Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Επέλεξε σταυρό

9 σχόλια:

Sike είπε...

ποιος επέλεξε σταυρό;

;)

Lexi_penitas είπε...

Ασέραααα.. είσαι καλά; Άμπα τζιαι δείκτηκε σου κανά πνεύμα, για εν τίποτε άλλο που σου συμβαίννει;

the Idiot Mouflon είπε...

Ένα με κρύπτη παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Αέρφιν άμπα τζιαι έχασεν η παττίχα σου.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Σταυροκόπος;

stalamatia είπε...

Αμαν ξκιαλέξουμε εν να ηρεμήσεις;.Να σου στείλω την αντρέσα μου να μου στείλεις έναν να τον βάλω μαζί με τους άλλους να τελειώνουμε με το παζάρι.

Bananistanos είπε...

Μήπως εν ο μιναρές το πρόβλημα;

gregoris είπε...

πε μας ίντα που θέλεις να πεις τζιαι έσπασες μας

Anef_Oriwn είπε...

Gregoris [κι λοιποί],
Τελευταία ο Aceras επισκέπτεται τακτικά την παλιά Λευκωσία, όπου βρίσκεται [ως γνωστόν] τζιαι η Αρχιεπισκοπή ... Μιαν ημέρα εβρέθηκεν τζιαμέ κατάγυρα τζιαι με τον Αρχιεπίσκοπον... Ως [είναι και πάλι] γνωστόν, ο Aceras έχει μιαν αδυναμία του Αρχιεπισκόπου [που ως γνωστόν εγιώ λαλώ τον “ο Αρχιεπίσκοπος του 8%”, τζι’ Aceras διαφωνεί ... Τζιαι ύστερα επήαν μαζί [ο Aceras τζι’ ο 8%] μέσ’ την Αρχιεπισκοπή, τζι’ έδειξε του [ο Αρχιεπίσκοπος του Aceras] την έκθεση με τους σταυρούς, τα σταυρούδκια τζιαι τους σταυράτσους που έχει τζιαμέ ... Τζι’ ο Aceras έβκαλεν τους φωτογραφίες τζιαι υποσχέθηκε του κου Αρχι-Επιχειρηματία [που παίζει τζιαι τον Αρχιεπίσκοπο] να του κάμει διαφήμιση που με στο Blog του [το δικό του Aceras]… Τώρα τι τιμές εσυμφώνησαν για τες διαφημίσεις εν ι-ξέρω ... Μάλλον θα είναι με το κομμάτιν ... Δηλ. όσο πιο πολλοί σταυροί θα φαίνονται σε μια φωτογραφία τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αμοιβή!
Άλλη εξήγηση εγώ ΔΕΝ μπορώ να δώσω ... Εκτός κι αν επηρεάστηκε από τον χωρκανόν του τον Όσκαρ Φρέισινγκερ, στην μάχη του τελευταίου κατά των μιναρέδων τζιαι των τζιαμιών [ολίγο τι Δον Κιχώτη μου θυμίζει αυτό], ή να συμβαίνει αυτό που λαλεί το αέρφιν του, δηλ. “…άμπα τζιαι έχασεν η παττίχα του”.

Anef_Oriwn
Δευτέρα 7/12/2009 – 10:46 μ.μ.