Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εφημερίδα Πολίτης: η Правда του Αναστασιάδη

Δεν κρατούν πκιον κανέναν πρόσχημαν μες τούν την εφημερίδαν. Τι εφημερίδαν. Το εκφραστικόν όργανον της Κυβέρνησης. Δεν χρειάζεται πκιον καν να την θκιαβάσεις για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Πάεις πας τον ιστότοπον τους τζιαι άλλην είδησην που φατσούες τους υπουργούς του Αναστασιάδη δεν έσιει.  5 πρωτοσέλιδες ειδήσεις, 4 φάτσες υπουργών. Μόνον ο Πούτιν τους εγέλασεν τζιαι έφαεν την θέσην του Χάσικου που λείπει. Προσέξετε τζιαι την λεπτομέρειαν. Κανένας του Δήκο. Κρατούν τους κατζίαν που τον τζιαιρόν της περιρρέουσας αλόπως. Που εκαταντήσαμεν, η εφημερίδα που ετσαλαπατήθην που την περιρρέουσαν του Τάσσου, να εν το πρώτον βκιολίν της σημερινής περιρρέουσας.


Διαιρωτούμαι
- Πως είναι δυνατόν να θωρούν την φάτσαν τους στον καθρέφτην τούτοι ούλλοι οι φιλελέδες που επουλήσαν κάθε αξιοπρέπειαν για έναν κομμάτιν ψουμίν;
- Πως είναι δυνατόν αθρώποι που εκάμαν τόσον κόπον να σπουδάσουν, που επιάσαν διπλώματα, που τους λαλούν δημοσιογράφους, που θεωρούν τον εαυτόν τους πολιτισμένον, να μειώνουν τον εαυτόν τους σε τελλάληδες μιας κυβέρνησης; (τζιαι μάλιστα τούτης).
- Κάμνουν το που πίστην οξά εν ασχολία για το μεροκάματον;
- Δεν εβρέθην ένας να πιστεύκει διαφορετικά; Πού εν η δημοκρατία μες τούτον τον τόπον; Πού θα έβρει ένας ελεύθερα σκεπτόμενος πολίτης μιαν μή μαειρεμμένην πληροφορίαν για να σχηματίσει ελεύθερα γνώμην; Τόσον σέβας πκιον για τον πελάτην που θα δώκει τζιαι ανάμισι λίραν να την γοράσει;

Η Χαραυγή εν εκφραστικόν όργανον κόμματος τζιαι έσιει την εντιμότηταν να το λέει. Το ίδιον τζιαι η  Правда ήταν το εκφραστικόν όργανον του κράτους όταν το κομμουνιστικόν κόμμαν εγίνην κράτος. Αυτόν που με ενοχλεί παραπάνω που τούτην την έκδοσην της περιρρέουσας είναι η ανεντιμότητα με την οποίαν ταΐζουν του κόσμου μιαν πολιτικήν άποψην περιπαίζοντας τον ότι εν αντικειμενική πληροφορία. 

17 σχόλια:

Anti-Christos είπε...

Το γεγονός ότι μια πουτάνα είναι απενεχοποιημένη και δηλωμένη, αυτό δεν την καθιστά κάτι περισσότερο από μία κοινή αξιοθρήνητη πουτάνα.

Το σωστό θα ήταν να καταδικάσεις γενικότερα την πουτανιά. Όχι μόνο την πουτανιά που σου συμφέρει.

Disciple είπε...

άκουσα ότι ο Αναστασιάδης πληρώνει κανονικά επιτελείο για να παρουσιάζουν τες ειδήσεις όπως συμφέρει τον Νίκαρο. Με επικοινωνιολόγους τζιαι δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ μέσα.

Προφανώς στον Πολίτη εδώκαν προσφορά. Ένα σύν ένα δωρεάν.

εν υπάρχει πλέον ανεξάρτητη εφημερίδα, ή κανάλι. τζιαι εν μπορεί να υπάρξει έτσι όπως έχουν τα πράματα. είπαν τα ο Τσόμσκι με τον Χέρμαν στο manufacturing consent. Αξίζει πολλά να το θκιεβάσεις. Εν λλίο παλιό (1988), αλλά δυστυχώς εν σαν να τζιαι εγράφτηκεν τωρά...

Ανώνυμος είπε...

Kameis ena mikro lathos file mou giati eksiswneis to poutanio. H poutana h dhlwmenh "you get what you see", en opws ena fastfoodadiko pou ksereis ti pairneis. h poutana sth psyxh omws einai xeiroterh, einai opws ta "light" proionta pou sou plasarontai gia athwa kai meta aman to kaloprosekseis "allo sou edeiksan ji allo sou empiksan"

Woofis είπε...

Εν ξέρω αν "εξεπουλήθηκεν" ο "Πολίτης", εν ξέρω αν εν "πουτάνα στη ψυshιήν" αλλά όσον έshιει αθρώπους μέσα όπως οι εξής, εγώ εννά τον θκιαβάζω:

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=244139&-V=stiles

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=244145&-V=stiles

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=244144&-V=stiles


Για τούτον τζιαι γιατί όπως είπες ήταν ο μόνος που εστάθηκεν απέναντι που τον Τάσσον όταν μας έκαψεν το 2004, όταν ακόμα τζιαι η "έντιμη" Χαραυγή εκατηγορούσεν τους "νενέκους" για μίζες που τους αμερικάνους.

Όσο για την "ανεξαρτησία" τζιαι την "αντικειμενικότηταν", έννεν εις στες εφημερίδες τζιαι τα κανάλια που εννά την εύρεις αλλά στους αθρώπους. Αν υπάρχουν έτσι πράματα.

Aceras Anthropophorum είπε...

Αντίχριστε είσαι μάνα στους τίτλους. Έχεις δίκαιο. Ο τίτλος "Πολίτης,: η πουτάνα του Αναστασιάδη" εν πιο άμεσος, τζιαι η άποψη σου περί πουτανιού εν σωστή για τον δημοσιογραφικόν κόσμον. Μόνον που την Χαραυγήν δεν θα την εταύτιζα με πουτάναν, αλλά με παντρεμένην πιστήν νοικοκοιράν στην σύχρονην εποχήν της ελεύθερης σχέσης. Είναι στην υπηρεσίαν του άντρα της που την ταΐζει τζιαι την φροντίζει τζαι διά προστασίαν στα μωρά.

Οι κοινωνικές σχέσεις των αθρώπων εξελίσσουνται με ελεύθερην βούλησην τζιαι κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει κάποιου να ζήσει μες τα πλαίσια του παραδοσιακού. Όπως δεν μπορείς μιαν νοικοτζιυράν που δεν αγαπά τον άντραν που υπηρετεί να την ταυτίσεις με μιαν πουτάναν, δεν μπορείς να ταυτίσεις την υπηρεσίαν της Χαραυγής προς το Ακέλ με το ξεπούλημαν του Πολίτη στον Αναστασιάδην.

Ο πολίτης που αγοράζει την Χαραυγήν, αγοράζει την για να μάθει την άποψην του ακελ, όπως προσπαθεί να την εκλαϊκέψει μέσα που την Χαραυγήν. Εγώ την άποψην του ΑΚΕΛ ξέρω την μέσω άλλων καναλιών τζιαι δεν γοράζω Χαραυγήν για να την μάθω. Θέλω όμως μιαν εφημερίδαν όπου οι δημοσιογράφοι δεν είναι πουλημένοι κρυφά ή φανερά σε μιαν προπαγανδιστικήν μηχανήν να μου φκάλλει έξω πληροφορίαν ακατέργαστην, ατόφιαν, αντικειμενικήν, χωρίς φόβον τζιαι χωρίς πάθος.

Στην Κύπρον δεν έχει. Αυτόν είναι που με χτιτζιάζει τζιαι το μόνον σσυμφέρον μου που θίγεται είναι που δεν έχω μιαν αντικειμενικήν πηγήν πληροφόρησης.

Ο Κυπραίος δημοσιογράφος, είτε αριστερός είναι, είτε δεξιός, θεωρεί καθήκον του να υπηρετήσει το κόμμαν, την ιδεολογίαν ή την τάξην του πατέρα του, φυσικού ή πνευματικού. Δεν πα να γαμηθούσιν να τους περάσει η νεύρωση πέρκι γινούν δημοσιογράφοι μιαν ημέραν... Ο ελεύθερος άθρωπος δεν θέλει την άποψην του δημοσιογράφου, δεν θέλει κατεύθυνησην που την σύνταξην μια εφημερίδας που κατευθείνεται συντεταγμένα, δεν θέλει γραμμές, δέν θέλει παρωπίδες, δεν θέλει κλίμαν, δεν θέλει ατμόσφαιραν, είτε περιρρέουσαν, είτε ριζωμένην μονότοπα όπως το 60 ή όπως το 73.

Ανώνυμος είπε...

Aceras Anthropophorum μεν δκιαβάζεις τον Πολίτη περιορίστου στην Χαραυγή

the Idiot Mouflon είπε...

Όταν σου ελάλουν πως η αδυναμία των δύο πόλων να πετάξουν στην άκρη το "κέντρο" -τότε στις εκλογές του 08 -αντί να το γλύφουν... έπαιζες πελλό διότι είχε κερδίσει ο δικός σου.

Τωρά καμώνεσαι πως το πρόβλημαν εν η ... πουτανιά μιας άλλης εκδιδόμενης.

Ξέρεις το όμως πως εν πιο μεγάλο το πρόβλημα τζιαι ας χώνεσαι πίσω που το δάχτυλο σου.

Μπάι δε γουέη, πε της άλλης εκδιδόμενης (που έχει και "γνώμη") ότι το να βάλλει 10 φορές τη φάτσα του πισκόπου σε μιαν έκδοση ... στο τέλος απλά έρχεται να συμπληρώσει την προβολή που του προσφέρουν τα άλλα μέσα.

Τζιαι η νεκρανάσταση της Εθναρχίας, όπως την εξεκίνησε το ΑΚΕΛ... απλά τώρα θα "συμπληρωθεί" που το ΔΗΣΥ.

Τούτον, που εν το πιο σημαντικό για το είδος της Κύπρου που θα παραδώσουμεν στους επόμενους... εν σε κόφτει, κόφτει σε μόνο να κάμεις τέττε τους ανταγωνιστές στη πουτανιά-προπαγάνδα.

Εκαταντήσατε ούλλοι ανυπόφοροι.

"Πρέπειειει να φύγωωωωω... απ' τη Λευκωσίιιιαααα"

Aceras Anthropophorum είπε...

Δεσποσύνη είχει 15 χρόνια που δεν θκιαβάζω τύπον σε μόνιμην βάσην ούτε τζιαι θωρώ νέα στην τηλεόραση για τους λόγους που αναφέρεις. Εθκιάβαζα μέσα-μέσα monde diplomatique, τζιαι θωρώ τζιάει-δάει κανέναν ρεπορτάζ στην Αρτέ.

εφαρμόζω πάντα έναν φίλτρον που μού έμαθεν ο αναρχικός καθηγητής μου στην ανθρωπολογίαν Gilbert Ritz: πκιάννεις μιαν πρότασην τζιαι βάλλεις την πρώτα σε φόρμαν ερώτησης τζιαι μετά σε φόρμαν άρνησης. Ότι μένει αναλλοίωτον είναι presuposé (προυποτιθέμενον) που ο συγραφέας πάει να σου το μπίξει πο πίσω χωρίς να το πάρεις χαπάριν

Αν πάρουμεν το άρθρον του Κασκάνη που μας διαφημίζει ο Γούφης, που την πρώτην πρότασην θκαβάζουμεν "Μου είναι απολύτως κατανοητή η περίοδος σύγχυσης που δείχνει να περνά η ηγεσία του ΑΚΕΛ.". Λοιπόν, λαλει το τέστ. "ΔΕΝ μου είναι απολυτως κατανοητη η περίοδ....", "ΜΟΥ είναι κατανοητή .... ;;;;???". Τί δεν αλλάσσει; "η περίοδος σύγχισης που περνά το ΑΚΕΛ!!!

Τζιαι πιάννουμεν πάρα κάτω: "από τη μια δεν μπορούσαν (και δεν ήθελαν) να αλλάξουν το σύστημα και, από την άλλη, δεν ήξεραν να το διαχειριστούν, ειδικά στις έκρυθμες συνθήκες της παγκόσμιας κρίσης. Κάπως έτσι προέκυψε η αποτυχία της πενταετίας Χριστόφια.". Κάμε το τεστ. Τί δεν αλλάσσει; Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ. Τζιαι μάλιστα σαν εξήγηση της επέκτασης της κρίσης του Ευρώ στην Κύπρον.

Όχι Γούφη. Το μόνον αλαφρυντικόν για τον Κασκάνην είναι ότι κάπου λαλεί στο άρθρον "κατά την ταπεινήν μου άποψην". Άρα είναι πολιτικόν άρθρον γνώμης, πολιτική ανάλυση που υπερασπίζεται μιαν άποψην με την οποίαν διαφωνώ. ΕΓΩ όμως, προσωπικά, ο Aceras Anthropophorum, δεν χρειάζουμαι να θκιαβάσω την προσωπικήν άποψην του Κασκάνη για να διμορφώσω την δικήν μου. Που τον Κασκάνην θέλω πληροφορίαν τζιαι μιαν έντιμην εφημερίδαν που με σέβεται. Ας ηγράψει τζιαι την άποψην του να ξέρουμεν με ποιον έχουμεν να κάμουμεν. Αλλά δεν είναι για τούτον που θα τον πληρώσω.

Τζιαι φτάνουμεν τζιαι στο ψητόν. Δεν είναι η συνδρομή μου στην εφημερίδαν που τον πληρώννει, είναι η διαφήμηση της Τράπεζας Κύπρου τζιαι παλιά της Λαϊκής. Αν εγινήκαν προσφορές για να γοραστεί που τον Αναστασιάδην δεν ξέρω. Το υποψιάζουμαι, είμαι σχεδόν σίουρος, αλλά δεν το ξέρω, άρα δεν μπορώ να το πώ. Μπορώ να πώ την αμφιβολίαν μου. Επειδή λοιπόν τα λευτά που θα πιάσουν που την διαφήμησην τζιαι που άλλους πόρους είναι κατά πολύ περισσότερα που την συνδρομήν μου, η υπηρεσία τους διαμορφώννεται που τον πελάτην που πληρώννει.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανώνυμε την άποψην του Ακέλ ξέρω την καλά, μαθαίννω την που αλλού, τζιαι δεν χρειάζεται να θκιαβάσω Χαραυγήν για να την μάθω. Θα έχει εικοσαετίαν να την ανοίξω. Η άποψη του Κασκάνη τζιαι του Παρούτη δεν με ενδιαφέρει, τζιαι εσταμάτησα να θκιαβάζω τζιαι τον Πολίτην "που τα λέει όλα".

Aceras Anthropophorum είπε...

Ηλήθιον Αγρινόν παρέτα με εμέναν. Γυρεύτου αλλού.

the Idiot Mouflon είπε...

Έτσι μπράβο!

Woofis είπε...

" κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει κάποιου να ζήσει μες τα πλαίσια του παραδοσιακού. Όπως δεν μπορείς μιαν νοικοτζιυράν που δεν αγαπά τον άντραν που υπηρετεί να την ταυτίσεις με μιαν πουτάναν,.."

Δηλαδή για σέναν το "παραδοσιακόν" εν η "σύζυγος" τζιαι οϊ η "πουτάνα"; Ξανασκέφτου το φίλε. Ο άθρωπος τζιαι ούλλοι του οι συγγενείς στο ζωικόν βασίλειον εν φύσει πολυγαμικοί, τζιαι μόνον εν δυναμει "σύζυγοι"...

Βολικά πιάννεις μόνον το άρθρον το Κασκάνη, οι άλλοι θκιό "εν βολεύκουν" να σχολιαστούν. Για να μεν βάλω τζιαι το Λεβέντ, ή τον "τρία κλικ αριστερά". Τουλάχιστον ο "Πολίτης" έshει τζιαι έτσι απόψεις, αν τζιαι για σέναν προφανώς εν για τα προσχήματα.
Οι εφημερίδες πάντα, μα πάντα εν πρώτιστα εργαλεία άσκησης πολιτικής, είτε των ιδιοκτητών τους, είτε των "ιδιοκτητών" τους. Οι "ειδήσεις" πάντα θα επηρεάζουνται που τούτον, τζιαι απόλυτην ανεξαρτησίαν ή αντικειμενικότηταν εν θα εύρεις ποττέ. Κοινώς, εν υπάρχει μια αλήθκεια.
Τζιαι το 2004 εδιατείνονταν κάποιοι ότι ο "Πολίτης" επουλήθηκεν σε "κάποιους", χωρίς αποδείξεις, όπως κάμνεις τζιαι συ τωρά, που η όλη στάση του εν "εχθρική" στο ΑΚΕΛ. Θέλω να δω πολλά τι θα πεις αν τύχει τζιαι γυρίσει το αντιπολίτευση.
Ούτε τζιείνοι ούτε εσύ φυσικά μπορείτε να αποδείξετε κάτι, πέραν του ότι "εξυπηρετούνται συμφέροντα". Κάτι ποιο φρέσκον εν έshετε να μας πείτε;

Disdaimona είπε...

Η πουτάνα πληρώνεται με το κομμάτι. Επιπλέον η πουτάνα εν πάει σε καμιά σχολή να μάθει τη δουλειά όπως ο δημοσιογραφος. Οι πουτάνες τί εφταίξαν δεν εκατάλαβα...

Όπως λαλεί τζαι ένα συνθημα: "Εμείς οι πουτάνες δηλώνουμε πως οι πολιτικοί δεν είναι δικοί μας γιοί", έπρεπε να λαλει "οι δημοσιογράφοι".

Το αν μια εφημερίδα εν κομματική επισης εν καταλάβω γιατί εν δηλωμένη πουτανιά. Τί πρεπει να ένι δηλαδη οι εφημερίδες; Ποικιλης ύλης; Εσπρέσσο; ΟΚ τζαι Μανταμ Φιγκαρό;

Στο τέλος θα πούμε, πως αυτή καθαυτή η πολιτική είναι σκεττη πουτανιά και έντιμος εν όποιος εν παίρνει καμια θέση για τίποτε.

εξαλλου τούτος εν ο τελικός στόχος πολλών εφημερίδων, η απαξίωση τζαι η αηδία για "τους άλλους", για τον αντίπαλο, τζαι η απονέκρωση της συγκριτικής ανάλυσης των γεγονότων.

Ο Πολίτης δημιουργεί απολιτικ φανατικούς αναγνώστες. Η Χαραυγή μπορεί να δημιουργεί οπαδούς του ακελ. Άλλον το ένα, άλλο το άλλο.

Αυτο που λείπει είναι η λεγόμενη μάχιμη δημοσιογραφία. Τζαι λείπει γιατι το απαγορεύουν οι πολιτικοί συσχετισμοί.Ο καθένας εθκιαλεξεν ενα εχθρο εδω τζαι 40 χρόνια,τζαι χτυπα ενα εχθρο κατ επαναληψη. Εν υπάρχει αντικειμενική μαχιμη δημοσιογραφία τζαι κανένας δεν αναλύει σφαιρικά τα ζητήματα.

Ο καθένας αφήνει τον εαυτό του έξω που την κριτική παρατήρηση..

Aceras Anthropophorum είπε...

Γούφη απαντά σου η Δισδαιμόνα. Εγώ δεν έχω τίποτε φρέσκον άλλον να σου πώ.

Μόνον για τες ανθρώπινες σχέσεις Γούφη, η ελέφθερη σχέση μπορεί να ένει τζιαι μονογαμική. Σκέφτου το τζιαι σύ που μάλλον θα είσαι παντρεμένος :)))

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Aceras,

Κατ’ αρχάς θεωρώ ατυχή τον τίτλο της ανάρτησης ΣΟΥ και πιο συγκεκριμένα τον συσχετισμό του “Πολίτη” με την “Правда”. Κατ’ εμένα τούτο αποτελεί [μ’ όλο τον σεβασμό] πολιτική ισοπέδωση κι ανιστόρητη προσέγγιση, παρ’ ότι από μια εποχή και μετά η πάλαι ποτέ ΠΑΡΑΝΟΜΗ εφημερίδα των Μπολσεβίκων, μπορεί να ήταν «το εκφραστικόν όργανον του κράτους όταν το κομμουνιστικόν κόμμαν εγίνην κράτος»… Τι άλλο μπορούσε να ήταν εκείνες τις εποχές; Και γιατί δεν κάμνεις [και για την “Правда” την παρομοίωση που έκαμες για τη “Χαραυγή”; Ότι δηλ. «είναι στην υπηρεσίαν του άντρα της που την ταΐζει τζιαι την φροντίζει τζαι διά προστασίαν στα μωρά»;

Ο “Πολίτης” όμως εξέφραζε μιαν εποχή ένα αριστερίζοντα φιλελευθερισμό και στεκόταν ιδιαίτερα επικριτικά προς τα κατεστημένα του βαθέως κράτους της κυπριακής Δεξιάς. Ψήγματα παρατηρούμε ακόμα στον Κώστα Κωνσταντίνου [κυρίως] και μερικώς στους Κασκάνη και Τζίβα μια και έγινε παραπομπή σ’ αυτούς από τον Woofis. Στον τελευταίο όμως, είναι ιδιαίτερα έντονος ο αντιΑΚΕΛισμος του... Πέραν μεμονωμένων περιπτώσεων, ΔΕΝ παρατηρώ ΚΑΜΙΑ ουσιαστική αντίδραση για τις ματσαράγκες των σημερινών κυβερνώντων. Και ούτε την έμπρακτη αναγνώριση ότι χωρίς το ΑΚΕΛ [και την Αριστερά γενικότερα] ΔΕΝ μπορούν να μετουσιωθούν σε πράξη οι φιλελεύθερες διακηρύξεις τους...
[Για το αλλοπρόσαλλο του “Πολίτη” δες το χτεσινό άρθρο του Χρίστου Γεωργίου και σύγκρινε το μ’ εκείνο του ιδίου της περασμένης Κυριακής]...

Και μια κουβέντα για την παρέμβαση του ρατσιστή Anti-Christoυ και την αναφορά του σε «πουτάνες» και «πουτανιές»... Προσωπικά ΔΕΝ περίμενα διαφορετική απαξιωτική συμπεριφορά για τες «πουτάνες» απο το συγκεκριμένο άτομο! «Οι κοινωνικές σχέσεις των αθρώπων εξελίσσουνται [ΟΧΙ] με ελεύθερην βούλησην», αλλά στη βάση των οικονομικών σχέσεων [και εξαρτήσεων]! Γιατί που τότε που η Κοτσσιηνοχωρκάτισσα γυναίκα επήεν τζιαι δουλέφκει στα ξενοδοχεία έγινε και πιο “φιλελεύθερη” στις προσωπικές της επιλογές και δεν διστάζει ακόμα και να χωρίσει;
Τα πράματα [όχι μόνο για τις «πουτάνες», αλλά και για άλλα θέματα και κυρία τους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες] τα βάζει σε μια αρκετά ορθολογιστική πολιτική βάση η Disdaimona

*********************
Τζιαι Woofis, αν στην κυριακάτικη έκδοση του “Πολίτη” υπάρχει κι ένα “τρία κλικ αριστερά” κι ένας Παναγιώτης Μαύρος [ο Θεοχάρης Μασούρας επαρέτησεν τους!], τούτα αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό στα τόσα άλλα που δημοσιεύει η εφημερίδα και διαβάζει κάποιος εκεί. Και ΔΕΝ δίνουν ΚΑΝΕΝΑ άλλοθι για πολυφωνία της εφημερίδας... Έχεις διαβάσει ρεπορτάζ του Μιχάλη Θεοδώρου, ya του Νεάρχου για να λέμε και τα πράματα με τ’ όνομα τους;

Anef_Oriwn είπε...

Να συμπληρώσω ότι το αριστερό άλλοθι του “Πολίτη” περιλαμβάνει και τις σταγόνες που πέφτουν από και τον Χρήστο Χαλικιόπουλου με το καθιερωμένο δευτεριάτικο χρονογράφημα του, τον Σενέρ Λεβέντ [με τη καθημερινή του στήλη] και τον Σωτήρη Κάττο [με την κυριακάτικη του στήλη] και ενίοτε και την Κατερίνα Ζορμπά με κάποιο μελετημένο πολιτικό ρεπορτάζ της... Στην αντίπερα όχθη ο νεοφιλελεύθερος Δημήτρης Γεωργιάδης με ολόκληρους κατεβατούς καθημερινά!

Bananistanos είπε...

"Μόνον που την Χαραυγήν δεν θα την εταύτιζα με πουτάναν, αλλά με παντρεμένην πιστήν νοικοκοιράν στην σύχρονην εποχήν της ελεύθερης σχέσης. Είναι στην υπηρεσίαν του άντρα της που την ταΐζει τζιαι την φροντίζει τζαι διά προστασίαν στα μωρά...."

συμφωνώ, αλλά θα επρόσθετα "... τζε που ξέρει ότι ο άνδρας της ξενογαμεί τζε κάμνει ύποπτες δουλειές αλλά παίζει πελλόν για τα μμάθκια του κόσμου"