Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Οι ποντιτζιοί που φέρνει ο κάττος μου





Ο κάττος μου ο Σιάρλος κάθη μέρα φέρνει μου έναν με θκυό ποντικούς. Πολλές φορές φέρνει τους τζιαι ξαπαλά τους μες την κουζίναν τζιαι παίζει κανέναν μισάορον βασανίζοντας τους ώς που να τους δώκει την τελευταίαν δακκαμμαθκιάν τζιαι να κάτσει να πιει το γαίμαν τους αρκέφκοντας που του βούρκουραν. Λαλούν ότι έτσι εν όλοι οι αίλουροι. Προτιμούν το κρέας του ζώου που ένοιωσεν τρόμον πριν να πεθάνει διότι οι μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης κάμνουν την σάρκαν πιο γλυτζιάν. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι τίγροις της Σιβηρίας κάμνουν το ίδιον με τους αθρώπους πριν να τους κατασπαράξουν. Είναι ένας που τους λόγους που δεν θα πάω ποττέ μου στη Σιβηρία.

Πολλοί νομίζουν ότι ο κάττος τους αγαπά τους πολλά τζιαι φέρνει τους τα πουλλούθκια ή τους ποντικούς δώρον. Εγώ επρόσεξα ότι άμαν ο Σιάρλος εν χορτάτος εν γενναιόδωρος. Αλλιώς δεν μου αφήννει τίποτε άλλον εκτός που τα άντερα τζιαι στομάσια. Αν τα δω αμέσως πάει καλά. Αλλά άμαν τα άντερα του ποντικού κολλήσουν πας το πάτωμα θέλεις θεούς τζιαι δαίμονες να τα καθαρίσεις. Επίσης επαρατήρησα ότι ποττέ μα ποττέ ο Σιάρλος δεν μου άφησεν τρυφερόν ποντικούιν για δώρο. Άμαν φέρει μωρόν κλωκκάρει το κάτω τζιαι πάει τζιαι δεν ησκέφκεται ούτε εμέναν που τον αγαπώ, ούτε κανέναν άλλον κανένα. Αφήννει μου επίσεις τες κκελάδες των αρουραίων διότι εν πολλά μεγάλες τζιαι δεν ημπόρει να τες ησπάσει με τα δόγκια του.

Ο κάττος μου αγαπά με πολλά άμαν θα τον ηχτενίσω να του φκάλω τους κόμπους τζιαι τες νεκρές τρίσιες, άμαν θα του βάλω φρέσκο νερό, άμαν ακούσει το νάιλον του wiskas να κατσιαρίσει. Πολλές φορές θυμώννει μου άμαν φύω τζιαι κάμω μέρες να με δει. Κλαίει διαφορετικά λες τζιαι κάμνει τα παράπονα του, ή ότι διηγήται μου τι κακά επέρασεν μόνος του. Άμαν έρτω έσσω κανονικά, απλά νιαουρίζει έναν "σιαιρετούμεν" τζιαι πάει τζιαι καρτερά πουπάνω που το κουππίν να ππέσει το φρέσκο φαΐ.

Το μεγάλον μου ερώτημαν είναι γιατί φέρνει τους ποντικούς έσσω. Είμαι σίουρος ότι τζιείνοι που νομίζουν ότι τους τα φέρνει για δώρα είναι τουλάχιστον αφελείς. Διαιρωτούμαι τι ένστιγκτο κουβαλεί που τον οδηγεί να φέρνει το θήραμαν σπίτι.

Τελευταίως άλλαξα του τον τόπον που του βάλλω να φάει. Έφκαλα τα κουππούθκια έξω στο σαζ της εισόδου. Επαρατήρησα ότι αφήνει τους ποντικούς τους αφάητους τζιαι τα άντερα μες την είσοδον τωρά. Άρα το ένστιγκτον του είναι να κουβαλεί το θήραμαν του τζιειαμαί που τρώει τζιαι όχι σε τζιείνον που τον ταΐζει. Εχτές επήα σε έναν πρότυπον εκτροφείον Νορβηγών κάττων γιατί ερωτεύτην ο γιος μου με μιαν καττούν που εγεννήθην την ίδιαν ημέραν μαζίν του τζιαι θέλει πειχαλή να την έχει για φίλη τζιαι συγκάτοικο. Εκάμαμεν πολλές κουβέντες πριν να πάμεν να την δει.

- Άμαν πιάσεις έναν ζώο του αφαιρείς την ικανότηταν να ζήσει αυτόνομον. Δεν έχεις το δικαίωμαν να το ξαπολύσεις, ότι τζιαι να σου συμβεί. Το παντρέφκεσαι ως που να πεθάνει.
- Ξέρω.
- Μα ένας κάττος έχει ειδικές ανάγκες τζιαι δεν μπορείς να τον παραμελήσεις. Εσύ μπορεί να έχεις ανοχές τζιαι να παραμελάς τον εαυτό σου, ένας κάττος βασανίζεται πολλά με την ακαθαρσία. Θα καθαρίζεις τα απορρίμματα του κάθημέρα.
- Ξέρω.
- Εθκιάλεξες τζιαι Νορβηγήν καττούν. Έσιει πολλές τρίσιες. Άμαν δεν την ηβρουτσίζεις όταν ηγλύφεται να καθαρίσει καταπίννει πολλές τζιαι πονεί το στομάσιην της τζιαι στρέφει.
- Ξέρω.
- Άμαν πιάννεις ένα ζώον δεν το πιάννεις για να είσαι χαρούμενος εσύ. Το πιάννεις για να είναι χαρούμενον τζιείνον. Έτσι είναι θεωρητικά τζιαι με τα κοπελλούθκια που κάμνεις.
- Παπά άκου να δεις. Εγώ τον κάττον μου θέλω τον για να τον κάμω ευτυχισμένον τζιαι θα τον κάμω. Τζιαι εγώ θα είμαι χαρούμενος που θα κάμνω τον κάττον μου χαρούμενον.
- Ε, αν έν τζιαι στην πράξην όπως τα λαλείς στα λόγια, σημαίνει ότι ανάγιωσα έναν παιδίν τζιαι δεν επήαν οι κόποι μου χαμένοι.
- Αν θέλεις να σου αποδείξω ότι εν τζιαι στην πράξην όπως στα λόγια, αγόρας μου τον...

Επήαμεν εις στην κυρίαν που τους εκτρέφει. Το καττίν μόλις είδεν το γιό μου εβούρησεν πάνω του. Μέγας έρως.

Λλίην ώραν μετά, να σου τζιαι την μάναν που φτάννει με έναν ποντικό στο στόμα. Έφερεν τον τζιαι εξαπόλυσεν τον τους μιτσούς. Επάθαν σαν τα πελλά. Τα ήμερα καττούθκια εγινήκαν αίλουροι έτοιμοι να κατασπαράξουν το θύμαν τους.

Τελικά έχω μιαν πιό αξιόπιστην υπόθεση γιατί οι κάττοι είναι προγραμματισμένοι να φέρνουν το θύραμαν τους στην φωλιάν τους. Έτο, τζιαι οι κάττοι όπως τα πλάσματα είναι. Αν δεν είναι προγραμματισμένα να κάμουν κάτι, δεν είναι από γενναιοδωρίαν που το κάμνουν αλλά από σσυφφέρον. Είναι ο πρώτος τζιαι ίσως ο μόνος λόγος της συμβίωσης. Το αμοιβαίο συμφέρον. Άλλωστε, πριν να στηβάζει ο άνθρωπος σπόρια για να φοάται τους ποντικούς, ούτε ο άνθρωπος ήταν ενδιαφέρων για τον κάττο, ούτε ο κάττος για τον άνθρωπο. Που τον τζιαιρόν δε που η κοινωνία των ανθρώπων πάσχει απο την μοναξιά, το είδος felix catus ήβρεν κανούρια οππορζιούνιτις.

Σημείωση: Η φωτογραφία απεικονίζει τον κάττον μου που έρκεται τζιαι κάθεται να βράσει πάνω στο λάπτοπ άμαν το κρατώ τζιαι χωρκοϋρίζω πάνω στο ίντερνετ. Είναι το απομεινάριν του λογαριασμού μου στο φέιζμπουκ. Άνοιξα πριν λλίες μέρες λοαρκασμόν επώνυμον τζιαι έβαλα τούτην την φωτογραφία. Κάποιος αναγνώστης ήβρεν τον τζιαι ενόμισεν ότι ανακάλυψεν την τασιηνόπιτταν. Ο αστυνόμος σαΐνης εχάρην τόσον πολλά που την ανακάλυψην του που το έβαλεν τζιαι όν λάιν. Ενευρίασα τζιαι έκαμα το delete διά παντώς. Οπόταν, αν κάποιοι που σας είχατε επαφή μαζί μου μέσω φέιζμπούκ να ξέρετε ότι δεν υπάρχω. Όσον για τους περίεργους που θέλουν να ξέρουν αν ονομάζομαι Κωστής, Αντρίκκος ή Φραγκίσκος, το μπλόγκ είναι ιμι-επώνυμο. Όποιος μου στείλει επώνυμο μύνημα, για λόγους αμοιβαιότητας απαντώ επώνυμα.

46 σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Με τες ποντίτζιες ίνταμ που γένεται; Φέτος εγεμώσαν οι τόποι... Έβαλα ψατζιήν τζιαμέ στην παπουτσοσυτζιάν τζιαι κοντά στο πεζουναρκόν τζιαι σε 3-4 μέρες εσύναξα καμια 30ρκάν ψοησμένες τζιαι ΄κόμα να ξιλειφτούν! Έρκουνται που την λαξιάν φαίνεται ...

Aceras Anthropophorum είπε...

Να κάτσεις να δεις τον ρατατούιν.

Ότι όμως δεν έχει φυσικόν θηρευτήν τζιαι βρίσκει τροφήν άφθονη, χρειάζεται τεχνητή ρύθμιση του πληθυσμού. Δεν ξέρω αν έχει άλλα μέσα από τον χήμικό πόλεμο. Ίσως το να εξαφανιστεί η τροφή που τους επιτρέπει να πολλαπλασιάζονται τόσο. Αλλά λείφκουν τα ποσκούπηα; Εδώ για τες αλεπούδες τζιαι τους κοράζινους επιβληθήκαν σφραγιστοί κάλαθοι αχρήστων για να μειωθεί η διαθέσιμη τροφή.

Εγώ για τους ποντικούς ήβρα βιολογικό μέσο καταπολέμησης (ο Σιάρλος), για τα μυρμιόνια που μου εκάμαν εισβολή προχτές τζιαι εφάαν με μια νύχτα που τους ετάραξα την φωλιά χωρίς να τα δώ, δεν απόφυγα τα χημικά.

Disdaimona είπε...

Μα είσαι ωραίο παιδι τελικά,α;
Για να είμαι ειλικρινής εφαντάζουμουν σε με μακρυά μαλλιά τζαι αναμαλλιασμένα :)Κάπως έτσι ενόμιζα ότι είναι ο Ανευ.Που ξέρεις μπορεί να αποδειχτεί και το αντίθετο (για την κόμη λέω).

1. Την ανάρτηση δεν μπορώ να την σχολιάσω, λόγω θέματος,σόρυ,ποντικούς τζαι κουρκουτάες; Όι μακρυά τζαι φίλοι.

2. Facebook = μια από τις μεγαλύτερες ανοησίες για να σπαταλάς άδικα το χρόνο σου. Επίσης μακρυά.

3. Κατζία = αρέσκει μου που τα σχόλια μου σκανδαλίζουν τους περαστικούς.Οσοι είναι ξέρουν.

stalamatia είπε...

Χα χα χα ότι είσαι ωραίο (παιδί) ξέρω το .
Επίσης για σου Ανεφ με την ωραία κόμη.
Εχω μιαν απορία ,μα αφήνεις τον κάττο να ξετζιοιλιάζει τους ποντικούς μες στη κουζίνα; Ου παναία μου εν ανακατζιασμένο τζιαι να συνάω ύστερα τα άντερα;
Τωρά τελευταία έχει η κόρη μου μια καττούα τζιαι άμαν έρκετε φέρνει μας την ,αγαπούμεν την πολλά.
Είδα που έφυες που το φέιςμπουκ τζιαι ενόμισα ότι έφυες μόνο που μένα τζιαι είπα μα ίντα μπου του έκαμα,αλλά τελικά έφυες γενικά.

kyriakos είπε...

γεννικά τα χτηνά νομίζω φέρνουν το φαί τους έσσο τους για να εκπαιδέψουν τα μιτσιά τους φέρνουν τους το για να μάθουν τζαι τζίνα να τζινιούν τζίνο που πρέπει άμα φκούν μόνα τους να τζυνηήσουν , επειδή στην άγρια φύση δεν είχαν στειρώσεις κατοικίδια κτλ και εγεννούσαν συνέχεια το χτηνό δεν μπορεί να καταλάβει πως δεν έχει point να κουβαλά τα ψοφίμια και συνεχίζει να το κάμνει.

Η δική μου η κάττα πάντως μετά που 10 χρόνια επαρέτησε να φέρνει.. τωρά πρέπει να εν κάπου στα 18. Εν ίσια με θκυο μαρμαράκια μάσιαλλα της..

Disdaimona είπε...

Σταλαματία,
ο Ασέρας έκλεισε το facebook απλά επειδή δεν μπήκα εγώ και δεν έβρισκε κανένα ενδιαφέρον.
Σταμάτα να ενοχλείσαι από τον έρωτα μας,ναι;

stalamatia είπε...

Disdaimona
Όι όι εν για να τους πειράξω αυτούς τους δυο που το έγραψα ,απλά άρπαξα την ευκαιρία από σένα χα χα χα .
Πολλά καλό κοπέλλι ελύθερα από μένα!!
Η αλήθκεια ένι ότι τα μπλογς εχουν πιο πολύ ενδιαφέρον ,αρέσκου μου περισσότερο.

Disdaimona είπε...

ok,αφού είσαι εντάξει,τότε να πω κι εγώ δυό πράματα σοβαρά.

Δυστυχώς στην Κύπρο οι μεγαλύτεροι φαλλοκράτες είναι οι γυναίκες.

Όπως ακριβώς στην πολιτική, όποιος ξεφεύγει από το "πολιτικώς ορθό" θεωρείται ύποπτος για τα φρονήματα του, έτσι και στο επίπεδο των προσωπικών σχέσεων, όποιος ξεφεύγει από το "μικροαστικώς ορθό" θεωρείται ηθικώς ύποπτος.

Για να μη μακρυγορώ, θεωρώ υγιες να είμαστε μεταξύ μας άνθρωποι με τη σημασία της λέξης, που σημαίνει να βάζουμε και τη ψυχούλα μας κάτω για τους άλλους χωρίς να φοβόμαστε να εκφράσουμε ανοιχτά πέντε όμορφες κουβέντες, μην τυχον και παρεξηγηθούμε από τα μικροαστικά ήθη.
Εμένα σαν γυναίκα με ενοχλεί πάρα πολύ, όταν υποβιβάζουν την ύπαρξη μου στον ποπό μου και πίσω από κάθε έκφραση βλέπουν εναν ανομολόγητο άλλο σκοπό.

Ασέρα,
βλέπεις τι γίνεται,όταν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις για ποντικούς,αλλά κάποιες γυναίκες αποφασίζουν να σου τινάξουν στον αέρα την ανάρτηση!
Σόρυ.

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Aceras,
Τι έγινε και δεν εμφανίζονται τα σχόλια ΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Anef_Oriwn

Κατ’ αρχάς δκυο - τρία λόγια για την πανίδα του σπιτιού μου πριν περάσω στα πιο πικάντικα περί κομών και ποπών:

Εντός του σπιτιού κι όταν αρχίσει πλέον ο καιρός να ζεσταίνεται εμφανίζονται και δυο –τρεις μιshαροί. Είναι ένα μικρούλικο ξανθο-ασπρουδερό ερπετό που μοιάζει με μικρό κουρκουτά αλλά διαφέρει στο χρώμα [Disdaimona, μεν ποτιτσινώνεσαι!]. Συνήθως τους βλέπουμε τα βράδια ψηλά στους τοίχους και προσέχουμε να μην τους κτυπήσουμε όταν κλείνουμε πόρτες και παράθυρα.
Τώρα έξω στην αυλή φέτος το καλοκαίρι έγινε το έλα να δεις ... Εκτός από τα πεζούνια που είναι κλεισμένα σ’ ένα σπιτάκι, εκεί κοντά εμφανίστηκαν τζιαι πολλές ποντίτζιες [νυφίτσες] ... Μπλιαξ!
Παλιά είχε μικρούς ποντικούς αλλά φαίνεται ότι τους ξέκαμαν οι πόντικες. Μετά από τη χρήση ψατζιής ξέκαμα καμιά 25ριά, αλλά εξακολουθούν κάποιες να εμφανίζονται τα βράδια – μάλλον έρχονται από την γειτονιά.
Φέτος έχω (ξανα)δει μετά από κάποια χρόνια τζιαι κουρκουταν! Τα πρώτα χρόνια που κατοικήσαμε στο σπίτι είχε πάρα πολλούς – τρέχανε στους τοίχους και στην ταράτσα του σπιτιού. [Θυμάμαι μια περίπτωση που κυνηγούσα ένα με αποτέλεσμα να μπει στο σπίτι από το παράθυρο του μπάνιο και να πέσει μέσα στην μπανιέρα] Μια εποχή όμως είχαν εξαφανιστεί τελείως – τους είχαν χλαπακιάσει φαίνεται οι πολλοί αδέσποτοι γάτοι [της γειτονιάς] που κυκλοφορούσαν στην αυλή. Θυμάμαι είχα μετρήσει κάποτε καμιά 15ρια [γατιά]. Ένας απ’ αυτούς [“Φούντα” τον λέγαμε με τα παιδιά γιατί είχε φουντωτή ουρά] είχε εξοικειωθεί μαζί ΜΟΥ και όταν μ’ έβλεπε στο σπίτι έμπαινε μέσα κι αυτός [παρά τες διαμαρτυρίες της καλής ΜΟΥ] ... Τελικά ένα καλοκαίρι επιστρέφοντας από τες διακοπές τον βρήκαμε ψοφισμένο κάτω από τη συκιά, κάτι που ΜΑΣ στεναχώρησε τα μάλα. Προφανώς κάποιος ηλίθιος κι ασυνείδητος είχε βάλει δηλητήριο φαίνεται ... Έκτοτε οι αριθμοί των αδέσποτων γάτων μειώθηκαν αισθητά, αλλά τούτο συνέτεινε να αυξηθούν και οι ποντίκες. Κι ένα - δυο γάτους που βλέπω τώρα, φαίνεται δεν τες προτιμούν.

Ανώνυμος είπε...

συνέχεια
Πέραν όμως από τες ποντικές κάπου κάπου βλέπω και σαύρες ενώ φέτος έχω προσέξει στα πέριξ κι ένα φίδι μαύρο [θερκό το λέμε], ενώ πέρσι τέτοια εποχή το ξανάδα να τρυπώνει σε μια τρύπα στη ρίζα της συκιάς. Όταν το είδα φέτος έτρεξα να πάρω τη φωτογραφική να το φωτογραφήσω αλλά χάθηκε. Εκτός απ’ αυτό το φίδι είδα κι ένα άλλο πρόσφατα μικρότερο – είναι αυτά που λέμε σαΐταρους και είναι ακίνδυνα …
Αυτά όμως για την πανίδα του σπιτιού μου …

*********************
Disdaimona,
Λαλείς του Aceras: «Για να είμαι ειλικρινής εφαντάζουμουν σε με μακρυά μαλλιά τζαι αναμαλλιασμένα :)Κάπως έτσι ενόμιζα ότι είναι ο Ανευ.Που ξέρεις μπορεί να αποδειχτεί και το αντίθετο (για την κόμη λέω).»
Κι ΕΣΥ Stala(g)matia, το πήρες σαν δεδομένο, αφού λαλείς «Χα χα χα ότι είσαι ωραίο (παιδί) ξέρω το.
Επίσης για σου Ανεφ με την ωραία κόμη.» Λοιπόν, όποια από τες δύο ΚΥΡΙΕΣ πλησιάσει πιο πολύ στο πως είναι η «κόμη» ΜΟΥ, κερδίζει ένα κέρασμα που θα περιλαμβάνει σούπα τραχανά με πεζουνούδκια βραστά!!!

stalamatia είπε...

Tα μαλιά σου είναι κοντά σπαστά και μαύρα.Η σούπα αρέσκει μου τα πεζουνούθκια δώστα στη κορού την άλλη.
Τα μαλιά του Ανεφ είναι μακριά.
Χα χα χα χα α τζιαι εππέσαν τζιαι λλίο τα μαλιά σου(λλίο κκελούι)
Ατε να πούμε τζιαι τίποτε ανάλαφρο !!
Eίμαι μέντιουμ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί άραγε εμείς με καμιά 20ρκάν κάττους εν θωρούμεν ποττέ σκοτωμένους ποντικούς; Ουτε καν αλιζαβρες, ενώ κάποτε αφήνουν μόνον μισοπεθαμένες τες κατσαρίδες...

Disdaimona είπε...

Ανευ,

ένας από τους δύο σας ΄πρέπει να έσιει αναρχική φάτσα, αλλοσπως δεν γίνεται!

Αφού δεν είναι ο Ασέρας τότε είσαι εσύ. Τέλος.

Αναρχική φάτσα εννοούμε, μαλλί μακρύ κ.λ.π. Αν έσιεις ετσι φάτσα έσιεις τζαι μοτόρα μεγάλου κυβισμού. Άρα,...για ακόμα μια φορά, τα φαινόμενα απατούν.

Επίσης, τίποτε στα σχόλια της Σταλαματίας ή τα δικά μου δεν ήταν πικάντικο. Ακόμα μια ένδειξη ότι εσύ είσαι ο μαλιαρός και πονηρός της παρέας!

Disdaimona είπε...

Τα πεζουνουθκια τα βραστα δωστα του Στροβολιώτη :)

Anef_Oriwn είπε...

Aceras,
Μα τι έγινε τελικά; Τα σχόλια ΜΟΥ έτυχαν λογοκρισίας; Αν θυμάμαι καλά έγραψα [ως ο «... ο μαλιαρός και πονηρός της παρέας ...»] και κάτι για τους πωπούς!

*************************
Disdaimona,
Πως γίνεται ΕΓΩ ένας ΑΚΕΛικός(;) να έχω «αναρχική φάτσα»; Κανονικά δεν πρέπει να κυκλοφορώ κουστουμαρισμένος [τζια με κρεβάταν], φρεσκοξυρισμένος και με κουρεμένο μαλλί [και με Mercedes ή Πι Εμ Ταπλουγιου;] Αφού είσαι τόσον σίουρη ότι εν νεν ο Aceras, τότε κάπου κάμνεις λάθος. Από που ως που πρέπει να έχω «μοτόρα μεγάλου κυβισμού» ή ποια εν τα «απατημένα φαινόμενα»;

***************************
Stala(g)matia,
Τα πεζουνούδκια μάλλον εν τα φαω ΕΓΙΩ!

***************************
Υ.Γ.:
Ο γνωστός σχολιογράφος Arxiepiskopos [που πολλοί άσπονδοι φίλοι τον ταυτίζουν μαζί ΜΟΥ] λαλεί πως ΕΓΙΩ είμαι κκέλης!

stalamatia είπε...

Anef Εν είσαι κκέλης είσαι μακρυμάλλης τζιαι νομίζω τζιαι γενάς
Μα άδε κουβέντες που γράφουμε σαν τα μωρά.Τα πεζουνούθκια έτσι τζιαι αλλιώς εν μου αρέσκουν.Καλήν όρεξη.

Disdaimona είπε...

Προσωπικά δεν θα με πείραζε να δω τι έγραψε ο Ανευ για τους πωπούς,αφού εγώ χρησιμοποίησα πρώτη τη λέξη σήμερα. Για να δω που θα το πάρει δηλαδή.

Το γεγονός ότι ο Ασέρας απέχει από τη συζήτηση,που κάμνουμεν ότι εν ελαφριά αλλά εν ένει,δείχνει ποιός εν ο πονηρός της παρέας.Αλλά Ανευ λέω το με γλυκό τρόπο,εν το λέω ως κατηγορία.

Σιγά να μεν κυκλοφορείς με μερσεντές τζαι κοστούμι!

Ένιγουει,ελπίζω να μην είμαστε πάρα πολύ ενοχλητικοί σήμερα,τουλάχιστον για τον υπόλοιπο κόσμο που διαβάζει το μπλογκ.

Καλό βράδυ σε όλους και καλή βδομάδα από αύριο.

Ανώνυμος είπε...

συνέχεια της συνέχειας του άνεφ. (σόρρι κατά λάθος στο κκόπι ππέιστ έππεσεν μου έναν κομμάτι στο τέλος, εδοτζιίμασα δέκα φορές ως που να περάσει)


"Πάντως καλή ΜΟΥ Disdaimona, ΕΓΩ προσωπικά εκτιμώ τα μέγιστα τον διαλεκτικό τρόπο με το οποίο διαλογίζεσαι τζιαι δκιαολίζεσαι [και ως γυναίκα και ως άνθρωπος], αλλά αν έχεις και ωραίο «ποπό», ακόμα καλύτερα θα είναι!!! :) "

Aceras Anthropophorum είπε...

Αφήννω σας να το διασκεδάσετε. Δεν λαμβάννω μέρος για δύο λόγους:

1. Είμαι σε άσσιημα χάλλια.
2. Άμα αποφασίσεις να εκτεθείς έτσι εν λλίο λεπτό να συζητάς τζιόλας.

astronaftis είπε...

τελικά έγινε facebook δαμέσα!
nixterinos podilatis likes this!

τζαι γω βαρκούμαι το facebook έχω το μόνο για να βρίσκω παλιές αγάπες, χμ χμ.

όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι πάντα μα πάντα είχα πολλούς κάττους, κυπραίους της αυλής. τους άλλους εν τους ήθελε ούτε η μάνα μου, ούτε η σύζυγός μου (καθόλου τυχαίο).

kyriakos είπε...

Γιατί κανένας δεν εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιος να είναι μακρομάλλης και κκέλης ταυτόχρονα;

Υπάρχει κάποια αρνητική προκατάληψη ενάντια στους κκέλιες με κοτσούδι;

ιων είπε...

.... θεωρώ υγιες να είμαστε μεταξύ μας άνθρωποι με τη σημασία της λέξης, που σημαίνει να βάζουμε και τη ψυχούλα μας κάτω για τους άλλους χωρίς να φοβόμαστε να εκφράσουμε ανοιχτά πέντε όμορφες κουβέντες, μην τυχον και παρεξηγηθούμε από τα μικροαστικά ήθη....
είπε η Δυσδαιμόνα και συμφωνώ πολύ.

Οι ποντίτζιες επολλύναν διότι α) τον περασμένον χειμώναν έβρεξεν τζιαι έσιει φαίν να φάσιν. Β) η Κύπρος είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Πριν λίγα βράδυα έκαιγε ο παράνομος σκυβαλότοπος έξω από το χωριό και πήγα επιτόπου για να βγάλω φωτογραφίες. Δεν τόλμησα να κατεβώ από το αυτοκίνητο και βεβαιώθηκα ότι όλα τα τζαμια ήταν κλειστά. Τεράστιες νυφίτσες σαν του κάττους εβουρούσαν μεσα στα βουνάρκα με τα σκουπίδια, τζια πεντέξι άγριοι σκύλλοι, εμουντάραν το αυτοκίνητο.

Ασέρα, κάμει τες μαύρες άσπρες. Μπορείς.

Disdaimona είπε...

1. ιων ευχαριστώ! είσαι γυναίκα ένε;
2. Δεν θέλουμε να γίνει εδώ facebook!
3. Ασέρα, κανείς δεν έχει εκτεθεί, απλά μιλάμε όμορφα και απλά.Επίσης ότι και να σου συμβαίνει ελπίζω να περάσει.
4. Ανευ, όταν βρεθούμε λέεις μου πως θα σου φανεί ο πωπός μου :)
Μετά όμως εν να σου πω τζαι εγώ ότι νομίζω, οκ;

Ατε φιλιά σε όλη τη παρέα. Για σήμερα,ιδιαιτέρως στις γυναίκες!!! :)

Defiance είπε...

Το ότι φέρνει το θήραμα μέσα στο σπίτι (τζαμέ που τρώει όπως επρόσεξες) έσιει θκυο σκοπούς.
1) Θέλει να δεις ότι μπορεί να σκοτώσει τους ποντικούς και παρέχει κάτι στη "φωλιά". Ένα mix φουμισιού και ανταπόδωσης στη φιλοξενία που του παρέχεις.
2) Τα (άγρια) αιλουροειδή που φέρνουν το φαί στο "τραπέζι", συνήθως πέρνουν το θήραμα στη φωλιά. Τρων όσον χρειάζουνται για να έχουν ενέργεια για την επόμενη έφοδο και αφήνουν το υπόλοιπο στην οικογένεια. Αηδιαστικό, αλλά τα άντερα και το κεφάλι εν δώρο σε εσένα και την οικογένεια που εν μπορείται να πιάσετε ποντικούς. Αν εν ταϊσμένος, μπορεί να σου αφήκει και καμμιά ζαμπούα.
P.S. Αν κρίνει ότι οι ποντικοί γυρόν που το σπίτι επολλήναν (και εν ένας κάττος μόνος του) μπορεί να κρίνει ότι χρειάζεται να σε "εκπαιδεύσει". Όπως κάμνουν οι κάττοι και στα μωρά-καττούθκια, θα σου φέρει έναν ποντικό μέσα στο σπίτι και θα σου τον αφήκει για να τον βουρήσεις και να τον πιάσεις.

stalamatia είπε...

Είμαστε όλοι μια ωραία παρέα που ελάλεν τζιαι ο Ηλιόπουλος ,κκέλιες μακρυμάλλιες, κουρεμένοι κορούδες με ωραίο κ....(μα εν πολλά καλαμαρίστικο ο ποπός),ποτζιεί στα κοτσιηνοχώρκα έχουν διπλοκάμπινα,μπορεί νάν άσχετο ,μπορεί τζιαι όι.
Εν για τους κάττους που λαλούμεν ένεν; μα ίνταλόις εφτάσαμε στες τρίσιες; .Οι ποντιτζιοί εν ανακατσιασμένοι έτσι που τους παρουσιάζετε κομμαθκιασμένους,ταίστε τους κάττους σας με τίποτε άλλο .
Ασερα μου εν να σου περάσουν οι μαύρες σου ,ο χρόνος εν σύμμαχος ,ΞΕΡΩ το .Φιλούθκια.

Disdaimona είπε...

Σταλαματία,

όταν ανακατωθεί μέσ΄τη μέση η γεναίκα με κάττος μεινίσκει με ποντικός!

Τούτα εν παιχνιδάκια που παίζουν οι άντρες άμα αφήκουν τα αυτοκινητάκια τους, τζαι εφευρίσκουν άλλους τρόπους να τους προσέχουν οι κορούδες.

Αφού το θέμα της ανάρτησης δεν ήταν οι κάττοι, μα κύριε ελέησον!

Κόρη μα έσιεις ωραίο ποπό;Να μεν το μάθει ο Ανευ, εκάηκες! :)

stalamatia είπε...

Disdaimona
Με τα κοπέλια είμαστε παλιοί (γνώριμοι) είτε δουν τον ποπό μου είτε δουν το ποπό τους το ίδιο πράμα είναι(είμαστε φίλοι) έτσι το θωρώ εγιώ δηλαδή τζιαι αρέσκει μου να τους πειράζω που τζιαι που. ΒΕΒΑΙΑ ο ποπός μου για τα 53 χρόνια μου είναι να τον ζηλεύκουν πολλές μιτσιές.χα χα χα αιστο πελά μου εν νάρτει τζιαι ο καλαμαράς μου που εφτομάς διακοπές στη Κύπρο ΜΟΝΟΣ του (εγιώ έφαφα την άδεια μου στη Κύπρο το Χειμώνα) λαλείς νάβρει κανένα καλλύτερο; μμμμ σιγά σαν τζιαι μένα καμιά που λαλεί η άλλη συνότζιαιρη μου.ππεεε !!!
Πέρκι μον τζιαι γελάσει τζιαι ο Ασερας μας λλίο, τωρά ίντα μπου να γράψει ο Ανεφούλης ένι ξέρω.

Disdaimona είπε...

Ξέρεις ότι αστείεψα σε,αλοίμονο,κυρίως ήθελα να πειράξω τον Ανευ. Επειδή εμείς δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, κάποτε εν πιο εύκολο τζαι το πείραγμα,γιατί ο άλλος μπορεί να μεν ξέρει αν σοβαρομιλάς ή όι.

Τωρά όμως πρέπει να κάμω μιαν ανακεφαλαίωση (συνηθίζω το τούτο) για τον Ασέρα.

1. Υποπτέυομαι ότι εν δύσκολο για έναν άτομο σαν εσένα να βάλει μια φωτογραφία του στο μπλογκ του. Στην πραγματικότητα, τα μάθκια που θα δουν αυτήν την φωτογραφία,δεν θα δουν τίποτε άλλο εκτός από αυτό που έβλεπαν έτσι τζι αλλιώς τζαι χωρίς την φωτογραφία.
Τούτο δεν σημαίνει,πως κάποιοι,όπως εγώ,δεν μπορούν τζαι να χαρούν που έχουν τζαι μιαν εικόνα. Όμως τζαι να δεις την εικόνα πάλε εν να κάμεις προσωπικήν ανάγνωση τζαι θα δεις αυτό που εσύ επιλέγεις να δεις στους άλλους.

2. Νομίζω πως το μπλογκ σου εν ένα που τα πιο σημαντικά στην κυπριακή μπλογκόσφαιρα τζαι τούτον εξαιτίας της ποιότητας των αναρτήσεων.

3. Θεωρώ σε έναν που τους πιο έντιμους ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει ως τωρά στα μπλογκς. Αλλά τζαι που τους πιο σπάνια ευαίσθητους. Αυτός είναι τζαι ο λόγος που σου έχω αδυναμία, όπως εξαναείπα.

4. Δεν ήταν πάντα εύκολο για μένα να μιλώ μαζί σου. Είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις να αγαπάς τους άλλους αλλά μπορείς τζαι να τους διαλύσεις μέσα σε ένα λεπτό, πριν πάρουν καν είδηση για πιο λόγο τους διαλύεις.

5. Τίποτε από όσα είπαμε σε αυτή την ανάρτηση,ειδικά ότι είπαμε με τον Ανευ, δεν αποτελούσε λόγο να μαλλώσουμε. Με τον Ανευ, νομίζω σιγά σιγά επεξεργαστήκαμε ένα τρόπο να ανταλλάσουμε όμορφα τους λόγους γιατί δεν συμφωνούμε :) πάντα!

6. Οκ εντάξει εισαι ωραίο παιδί.

Disdaimona είπε...

Και αυτό είναι για σένα.

http://www.youtube.com/watch#!v=InwTcgcJFSY&feature=related

Anef_Oriwn είπε...

Αφού το πήραμε χαλαρά και σε στυλ Φατσοκκεττάπας [Facebook – που λαλεί τζι’ ο Νυχτερινός Ποδηλάτης], ας το συνεχίσω ακόμα λίγο ... Τούτο [οι εκτός πλαισίων κουβέντες ΜΑΣ] μπορεί να βοηθήσει/ουν ν’ αλλάξει και η διάθεση του Blogοδεσπότη Aceras αλλά και ν’ αποκαλύψει εσωτερικές πτυχές του Εαυτού ΜΑΣ [όπως ας πούμεν «ποιός εν ο πονηρός της παρέας» - εκτός από τον «Γιώργο» του γνωστού άσματος] ...

Πάντως Disdaimona, οι πρωτινοί ελαλούσαν “που τους σιγανούς ποταμούς να φοάσαι”(!) [τζιαι τούτον εν νεν σπόντα για ΚΑΝΕΝΑ εδώ – γενικά μιλώ] ... Τζιαι Ο.Κ. να πεις ελεύθερα ότι νομίζεις! Αλλά έχε υπ’ όψη ΣΟΥ ότι είμαι επιρρεπής στα πειράγματα [τα ανταποδίδω] και στους πειρασμούς!!! Ειδικός ποπολόγος θα γενώ! 
Πέραν τούτου είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε και ολίγο τι από τον (ψευδο)αστικό και μικροαστικό καθωσπρεπισμό που χαρακτηρίζει εν πολλοίς τους κύριους κομμουνιστίζοντες ...
Πολλά απ’ αυτά τα ζητήματα [περί θηλυκότητας, χωρίς όμως αναφορές σε «πωπούς»] τα ‘χουμε ξανακουβεντιάσει στο Blog ΣΟΥ – σε μια από τες πρώτες ΜΟΥ παρεμβάσεις εκεί. Τότε είχα αναφερθεί και σ’ ένα βιβλίο [μυθιστόρημα] του ιστορικού ηγέτη του Κομουνιστικού Κόμματος της Πορτογαλίας Αλβάρο Κουνιάλ που έγραψε με το ψευδώνυμο Μανουέλ Τιάγκο. Ο Κουνιάλ ήταν και συγγραφέας [και ζωγράφος]. Το βιβλίο του θα μπορούσε να έχει τίτλο [σε ελεύθερη μετάφραση] “Ες αύριο Σύντροφοι”(!) και το είχα διαβάσει όντας φοιτητής [δηλαδή πριν από αιώνες]. Σ’ αυτό ο συγγραφέας πραγματεύεται την ανάπτυξη του εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος στην Πορτογαλία. Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα από την ιστορία, όμως κάτι που μου έμεινε ήταν μια κουβέντα που είπε κάποιος σύντροφος για κάποιον άλλο [σύντροφο] ο οποίος ήταν μεν πολύ δραστήριος κι αφοσιωμένος, αλλά παράλληλα του άρεσαν ο τζόγος και οι γυναίκες: «Την επανάσταση», είπε, «δεν θα την κάνουμε με αγίους και πουριτανούς και φιλήσυχους ανθρώπους». Ζωντανά παραδειγματα [που μου έρχονται τώρα στο νουν] ο Κάστρο αλλά και η Φρίντα Κάλο και ο Ντιέγκο Ριβέρα ...

Υ.Γ.1:
Kyriakos,
Εν τζιαι περιλαμβάνεσαι τζι’ ΕΣΟΥ με στους «κκέλιες με κοτσούδι»;

Υ.Γ.2:
Κοίτα να δεις που εζήλεψε η Stala(g)matia που δεν εμιλήσαμε για τον δικό της «κ....» … [όντως] ( «εν πολλά καλαμαρίστικο ο ποπός”)!!! Πάντως έχασα την ευκαιρία να μελετήσω την περίπτωση ΣΟΥ από κοντά το καλοκαίρι που πετάχτηκα μέχρι την Ελλάδα. Δεν το ‘χα σκεφτεί, αλλά αν ξηγιόμασταν θα μπορούσαμε να περάσουμε κι από τα μέρη ΣΟΥ, Stala(g)matia ... 

Υ.Γ.3:
Μια και το post έχει σχέση με ποντικούς, παραθέτω κι ένα link για ένα σχετικό άσμα: “Ποιος εν να βάλει το κουούνιν του κάττου” – link: http://www.youtube.com/watch?v=xHDJmOYEm60
Και δείτε κι αυτήν την ανάρτηση ΜΟΥ: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/04/242010.html

stalamatia είπε...

Xα Ανεφ που να καταφέρεις να με μελετήσεις ,είμαι απλό πλάσμα εγιω εν θέλει πολλή μελέτη.ΕΓΙΩ είπα σου μια φορά άμα ξανάέρθεις Ελλάδα να έρτεις δακάτω που είμαι να βρεθούμε.Αλλη φορά.Μμμμμ σιγά που εζήλεψα !!!!!!!! Αηστο μου έχουμε τζιαι τζιήντο μασκαραλλίκι κάθε φορά της επαλήθευσης

Anef_Oriwn είπε...

Μασκαραλλίκι;

Disdaimona είπε...

ok, ενόμισα ότι δεν θα ξαναφήσω σχόλιο αλλά αφήνω.

Αν ο Ασέρας δεν είναι καλά για κάποιο λόγο θεωρώ μεγάλη χοντράδα - τουλάχιστον εκ μέρους μου - να τον επιβαρύνω τζαι με την παρουσία μου. Εσείς είστε φίλοι του και ξέρετε πιο καλά αν το να λέμε διαφορα άσχετα δεν θα τον κάμει πιο χάλια. Εσείς λέτε ότι τζαι καλά μπορει να μας κάμει χάζι τζαι να νοιώσει πιο καλά. Οκ.

Τωρα για τον συντηριτισμό. Νομίζω εγώ δεν τον κρίνω από το αν είμαι ακομπλεξάριστη με τον ποπό μου. Η ζωή μας δίνει- σε όλους μας - πολλές ευκαιρίες για να ξέρουμε, τουλάχιστον για τους εαυτούς μας πόσο "ακομπλεξάριστα" τζαι χωρίς φόβο αντιμετωπίσαμε τον συντηριτισμό της κοινωνίας, σε όλα τα επίπεδα.

Από εκεί και πέρα Ανευ, εγώ δεν αρκούμαι στις εικόνες ούτε έχω στατικές εικονες μέσα στο μυαλό μου για το ωραίο. Το ωραίο, για μένα δεν υπάρχει ώσπου να το αισθανθώ στο πρόσωπο κάποιου συγκεκριμμένου ανθρώπου, χωρίς προκάτ δεδομένα ομορφιάς.
Αρα το "έσιεις ωραίο ποπό" στην τελική εν μια σχετική έννοια. Σε πληροφορώ ότι έναν αντικειμενικά ωραίον αντρικό ποπό - για να τα πούμεν τζαι που την ανάποδη - τον έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια και μάλιστα χωρίς καν να λέω "έσιει ωραίο πόπό τουτος αλλά εν βλάκας π.χ" Όι. Ο βλάκας εν έσιει τίποτε ωραίο πάνω του για μένα. Ναι,οκ,είμαι ακραίο τζαι απόλυτο άτομο. Αλλα τζαι το ωραίο εν μια ακραια τζαι καταλητική κατάσταση στη ζωή μας που εγώ εν την χαρίζω τζαι προτιμώ να είμαι απόλυτη. Γιατί τότε απολαμβάνω τζαι απόλυτα ότι θέλω να απολάυσω.

Γι αυτό σαν γυναίκα, αγρόν αγόρασα, αν ο δικός μου ποπός αρέσκει σε κάποιον. Μήπως θα μου κάμει κλικ εμένα κάποιος επειδή τους αρέσκει ο κώλος μου;(ε,σταλαματία;). Μπα! Πρόβλημα σου φίλε μου,ένε; Εμένα ερώτησες με αν γουστάρω να σε θωρώ μέσα στα μάθκια; Άρα τα περί των ποπών είναι περιττά ένιγουέι. Άμα υπάρχει λόγος όμως να δω τον άλλον μέσα στα μάθκια, ε τότε νομίζω πως αλλάσει εντελώς το πράμα. Από πάνω μέχρι κάτω! :)

Αυτά που σου λέω δεν είναι συντηριτισμός. Απλά το πολλή το ξαπολισιον με τα σεξουαλικά μας εν μια προβληματική κατάσταση τζαι ανήκει τζαι τούτη στις "αντιδράσεις" της εποχής.

Disdaimona είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Oriwn είπε...

Τωρά τούτα ούλλα εν ΕΜΕΝΑΝ που τα λάλεν η Disdaimona οξά [τζιαι] της Stala(g)matiaς. ΕΓΩ πάντως, εν ξαναλαλώ ΤΙΠΟΤΕ, με για πόπες με για πόπους [το αρσενικό για την Πόπη] ...
Καλή μέρα να έχετε!!!

Disdaimona είπε...

Ανευ,

εν για σένα :)

Διότι τζαι οι άντρες πρέπει να αποδεχτούν, ότι οι γυναίκες, εν μπορούν να κάθονται μια ζωή παθητικές να τες θκιαλέουν οι άντρες με βάση τα "γούστα τζαι τες ορέξεις τους".
Οι άντρες πρέπει να δεχτούν, πως οι γυναίκες μπορούν να ανοίξουν το στόμα τους τζαι να πουν,ποιοί άντρες αξίζουν τζαι ποιοί όι,τζαι για ποιούς λόγους.

Ο καφκάς για τους ποπούς των γεναικών, ενεν ότι εν μας αρέσκει να είμαστε ωραίες. Αρέσκει μας. Ο καφκάς ενει, ότι τούτον εν μπορεί πάντα να εξαιρεί τους άντρες που την υποχρέωση πρώτα να εν άντρες με τη σημασία της λέξης καθώς τζαι που τη διαδικασία να υπόκεινται τζαι οι ίδιοι στις δικές μας αξιολογήσεις.

Καλημέρα και από μένα.
Ασέρα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα.

kkai-Lee είπε...

Aceras

Εν πρέπει νάσιεις παράπονο. Οι φίλοι σου εκάμαν ότι εμπορούσαν για να σου φτιαξουν το κκέφι σου.

Οι σσιύλλοι εν καλλύττερα ζώα που τους κάττους. ( έχουν παραπάνω αθθρωπιά ?? ).
Έσιει μιαν κουβέντα που λαλεί ότι επέθανεν ο αφέντης του κάττου τζιαι άμαν επείνανασεν άρκεψεν τζιαι έτρωεν που το κορμίν του ενώ ο σσιύλλος έμεινεν κοντά του ώσπου τζιαι επέθανεν τζιαι τζείνος που την πείνα.

Έναν μεγάλο λάθος που κάμνουμεν εμείς οι αθθρώποι εν ότι κρίνουμε με τα δικά μας μέτρα τις αντιδράσεις των ζώων. Σίουρα έχουν το δικούς τους τρόπους τζιαι κανόνες που πηγάζουν που τα ένστικτα με τα οποία τους επρίτζιησεν η φύση.

Ξέρω άτομα που, που την πολλήν τους αγάπη κλειώνουν τους κάττους μες το σπίτι γιατί φοούνται πως έξω έννα πάθουν κακό. Εν καταλαβαίνουν ότι π.χ. ο κάττος πρώτα πο ούλλα εν τζιυνηός τζιαι είτε εν νηστικός είτε εν φαημένος έσιει ανάγκη να φκεί στο τζινήν τζιαι όι ναν κλεισμένος μεσα σε ένα δωμάτιο για να προστατευτεί. Εν φυλακή για το κτηνόν η κλεισούρα ούλλη μέρα μες το σπίτι.

Τα ποντικούθκια Aceras που σου φέρνουν οι κάττοι σου μπορεί να εν το θήραμα της ημέρας, που εκάμαν κόπο να το πιάσουν τζιαι θέλουν το, είτε για τους ίδιους είτε για τη φαμίλια τους.

Έτσι νομίζω χωρίς να είμαι τζιαι σίουρος.

Aceras Anthropophorum είπε...

Eπέρασε μου η γρίππη κατά 60%. Λυπούμαι που δεν επροσδιόρισα με αποτέλεσμαν μερικοί να μπουν σε άλλες σκέψεις.

Disdaimona είπε...

Μα καλά, είμαστε μέσα στην έννοια θκυο μέρες επειδή είσιες γρίππη;!!

Εν καλό τουτο το κόλπο εν να το κάμω τζαι εγώ :)

Τέλοσπάντων περαστικά.

Περαστικά και σε Ανευ,Σταλαματία και σε μενα.

Anef_Oriwn είπε...

Disdaimona,
Γιατί και σ' ΕΜΑΣ; Επειδή ανησυχήσαμε και είπαμε να του φτιάξουμε το κέφι ασχολούμενοι με τους ... ποπούς [ΣΑΣ]; :)

Disdaimona είπε...

ε μα έλα πε μου τζαι εσύ.

Μίσιημου ήταν μες την κατάθλιψη :)

Εν επεράσαμε καλά εμείς όμως ασχολούμενοι με τους ποπούς ΜΑΣ :)
Ασε που σου αφιέρωσα τζαι ένα που τα πολλά αγαπημένα μου άσματα, τούτο που το βάλλεις.

Αλλη φορά όμως διπλό τσεκ για το τι συμβαίνει στον Ασερα!

Τελικά, η γάτα ποιός είναι ήθελα νάξερα...

stalamatia είπε...

Σήμερα έχω ιντερνετ τζιαι έπιαμε η γρίππη ,παθαίνεις τα τούτα άμα παέννεις σε σπίθκια με αρρώστους ,καλά να πάθω χώρκα που με αμμαθκιάσατε .

Triolouin είπε...

Σιάρλος the killer! Εγώ είχα την εντύπωση ότι ήταν τα δώρα μου τω καιρώ εκείνω που είχα κάττο. Έφερνεν μου κάτι μισιαρούς, κατσαρίδες,πετούμενα, αλλά εν το εσκέφτηκα ποττέ έτσι :P

avevaios είπε...

Ο Kkai-Lee έχει δίκαιον. Ο κάττος εν τζυνηός, έσhει το μες τα γονίδια του. Έπεσα τυχαία πας ένα ντοκιμαντέρ πριν λλίο τζαιρο τζαι έκαμε μου εντύπωση. Βασικά έβαλλε τα δέκα ζώα που θεωρούνται οι πιο φονικές μηχανές σε σειρά. Εν αθθυμούμαι αν επεριόριζεν την κατηγορία στα αιλουροειδή. Πάντως όσα θυμούμαι ήταν αιλουροειδή. Το νούμερο 1, δηλαδή το ζώο με το καλύτερο φονικό ένστικτο, ήταν ο οικόσιτος γάτος! Τζιαι ελάλεν ότι είναι το μόνο ζώο που κυνηγά για την ευχαρίστησή του, τζιαι όι για την ανάγκην του. εν ταϊσμένος, χορτάτος, όμως πάλε θα κυνηγήσει. Είχεν πολύν ενδιαφέρον πάντως το ντοκιμαντέρ. Αν το έβρω πούποτε να σου στείλω λινκ.

the Idiot Mouflon είπε...

Γάααααρε ε γάααααρε

Θα σου το φακκώ ώς τα γεράματα...


Γάααααααρε.