδέες σου, όι τους αμπάλατους απ' ότι ισως νομίζεις. Θωρούμεν συχνά τέθκιαν σωτηρίαν βιότοπου που ευαισθητοποιημένους πολίτες. Τα φκιορούθκια δαμέ που ζιώ θα σου αρέσκαν πολλά. Αν τα καταφέρω πρίν να έρτει το σιόνιν, εννα φκάλω λλίες φωτό, να σου κάμω hommage στο μπλόγκ μου -μάλλον όμως δε θα ξέρω τες ονομασίες!

Greekstories είπε...

Καλημερα μας

διαβασα την απαντηση σου παρα πολυ βιαστικα γιατι παω ταξιδι επαγγελαματικο. Οχι να μην περιορισεις τα σχολια σου στα τραγικα και σ' ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να το επεξηγησεις (θα το διαβασω μετα με την ησυχια μου). Στο κατω κατω πρεπει να μαθω εγω να καταλαβαινω κι αλλου ειδους χιουμορ. Σορρυ αν αντεδρασα πολυ βιαστικα ηταν ομως μια πολυ εντονη βδομαδα και οντως εχασα πολλη αισθηση του χιουμορ. Σορρυ ξανα και no harm done. Εσυ να συνεχισεις να γραφεις οπως τα γραφεις γιατι αυτο ειναι που σε κανει ξεχωριστο.
Τα λεμε

Greekstories είπε...

Καλησπερα μας...
λοιπον διαβασα την επεξηγηση σου. Οντως στο θεμα του χιουμορ του συγγραφικου πρεπει να εξασκηθεις λιγο γιατι χωρις την επεξηγηση ειδεσ οτι δημιουργουνται λανθασμενα μηνυματα. Και λανθασμενων μηνυματων ο λογος σου επεξηγω το εξης: οταν σου εγραψα σε ανακηρυσσω διαδυκτυακο μου κολλητο, ο λογος ηταν γιατι μου αρεσουν αυτα που γραφουν και ψω ενα σημειο με εκφραζουν και δεν βρηκα αλλον τροπο χιουμοριστικο να στο πω εκτοσ απ' αυτον που οταν διαβαζεται απ' τους ασχετους μπορει και να παρθει σαν κολλημα (φλερταρισμα οπως το λες εσυ). Αλλα προς Θεου να εχεις πιστεψει πραγματικα οτι σε φλερταρω εστω και διαδυκτυακα...Αμαν ρε Ασερας...κατσε τη μαππα χαμε. Τοσον αρρωστος εν ειμαι ακομα τα μαυρα, δαμε εν ηξερω ηντα φατσα εσσις ηνταλως εννα σε φλεταρω ανθρωπον με οικογενεια και κοπελλουθκια. Ειπαμε να κανουμε χιουμορ αλλα επειδη στην επεσε ο γειτονας σου δεν σημαινει οτι ολοι οι γκεις θα στην πεφτουν επειδη γραφεις ενδιαφεροντα πραγματα. Ετερον εκατερον. Πρεπει να σε πειραξε πολυ παντως το πεσιμο του γειτονα γιατι ακομα κουβαλας το...Ηταν ωραιος τουλαχιστον;;;;; (Το φκιολιν μου εγω).

Εξεκινησαμεν που τους ανθους των χωραφκιων τζιαι εκαταληξαμε να μιλουμε για γκεισσες παλε...Αμαν ρε κοπελια...

lakis είπε...

Καλήν επιτυχία στο εγχείρημα. Όταν αγαπάμε τη φύση μας αγαπάει κι αυτή

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Κάποτε, άμα βλέπω τέτοια ωραία πράματα που οι πιό πολλοί ποδοπατούν και κτίζουν και πουλούν και κερδίζουν και χαραμίζουν την φύση, σκεφτομαι: τι σκατά ειναι τα λεφτά! Η ομορφιά των ανθρώπων και της φύσης είναι όλα τα λεφτά.