Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

;.(

Αντρέπουμαι για σχεδόν όλους σας τωρά που σας είδα τίτσιρους. Φορήστε ρούχα να αποκατασταθεί η δημόσια αιδώ. Καλλύττερα υποκριτές παρά έτσι κορμιά σε δημόσιαν θέα.

18 σχόλια:

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Ασέρα, η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η αναξιοκρατία,το ρουσφέτι, το έγκλημα, η αγανάτηση, η οργή, η απραξία και προ παντός η ντροπή, δεν έχουν χρώμα. Ούτε ρούχα!

Ανώνυμος είπε...

Έλα Μαρί με αντίσκηνο και εισέπνευσε ραδιενεργό αέρα και φόρεσε ότι ρούχα θες ή μεινε τιτσιρος

stalamatia είπε...

Τι είπαμε για την αντροπ'η;; Απόυ αντράπην αγκαστρώθηκε;; ή κάπως έτσι! εσύ μου το είχε πει κάποτε!Αντί να αντραπείς να γράψεις τζιαι να πεις τζιήνο που σε κάμνει να νιώθεις έτσι,με λόγια ,θέλω να δω τι έσιετε να πείτε ούλλοι εσεις που γράφετε για τα πολιτικά δρώμενα τζιαι τις αδικίες που γίνονται (για να μεν πω άλλη λέξη) από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Ούτε περισσυλλογή ούτε τάχα μου το πένθος των χαροκαμένων που εχάσαν τα μωρά,γαμώτο ρε Ασερα πείτε τα εσεις που τα γράφετε ωραία τζιαι ξέρετε λλία πράματα παραπάνω ,μεν χαϊδευκετε τα αυτιά τους(ξέρω ότι εσού εν χαϊδεύκεις τα αυκιά τους).Μπαίνω μες σεούλλους σας τζιαι ούλλοι παίζουν πελλό με ώρες περισσυλογής.

Aceras Anthropophorum είπε...

Σταλαμαθκιά σε μιαν χώραν ανθρωποφάγων, άμα μπόρεις πιάννεις τα ππουρτού σου τζιαι φεύγεις τζιαι τους αφήνεις να ζιούν μόνοι τους με τους ήρωες που φτιάχνουν από τα πτώματα των ανθρώπων που εσκοτώσαν. Αλλιώς κινδυνεύεις να γινείς τζιαι σύ ήρωας.

Αυτόν που γίνεται εδώ είναι έναν αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Εν ανευθυνοτητα να σηκωστεις να φυεις

Aceras Anthropophorum είπε...

Τζιαι συγνώμην αδέρκια μου που φεύκω τζιαι αφήνω σας να θωρείται αυτήν την αηδία καθημερινά στους καφενέδες, στα μπαράκια, στα κυβερνητικά γραφεία, στα σχολεία, στες οθόνες των τηλεοράσεων σας μόνοι σας, πολλοί που σας να αγωνίζεστε τζιαι να πέφτετε μαχόμενοι, αλλά αν είχατε τζιαι σεις την δυνατότηταν που εδημιούργησα εγώ θα εφεύκετε τζιαι σεις. Εξάλλου τζιαι να εμείνισκα να ππέσω μαζί σας, τι θα άλλασσεν.
Συγνώμην

Ανώνυμος είπε...

Ενθα ππεσσει τιποτε, η αριστερα υπεφερε δολοφονιες τζιαι εννα φοηθει τους βουτυρους των καναλιων, των φυλλαδων τζιαι του ελαμ?

To τι γινεται τωρα ειναι η τελευταια απελπιδα προσπαθεια να ππεσσει η κυβερνηση πριν να λυσει/λυθει το κυπριακο.

Του χρονου ετσι τζιαιρο εννα ειμαστε χαρουμενοι

ιων σκεπτικός είπε...

Ασέρα, έχεις ηλεκτρονικό μήνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτή μας την κατάντια φταίμε όλοι. (όχι στον ίδιο βαθμό αλλά φταίμε)

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ασέρα εν εύκολο να κάμνεις τον δάσκαλο απο καθέδρας μπροστά που την οθόνη ενός υπολογιστή.Αλλά αμά έχεις εστιατόριο τζιαι καρτεράς να έρτει το ρεύμα για να με ζημιώσεις,εν να δεις τη γλύκα.Άμα είσαι παππούς τζιαι γιαγιά τζιαι πιάννισε η έξαψη που την πυρά ε να δεις τη γλύκα.Άμα ήσουν ξενοδόχος ,καταστηματάρχης,μπακκάλης τζιαι ότι άλλο φανταστείς ήταν να κατάβεις ίντα που γινε προχτές.Εμένα εν με κόφτει ίντα που λαλεί ο κάθε πολιτικός.Εμένα κόφτει με ποιος εν που φταίει τζιαι αγγρίζομαι γιατί εν κανεί που ήδη εζήμιωσα χωρίς να φταίω εν να κληθώ να πιερώσω τζιαι της ζημιές άλλων που πάνω.Εσύ καλά της έσηις τζιαμέ που είσαι παρέα...

Ανώνυμος είπε...

Μανα μου ρε τζιαι εζημιωσε

Anef_Oriwn είπε...

Aceras,
Που εν να ‘σαι ‘πόψε;
Έχεις τον αριθμό του κινητού μου!

Ανώνυμος είπε...

apo thn epomenh pio prosfath anarthsh tou aceras

"Σε έναν τόπον όπου η ανευθυνότητα είναι μέσα στο DNA από τον υπουργόν άμυνας μέχρι τον τελευταίον στρατιώτην"

pou ton ypourgo oi pou ton predro sou omos aceras mou a? ....karakiozi

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανώνυμε αν η ανεξάρτητη έρευνα δείξει ευθύνες ανευθυνότητας προς όποιονδήποτε που την πολιτικήν ηγεσίαν, πρόεδρος, άλλα υπουργεία, επιτροπήν άμυνας της βουλής, όποιος τζιαι να ναι δεν είμαι τσουρίν κανενού. Θα τον κατακρίνω. Το να εμπιστευτείς τον στρατόν σου να φυλάξει έναν φορτίον παρούτιν δεν είναι πολιτικόν έγκλημαν. Αν είχεν πληροφόρησην ο όποιοσδήποτε για το επίπεδον επικινδυνότητας (πριν, όι μετά) τζιαι δεν το έλαβεν υπόψην στο ζύασμαν των δεδομένον τότε ναι, είναι εγκληματικόν πολιτικόν λάθος.

Καραγκιόζη να λαλείς του άλλου άμαν τον θωρείς μες τα μμάθκια. Όι που το κκίπορτ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να ντραπείς για κάτι δεν είναι η γύμνια του απλού πολίτη αλλά η γαϊδουριά των κυβερνώντων και όλων των δημοσίων προσώπων, από την κεφαλή (βλέπε πρόεδρο) μέχρι τα πόδια (βλέπε δημόσια μηχανή). Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά και υπεκφυγές και φούμαρα.

Richie είπε...

ουλλοι τιτσιροι ημαστεν φιλε μου τζι ας καπαρτιζουμεν μπροστα που τους καθρεφτες

Albedo_Zero είπε...

Α ρε Acera ημάστε όντως όλοι τίτσιροι, τζαι καπαρτίζουμε γιατί θωρούμεν μόνο το τιτσιρκόν των άλλων.. Μακάρι να δημιουργούν τζαι εγιώ τες συνθήκες να μπορώ να σηκωστώ να φύω... να πάω ακόμα τζαι στα ανάθθεμα..ακούεται καλλίττερον που δαμέ... Στεναχωρκούμε μόνον που εν σε γνώρισα ποττέ που κοντά ενώ πάντα δκιαβάζω σε.. άσχετον αν μεν σχολιάζω πολλά... μακάρι να είσιε τζαι άλλους αδρώπους με τόσον καθαρές απόψεις, απόψεις που καρκιάς...

Ανώνυμος είπε...

Acera, ως τώρα εθεωρούσα σε ένα κριτικά σκεπτόμενο αριστερο αλλά μετά που τούτο ένα έχω να πω: ΕΛΕΟΣ. Είχε 5000 άτομα στη διαδήλωση ψες και δεν αντιπροσώπευαν όλοι το περιστατικό που έγραψες. θα σου πω και εγω το περιστατικό που έζησα ψες. Φεύγαμε από τη διαδήλωση από το English Schoοl και ακούμε δύο οργισμένους να φωνάζουν σε τρεις ηλικιωμένους που γύρευαν το λεωφορείο τους. ¨ηταν συγχωριανοί μου υποστηριχτές του Χριστοφία. Είχαν μια απορία στα μάθκια τους και το μόνο που εθέλαν ήταν να έβρουν το λεοφορείο για να τους πάρει πίσω. Και απλά είπαμεν τους να έρθουν μαζι μας για να έβρουν το λεοφορείο και αποτρέψαμεν τους από του να πάνε μέσα στη διαδηλωση στη οποία και κατευθύνοταν.
Είχεν πολλύν εξοργισμένο κόσμο εψές. Έτρεμεν η ψυσση μας. Ένας εξοργισμένος πολίτης εβούρησεν να πάει να επιτεθεί σε ένα αριστερό που προκαλούσε και άλλοι πέντε επήαμεν πάνω του για να τον αποτρέψουμε. και τον αποτρέψαμε.
Να σε ρωτήσω κάτι Ασερα?

Σε τι εξυπηρετούσε το να περάσουν κάποιοι μεσήλικες αριστεροί μέσα που τη διαδήλωση τη δική μας; Πε μου; Εν έτσι που ο Πρόεδρος προωθεί την ενότητα του λαού. Ευτυχώς όμως που ο λαός εφάνηκεν ανώτερος των περιστάσεων και δεν έκανε επεισόδια. δεν έκανε επεισόδια γιατί οι διαδηλωτές εκεί εσυνεργαστήκαν με τους αστυνομικούς για να αποτρέψουν το οργισμένο πλήθος.

Σε ρωτώ ξανά Ασερά; Για ποιό λόγο πέρασαν τους υποστηρικτές τους Χριστόφια μέσα από τη διαδήλωση μας; Εν έτσι που αντιλαμβάνεστε την ενότητα του λαού;

Εννα μας πελάνετε μες τούτον τον τόπο.