Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αφιέρωση στους ασχολίαστους σχολιογράφους

Έγραψεν η Σταλαμαθκιά ότι απαντά σε όλα τα σχόλια διότι νοιώθει αγενής αν δεν απαντήσει, νοιώθει ότι σαν να τζιαι έρκεται κάποιος σπίτιν της τζιαι δεν το ξεπροβοδιάζει . Έτσι κάμνει τζιαι ο Διάσπορος επαρατήρησα τζιαι άλλοι βλόγγερς.

Εγώ δεν απαντώ σε όλους όσους έρτουν τζιαι αφήσουν σχόλιον. Αρέσκει μου να σχολιάζετε. Κάμνει με να σκέφτουμαι. Δεν νοιώθω όμως αγενής που πολλές φορές δεν απαντώ (τες παραπάνω). Αν δεν έχω να προσθέσω κάτι δημόσια δε λέω τίποτε. Έχει σχόλια που δεν απάντησα που με εσυγκινήσαν, πολλές φορές που με εσυγκλονήσαν. Τι να γράψω; Εσυγκλόνησεν με το σχόλιον σου ανώνυμε (ή έστω ψευδόνυμε); Μπορεί τζιαι να ντρέπομαι να το δείξω. Ούτε τζιαι θεωρώ αναγκαίον να εκφράσω πόσον έξυπνον ήβρα έναν σχόλιο για κομπλιμέντο προς τον σχολιογράφον για να τον καλοκρατώ τζιαι να τον έχω πιστόν αναγνώστην. Κάμνω το άμαν τύχει σε αναρτήσεις, τζιαι πάλε όι πάντα.

Τζείνον που κάμνω σχεδόν συστηματικά είναι να κάμνω κλίκ στο λίνκ του σχολιογράφου αν εν μπλόγκερ τζιαι να θωρώ τι ανάρτησεν τελευταίως.

Ελπίζω οι ασχολίαστοι σχολιογράφοι να μεν το παίρνουν σαν αγένιαν ή σαν υποτίμησην. Υποτιμώ μόνον αυτούς που θεωρώ κακούς αθρώπους.

Άτε, τζιαι όσοι ήρταν τζιαι ενομίσαν ότι εφύαν ατζιέραστοι, βάλλω σας έναν τυπικόν τζιεραστικόν που την περιοχήν που μεινίσκω. Με τες εείες σας τζιαι ότι ποθείτε. Εκτός που αν αυτόν που ποθείτε εν η διχοτόμηση, οπότε σσίζουμεν τα δευτέρκα μας.



24 σχόλια:

iordanou είπε...

Είμαι της άλλης της σχολής, τζίνη της Σταλαματιάς τζιαι του Διάσπορου. Τα blogs θωρώ τα λλίο σαν τον καφενέ τζιαι έτσι εν νοιώθω άνετα να μου απευθύνει κάποιος τον λόγο τζιαι να μεν του δείξω ότι γυρίζω την κκελλέ μου να τον ακούσω. Εν λαλώ ότι εν τούτο που κάμνεις, αλλά εν τούτο που νοιώθω εγώ όταν εν απαντώ σε σχόλιο.

Όμως, τούτο πολλές φορές κάμνει σε να μεν γράφεις, γιατί πολλά απλά μπορεί να ήβρες μεν την ώρα να γράψεις για κάποιο θέμα, αλλά να μεν έσιεις την ώρα να απαντήσεις τζιαι να μπεις σε διάλογο με τους σχολιαστές.

Όπως του κάτσει του καθενός φαντάζομαι.

milaz είπε...

Σιερετούμεν καλώ...

homo anisorropus είπε...

Κι εγω πολλές φορες δεν απαντώ γιατί δεν ξέρω τι να πω ή γιατί δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ελπίζω να μην ενοχλεί κ να μη θεωρείται αγένεια το κάνω απλά για να μην επαναλαμβάνομαι.

Τρέχουν τα σάλια μου με το γλυκό!

stalamatia είπε...

Εγιώ εν να πάρω γλυκούι τζιαι εν παρεξηγώ κανέναν,είπαμεν εν δικές μου (ιδιοτροπίες)τζιήνα που έγραψα,εξάλλου απαντούν μου εν μου απαντούν εγιώ ξαναπαέννω τζιαι γράφω.
Χα χα εν να το πάρω τζιαι πάνω μου ,σαν να τζιαι (αφιέρωσες) μου ολόκληρη ανάρτηση !!!;;;

Παύλος είπε...

Τζι'εγώ πολλές φορές σκέφτουμαι: "λαλείς να παρεξηγιούνται αν δεν απαντήσω στα σχόλια τους;"
Που την άλλην όμως εν μου κάθεται να γράφω πράματα χωρίς να έχω κάτι να πω...
Εννα συμφωνήσω με τον Ασέρα. Το τζιεραστικόν εν το ίδιον το ποστ, τα "ευχαριστώ πολύ τζιαι στα δικά σας" εν πολλές φορές ανούσια.

Παύλος είπε...

Τωρά που το ξανασκέφτουμαι, αρέσκει μου άμαν ο οικοδεσπότης απαντά στο σχόλιο μου. :)

Psychia είπε...

Geia sou re Acera!
Apanta mou, apanta mou, apanta mou, apanta mou, apanta mou, apanta mou, apanta mou, apanta mou.

Moonlight είπε...

Εμένα αρέσκει μου να θορώ απάντηση σε κάτι που είπα, αλλά κυρίως σε κάτι που ερώτησα. Τα παραπάνω σχόλιά μου εξάλλου εν απαιτούν απάντηση. Απλά λαλούν κάτι σχετικό που μου έτυχε τζι εμένα πχ.
Άσε που αν δεν ρωτήσω κάτι, έννα ξεχάσω να πάσω πίσω να δω ΑΝ μου απαντήσαν!

Φαίνεται μιαμ το τζιέρασμαν σου πάντως!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που διαβάζω αρκετά blog αλλά σπάνια σχολιάζω δικαιούμαι λείων κεραστηκό??????
(φαίνετε ωραίων)

Sike είπε...

είμαι τζι εγώ της δικής σου σχολής, αν τζιαι έμεινα μερικές φορές ιδίαν τάξην

παρόλα αυτά εκτιμώ στον Διάσπορο ότι έshει ΠΑΝΤΑ μιαν κουβέντα να πιντώσει σε ΟΥΛΛΟΥΣ, δείχνει καλήν ψυshήν.

όταν δεν έχω κάτι ουσιαστικό να προσθέσω, προσπαθώ να κάμνω τουλάχιστον ένα γενικό σχόλιο προς όλους, γιατί, όπως είπαν τζι άλλοι, εν ωραία να σου απαντούν.

αλλά φακκά μου να απαντούν του ΚΑΘΕΝΟΥ σε ξεχωριστό σχόλιο!!! Θωρείς κάτι ποστς με 827 σχόλια τζιαι τα μισά εν οι απαντήσεις του ιδιοκτήτη! Γκρρρρρ! Εν καταλάβω ποιον εν το ππόιντ!

Aceras Anthropophorum είπε...

Τελικά ούλλους αρέσκει μας άμα βάλουμε σχόλιο τζιαι ο άλλος απαντήσει. Σκέφτομαι ότι τελικά εν γαουροσύνη να σου λαλεί κάποιος κάτι τζιαι εσύ να θεωρείς επικοινωνίαν μόνον ότι άκουσες τι σου είπεν.

Άτε αρκέφκω.
Γιώργο Ιορδάνου εσένα έχει αιώνες να σου βάλω σχόλιο διότι το νέο πράμα σου ζητά όνομα τζιαι διεύθυνση τζιαι δεν μου κάθεται να γίνουμαι μέλος ποτζιεί τζιαι ποδά σε κοινότητες για να βάλλω σχόλιο. Δεν δέχεται σχόλια από ανώνυμους που απλά γράφουν το ψευδώνυμον τους.

Μιλάζο σιαιρετούμεν επίσης. Εγώ που είμαι δισλεξικός το επίσης γράφω το επήσεις συχχίζοντας το με το επειδή που το γράφω επιδή. Άτε να δούμε πόσες φορές θα γράψω επίσης μέχρι το τέλος των σχολίων.

Χόμο δεν ξέρω τι να γράψω. Απλά λοιπόν λαλώ σου σιερετούμεν!! όπως τον φίλο μου τον Μιλάζ. Εγώ έβαλα τζιαι δύο θαυμαστικά!!!

Πάντως Σταλαμαθκιά η ανάρτηση ήρτεν μόλις έφυα που το μπλόγκ σου.

Παύλε ευκαριστώ πολύ τζιαι στα δικά σου.

Πάυλε, επειδή σου αρέσκει τελικά να σου απαντούν, απάντησα σου θκυό φορές!

Ψυχιά πε μου τι να σου πω, τι να σου πω, τι να σου πω τζιαι θα σου το πω.

Επρόσεξες ότι εκτός από το Ψυχία όλες οι λέξεις εκάτσαν μονοσύλλαβες; Έχει καμιά ψυχαναλυτικήν εξήγησην;

Πλατίνειαι you took us at my ttappin οξά φέναιστε μου;

Σάικκε σου προτείνω να σσυφφωνάς με τον Άσερα σχετικά με τα σχόλια που έχεις να απαντήσεις εσύ τζιαι με τον Διάσπορο για τα σχόλια που βάλλεις εσύ στους άλλους.

Άτε. Τζιαι μην πεί κάποιος ότι έβαλα απαντήσεις για στόττσιν διότι θα τον ντιλιτάρω με το μικρό μου δακτυλάκι!!!

Sike είπε...

(έπρεπε να καταλάβω έννε; εχάθηκα στο διάσπορο-παρτ, τάχα να είμαι πιο καλόψυshη; τάχα να μεν διαμαρτύρουμαι ούλλη μέρα; επήρα το αλλού; έχω υπόθεση; έννεν πολλά πρωίν ακόμα; ψαϊκκία απάντα)

stalamatia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stalamatia είπε...

Ντιλιτάρω; τσιλλώ;
Ίντα καρκασιαλλίκκι α;

Aceras Anthropophorum είπε...

σχεδόν. Τσιλλώ πας το delete δηλαδή το σβήσε. Σβήννω. Κάμνω delete.

Diasporos είπε...

Θωρώ το διαφορετικά. Προσωπικά ο λόγος μου έναι πως έν έχω πολλύ χρόνο για να αφήννω στα δικά τους μπλόγκ τους φίλους μου σχόλια, θκιεβάζω τα πάντα άν και δέν μπορώ να απαντήσω, άρα τουλάχιστο άμα μου γράφουν εμένα αρέσκει μου να τους απαντώ στο δικό μου μπλόγκ.

Aceras Anthropophorum είπε...

Τελικά Διάσπορε όσον το σκέφτομαι η δική σας τακτική εν πιο καλή. Άμαν αφήκουμεν έναν σχόλιον κάπου ευχαριστεί μας έστω τζιαι μια κουβέντα χωρίς πολλήν βάθος. Άσε που εσύ κάθεσε τζιαι βρίσκεις κάτι προσωπικόν για τον καθέναν.

stalamatia είπε...

Aτε πηένετε να ψηφίσετε στο κκουίζ που έβαλα.χιχιχι,χιχινίζω!

Anef_Oriwn είπε...

Τα σχόλια βοηθούν στο να κάμνουμε κουβέντα, όπως ας πούμεν όταν είμαστε στον καφενέν [ή στον καθηγητικό σύλλογο] και ακούμε τι λέει ο κάθε θαμώνας και παράλληλα μας ακούν κι όλοι άμα μιλάμε εμείς!

*********************
Βασικά εγώ παρεμβαίνω για να κάμω ένα σχόλιο για την ορθογραφία της λέξης «επίσης» μια και το έθιξε ο Blogοδεσπότης Aceras [σχόλιο με ημερ. 20 Ιανουαρίου 2011 11:21 μ.μ.].
Που λέτε, την μέρα της Πρωτοχρονιάς ήμασταν [οικογενειακώς] καλεσμένοι σε τραπέζι από εορτάζονται. Δίπλα μου ένα συγγενικό πρόσωπο με ρώτησε πως γράφεται η συγκεκριμένη λέξη κι αν το «-σης» γράφεται με «ει» δηλ. ως «επίσεις». Έγραφε στο τηλέφωνο του κάποιο μήνυμα sms και προφανώς σύγχυζε το «επίσης» με τον πληθυντικό θηλυκών ουσιαστικών που τελειώνουν σε «-εις» όπως στάσεις, αποφάσεις, εξελίξεις, κυβερνήσεις ... Αγαπητέ φίλε ξανάπαμε που έγκειται το πρόβλημα. Γι’ αυτό ΜΗΝ μέμφεσαι συνεχώς τον Εαυτό ΣΟΥ!

patinios είπε...

oxi en se epia sto maitappin...!! kathe allon:))) simera eimoun me ton filo sou ton vasili...

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

no comments!

Sike είπε...

ωχ.. υπάρχει τζιαι η άλλη κατηγορία σχολίων που μόνη της... τούτη του άνεφ!

ιων είπε...

Ευχαριστούμεν για το φωτοττζιεραστικόν. Εφαές το καλά καλά τζια έμεινεν η φωτογραφία.:))

Με τες υγίες σου.

Ως γεγονός που ήρτα στην Ελβετίαν εξίχασα τέλεια να γυρεψω τούτον το γλυκόν.

Πάντως απαντάς ξιαπαντάς, άμα αννοίξω το κομπιουτερ πρώτα πρώτα κάμνω μιαν επίσκεψην στον μπλολλοκαφενέν, περνώ που διάφορα τραπεζάκια, ακούω, προβληματιίζουμε, γελώ, χαχανίζω, κάποτε σιερετώ, κάποτε φεύκω αμίλητη.

Psychia είπε...

Acera και Sike, βαρκούμαι να σας απαντήσω.