Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αντροπή

Έχει ώρες που ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος. Θέλω να χαθώ που τον κόσμο να μεν καταλάβω, αλλά δεν ξέρω τι να γινώ καλλύττερον. Να γινώ πουλλίν; Εν να τρέμει η ψυσιή μου να με φάει καμιά ττουφετσιά σκάγια ή να κάτσω κατά λάθος πας σε κανένα βερκί τζιαι να πεθάνω που την δίψαν τζιαι που τον τρόμον. Να γινώ λαός; Ακόμα σιειρόττερα. Λαός στιφάδον, no thanks. Να γινώ λιοντάριν; Ναι, τζιαι να με πιάσουν τζιαι να καταλήξω μες τα κάντζελλα να με θωρεί να χαριεντίζεται ο κάθε σσιυλλομπάσταρτος; Να γινώ δεντρόν; Τι χαρά να γινώ πολυτελές έπιπλον ή κάρβουνο στο φούρνον κανενού φτωχού;

Άλλην επιλογήν έν έχω που το να μείνω άθρωπος τζιαι να κάμνω ότι περνά που το σιέριν μου για να καθαρίσει ο τόπος που τους παλιαθρώπους που μου χαλούν την χαρά μου. Κρίνοντας που τον κόπον τζιαι που την δυσκολίαν που βρίσκω να καθαρίσω πρώτα-πρώτα τον παλιάθρωπον που μέσα μου, καταλαβαίνω το μάταιον της επιλογής. Κρίνοντας που την δυσκολίαν που βρίσκω να βοηθήσω τα παιθκιά μου να γινούν αθρώποι, έρκεται μου να τα παραιτήσω. Άλλην όμως επιλογήν δεν έχει, τζιαι η ελπίδα για έστω τζιαι μιαν μικρήν, μιαν απειροελάχιστην κίνησην προς παραπάνω αθρωπιάν είναι ικανή να κινεί την ζωήν μου τζιαι να μεν αφήκω τζιαι γω τον άθρωπον πον μέσα μου να πεθάνει, όπως τούτους ούλλους τους νεκρούς που με περιβάλλουν. Μια συνάντηση, μια ανόρπιστη αντάμωση με άθρωπον κάμνει με να σιαίρουμαι τζιαι να ξηχάννω την σκατόφατσαν της ανθρωπότητας. Ξηχάννω την τζιαι θωρώ την φύση, τζιαι θωρώ τα πουλιά τζιαι θωρώ τα δεντρά τζιαι κάμνουν με να τα ερωτεύκουμαι τζιαι να ερωτεύκουμαι τζιαι να ξηχάννω προς στιγμής τον ζώλον των πτωμάτων των αθρώπων που κυκλοφορούν γυρόν σου όπου δικλίσεις, είτε πραγματικά, είτε ψηφιακά.

Όποιος έχει περιέργειαν να δει τι με εσσύχχισεν τόσον πολλά, αν δεν τον πειράζει να σσυχιστεί, ας τσιλλίσει εδώ να πάει να δεί.

15 σχόλια:

Μάριος είπε...

Φίλε εν έχω λόγια, εγίνην ο θυμός μέσα μου ηφαίστειον.

Moonlight είπε...

Ποιός του έδωκεν το δικαίωμα τούτου να δέρνει τον κόσμο;
Είμαι έξαλλη τούτες τες μέρες με τούτα που ακούω, θκιεβάζω, θορώ...

postbabylon είπε...

παμεν που τα σκατά στα κότσιρα.
έλα τζιαι πόδα αν θέλεις...
http://post-babylon.blogspot.com/2011/03/normal-0-21-microsoftinternetexplorer4.html

αλλά εμείς είμαστεν πιο πολλοι τους!

ιων σκεπτικός είπε...

Friendly;; people who speak 200 hundred languages.... ;;;;; αλλα δεν εν άνρωποι, εν κτηνά

.. κουνούπια χαλούν την πιάτσαν... τα κουνούπια τζιαι τα πλάσματα...

Εθκιάβασα τζιαι το πρωϊν την δρακούναν.....

ρίτσα είπε...

καταρχήν πολύ ωραία παραγωγή. η αντιπαραβολή και η μουσική πετυχαίνουν το σκοπό τους. το όνομα του νησιού "αγαθονήσι" δε θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό.

δέρνει τους τζιόλας. όπως τους σσιήλλους που τους εγκαταλείψαν τζιαι έρκουνται σπίτι σου να φάσιν

άθρωποι λαλεί σου. τζιαι σσιήλλοι τζιαι σκλάβοι

Joy Tears είπε...

Επόνησα τα στομάσια μου.
Ούτε σσιύλλοι να ήταν εν θα τους εφέρουνταν έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Η πάλη ξεκινά από μέσα μας , με όσα βλέπουμε και παν να μας τρελάνουν είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να νικήσουμε πρώτα τον κακό μας εαυτό, να μείνουμε μακριά από τον εφησυχασμό και τον οχαδερφισμό.
Aceras σε ευχαριστώ για όσα μας είπες σήμερα.
WELCOME ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ γράφει η πινακίδα στο λιμάνι λίγο πριν το τέλος του βίντεο,
υποκρισία…

Ανώνυμος είπε...

aisiktir esixistika....pios enomise oti enei dld na derni ta plasmata!axristos na parei...
inta ironia toso omorfo nisi je katoikite pu toso asximous an8ropous!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Oskjh2_h6oM&feature=related

Bananistanos είπε...

Για μένα η ουσία της ανάρτησης είναι για την φύση του ανθρώπου. Ο άνθρωπος πάντα εμετανάστευεν τζε πάντα οι πρώτοι κάτοικοι (οπως ούλλα τα κτηνά) επολεμούσαν να τους κρατήσουν μακρυά που την περιοχή τους. Κάποτε εκερδίζαν οι μεν κάποτε οι δε. Που τότες, τζε πιο πριν (μια θεωρία λέει ότι τους Νεάντερταλ τους εξιλήψαν οι χομο σάπιενς) οι άνθρωποι ήταν ρατσιστές. Τζε είμαι σίουρος ότι μες τζείνο το γκρουπ των 20 ατόμων που ετρώαν τις πατσαρκές η κάθε ράτσα θωρεί διαφορετικά τους "άλλους". Η μετανάστευση σήμερα εν μεγάλον κεφάλαιο τζε πρέπει να αποφύγουμε τους συναισθηματισμούς. Τζε΄γω ενευρίασα με τον μαλάκα που εδίαν πάτσους αλλά που την άλλη χρειάζονται τα σύνορα τζε λέω ευτυχώς που δεν με εβάλαν εμένα να προσέχω τα σύνορα γιατί δεν θα έκαμνα καλή δουλιά.

Aceras Anthropophorum είπε...

Μπανανιστανέ το ζήτημαν της ανάρτησης ΔΕΝ είναι οι μετανάστες. Αν έβρεις μιαν φοράν την λέξην ματανάστης πέ μου.

Είδα την σχετικήν ανάρτησην που έβαλες εσύ για το θέμα. Eίδα το βίντεο μέχρι τέλους. Παρόλον που συμφωνώ μόνον 90% με όσα είπεν ο καθηγητής, βρίσκω την εκδήλωσην του Δημοκρατικού Συναγερμού να φέρνει αποτέλεσμαν όσον 150 εκδηλώσεις των αριστερών στους δρόμους. Άσε δε που θεωρώ ότι ο ΚΙΣΑ, ο ΣΥΡΙΖΑΣ τζιαι οι φίλοι τους ποτίζουν, λιπάζουν τζιαι κάμνουν να δρατζιάζει τον ρατσισμόν που σπέρνει το ΕΛΑΜ, ο Κουλίας, ο Βαρνάβας, κάτι κούλλουφοι του συναγερμού, τζιαι οι ανάλογοι τους στην Ελλάδαν, .

Στο βίντεο που έβαλα στο τέλος θα μπορούσεν να έχει πάνω έναν Κούλλουφον να δέρνει έναν σσιύλλον αδέσποτον, ή ακόμα σιειρόττερα τον πιο "πιστόν του φίλον", τον σσιύλον τον δικόν του, το κοπελλούδιν του, έναν παλιόν που βασανίζει έναν νέον στον στρατόν, έναν καθωςπρέπει κύριον που δέρνει την γεναίκαν του, τους ίδιους τζιείνους τους μετανάστες που τες ετρώαν να κοιτάζουν μιαν γεναίκαν που θεωρούν κατώτερην τους, μιαν μάναν την ώραν που ευνουχίζει ψυχικά την κόρη της ή τον γιόν της που δεν τους αναγνωρίζει ύπαρξην σαν άτομα, ή ακόμα έναν μιτσήν στο γυμνάσιον που τυρανιεί ψυχικά έναν άλλον μιτσήν που συγκόφκει για ομοφυλόφιλον ή μιαν μιτσιάν που συγκόφκει για λεσβίαν. Θα μπορούσεν επίσεις να έχει το όποιον θύμαν σεξουαλικής κακοποίησης την ώραν που εμεγάλωσεν τζιαι εδυνάμωσεν τζιαι καταχράται την αδυναμίαν ενός θύματος του γινόμενος τζιείνος θύτης.

Ξέρεις το ότι στην Κύπρον έχει αρχηγόν κόμματος που όταν ήταν νέος τζιαι ωραίος στον στρατόν έσβηννεν τα τσιάρα πας τα στήθη τους στρατιώτες τους νέους που ήταν οπαδοί μιας συγκεκριμένης ομάδας ποδοσφαίρου;

Εν τούτα ούλλα που εκσκέφκουμουν όταν έγραψα την ανάρτησην. Άτε. είπα να να κάμω άλλην ανάρτησην αλλά έβαλες με τζιαι έγραψα τα δαμαί.

Bananistanos είπε...

Η πρώτη μου πρόταση λέει ότι η ουσία της ανάρτησης εν η φύση του ανθρώπου. Ίσως να μεν ήμουν καθαρός αλλά τζείνο που έθελα να πω είναι ότι ο "ρατσισμός" είναι μες την φύση του ανθρώπου ενώ οι προλαλήσαντες μιλούν σαν να θεωρούν τους ρατσιστές σαν ένα ξεχωριστόν είδος που εβρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα μας.

Στο τέλος επικεντρώθηκα στη μετανάστευση λόγω του βίτεο του ανώνυμου πιο πάνω τζε τις αναφορές Ποστ τζε Δρακούνας.

stalamatia είπε...

Τομόνο σίουρο είναι πως αύριο θα ρωτήσω τον απέναντι μου γείτονα και φίλο αν είναι Αγαθονησιώτης ο λιμενικός, που κτυπούσε τους ανθρώπους αυτούς.
Γνωρίζω Αγαθωνησιώτες που είναι όχι απλά καλοί αλλά καλότατοι άνθρωποι.
Εχω ακούσει για τους μετανάστες από διάφορες χώρες που έρχονται από την Τουρκία στο Αγαθονήσι γιατί είναι πολύ κοντά.
Στο βίντεο είδα ένα μαλάκα να κτυπά ανθρώπους κρυβόμενος πίσω από τη στολή του,οι ντόποιοι δεν είναι τέτοιοι,πολλές φορές βοηθάνε όπως μπορούν αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους.
Το Αγαθονήσι είναι ένα πολύ μικρό νησί απέναντι από τη Τουρκία.

Triolouin είπε...

"τζιαι θωρώ τα πουλιά τζιαι θωρώ τα δεντρά τζιαι κάμνουν με να τα ερωτεύκουμαι τζιαι να ερωτεύκουμαι τζιαι να ξηχάννω προς στιγμής τον ζώλον των πτωμάτων των αθρώπων που κυκλοφορούν γυρόν σου όπου δικλίσεις" : Πραγματικά νιώθω το ίδιο πράμα! Τελικά εν πολλά σπάνιο ιδίως στις μέρες μας η ανθρωπιά του ανθρώπου να μας χαμογελάσει έστω τζιαι λλίο.............Τζιαι όι μόνο που τούτο που μας έδειξες, τζιαι που άλλα απλά καθημερινά. Να' σαι καλά......

Leni είπε...

Τζαι'γώ μαζί σου. Ήθελα να'ξερα τι θα έκαμναν αν ήταν οι ίδιοι στη θέση τους.