Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Antifa



Αφιερωμένο σε όλους τους αντιφά, θύρα 9, θυρά ξέρω γώ, Ρεντ Ρέμπελλους τζ̆αι όποιον νομίζει ότι χτυπάς τον φασισμόν με την τεστοστερόνη τζ̆αι τα στολίφκια με σημαιάκια μαύρα ή κότσ̆ινα πάνω. Έτσι, απλά για σκέψην η αφιέρωση, όι πως σας συμπαθώ.  Εν η απάντηση κάποιων Βερολινέζων όταν πρόσφατα εφάνην μετά που 60 χρόνια σβάστικα πας τους τοίχους.

Αν η τεστοστερόνη έχει καμιάν επίδρασην πάνω στο κίνητρον για μόρφωσην, τότε πέτε μου πως, για να αλλάξω γνώμην, διότι εκτός που την μόρφωσην σε ατομικόν επίπεδον τζ̆αι τον πολιτισμόν σε συλλογικόν, δεν θωρώ άλλην αντιφασιστικήν δράσην σήμμερα. Τζ̆αι πόσον την έχουμεν ανάγκην όσον ποττέ άλλωτε! Δεν είμαστιν όμως στο 36 που έπρεπεν να πάμεν στον αντάρτικον με τον Ππάπην. Τζ̆αι έτσι κατάσταση να ξαναέρτει, που δεν αποκλείεται με τους τζ̆αιρούς που ζ̆ούμεν, πάλε μόρφωσην τζ̆αι αξίες θα θέλει, για να μεν σ̆έσει ατομικά ο Ρέμπελλος μες το Κάλβιν Κλάιν τζ̆αι να σηκωστεί συλλογικά να πάει, όπως έκαμεν ο Ππάπης :)

Για όσους βαρκούνται τζ̆αι θέλουν να δούν κάτι τζ ̆ουνούρκον μες την αριστερήν σκέψην, δέτε το τούτον.  https://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Stiegler Μπορεί να έβρετε κανέναν μονοπάτιν που δαμαί για κανέναν καλόν περίπατον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: