Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Αλληλεγγύη στη Δρακούνα


Γράφω σας αυτην την ανάρτηση από την Κύπρο όπου έτυχεν να έρτω πάλε πεταχτός για δουλειά. Έχει καιρό που κουβεγκιάζω με ιμέιλ με την Δρακούνα τζιαι εσύφφωνήσαμεν να βρεθούμεν στο σπίτιν της να γνωρίσω τζιαι την κουκλάρα της. Έπιασα τζιαι γώ την κόρη μου να την πάρω να παίξουν τα μωρά μαζί.

Μετά που εγύρισα τρακόσιους γυρούς με το αυτοκίνητο μες τα καντούνια της συνοικίας του ΧΧΧ (η Δρακούνα δεν εξηγά καλά τον δρόμο) τελικά έδωκα πας σε ένα σπίτιν που ήταν πογιατισμένον με διάφορα φασιστοειδή graffiti τύπου "Γαμώ τον σσιύστο σας κουμμούνια", "Αποέλ Θρύλος", "Ένωσις". Όταν εθκιάβασα "Θάνατος στη Δρακούνα" εκατάλαβα ότι ήμουν μπροστά στο σπίτιν που εγύρευκα τζιαι ότι τα συνθήματα ήταν αποτέλεσμα του τελευταίου της ποστακίου.

Εφοούμουν αυτήν την εξέλιξην που τζιαιρόν. Για να σας πώ την αλήθκειαν εφοήθηκα την που την ημέραν που κάποιος ανεγγέφαλος εθνικόφρονας εθίχτην τόσον πολλά που την σάτυρα της τζιαι έγραψεν της "Ψόφον η κουκλάρα σου να μάθεις".

Το μεγάλον κακό έμαθα το όταν εκατέβηκα που το αυτοκίνητο. Ήβρα την μάμμα της να κλαίει στο σπίτιν τζιαι το μωρόν να είναι τρομοκρατιμένον που την αγωνίαν. Οι ανεγγέφαλοι που εκάμαν την εγγληματική πράξην εδέραν την κοπελλούαν μπροστά στο μωρόν της. Φαντάζουμαι τα τραύματα που θα εδημιουργηθήκαν του μωρού όταν άκουεν τες βρισιές τζιαι εθώρεν τα γαίματα της μάνας της. Αφήκαν την τζιειαμέ αιμόφυρτην τζιαι εφύαν οι αλήτες σαν τους κλέφτες. Ούτε καν κουκκούλλες δεν εφορήσαν.

Τελικά την Δρακούναν εκρατήσαν την στο νοσοκομείο για θκυο τρις ημέρες από ότι λαλεί η μάμμα της. Μάλλον δεν είναι σοβαρά, αλλά κρατούν την για παρακολούθηση λογω της ελαφρής διασεισης που έπαθεν ο εγγέφαλος της από μιαν ττοππουζιάν που έφαεν που ρόπαλον. Παρόλον που δεν είναι σοβαρά, μπορεί το κόστωμαν να μετατραπεί σε αιμάτωμα λόγω εσσωτερικής αιμορραγίας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η κοινότητα των Μπλόγκερς δεν μπουρούμεν να μείνουμεν απαθείς μπροστά σε αυτόν το τερατώδες έγγλημαν. Πρέπει να συνταχτούμεν τζιαι να δείξουμεν την δύναμην μας. Ήδη το σύστημαν έβαλεν μας στο αμμάτιν που την ημέραν που επέψαμεν 550 υπογραφές εναντίον του ΡΙΚ. Ο κόμπος στο χτένιν έφτασεν με την μαζικήν κατακραυγήν εναντίον της αθώωσης των 10 αστυνομικών βασανιστών. Αρκέψαν να μας φοούνται, εξ ού τζιαι η προσπάθεια φίμωσης ακόμα τζιαι μιας φωνής σατυρικής. Παρακαλώ ούλλους τους αναγνώστες του μπλογκ μου να υπογράψουν το πιό κάτω κείμενον τζιαι όσοι έχουν μπλογκ να αναρτήσουν ανάλογον κάλεσμαν.

1. Εκφράζουμεν την συμπάθειαν μας προς την Δρακούναν τζιαι της ευχόμαστεν σύντομην ανάρρωσην. Δηλώννουμεν αλληλέγγυοι προς την προσπάθειαν της για ελεύθερην αντίκρυσην του κάθε κοινωνικού φαινομένου που συμβαίννει στον τόπον μας.

2. Ζητούμεν από τον πρόεδρον της δημοκρατίας τζιαι που την κυβέρνησην να λάβουν μέτρα για να αποκαλυφτούν οι άνανδροι που εκτυπήσαν μιαν ελεύθερην φωνή της μπλογκοσφαίρας. Να προσαχθούν στην δικαιοσύνην τζιαι αυτήν την φορά να δικαστούν τζιαι να καταδικαστούν. Μπορεί τα βίντεο να είναι ψηφιακές αποδείξεις για τες ττοππουζιές που εφάαν οι φοιτητές τζιαι να μεν παρπατούν, οι μπογιές πάνω στο σπίτιν της Δρακούνας όμως είναι αδιάψευστα στοιχεία. Τζιαι να μην μας πούν ότι η μαρτυρία της κουκλάρας δεν παρπατεί διότι έναν μωρόν ανάμισι χρονού μπορεί να αναγνωρίσει τους βασανιστές της μανας του.

3. Ζητούμεν από το τμήμαν ανίχνευσης εγγλημάτων της αστυνομίας να αναλύσει την ψηφιακήν ταυτότηταν όλων των ανωνύμων που αφήκαν μύνημαν μέχρι σήμμερα πάνω στο μπλόγκ της διότι σίγουρα οι δράστες είναι κάποιο από αυτούς.

4. Καλούμεν όλους τους μπλογκερς που εδραματοποιήσαν έναν σατυρικόν κείμενον να αποσείρουν τες επικριτικές αναρτήσεις τους διότι κάτι τέτοιες αναλύσεις αππώννουν κάτι ανεγκέφαλους τζιαι καταλείγουν τελικά στην υποδαύλισην της βίας. Καλούμεν την αστυνομίαν να τους ανακρίνει επίσεις διότι μπορεί πίσω από μιαν καθως πρέπει ανάλυσην να βρίσκονται πολύ βαθειά αποθυμέναν που να οδηγούν μέχρι τζιαι σε εγγληματικές πράξεις.

5. Καταδικάζουμεν κάθε είδους βίαν προς του μπλόγκερς που αποτελούν ίσως έναν από τα μόνα μέσα ελεύθερης έκφρασης στον τόπον μας.

6. Υποσχόμαστε στους δράστες ότι η δράση τους δεν μας φοβίζει τζιαι δεν θα μας φιμώσει. Αντίθετα, διατρανώννει την πεποίθηση μας για ελεύθερία του λόγου.

Τζιαι περί ελευθερίας ο λόγος:

Σε γνωρίζω από την όψη
Του σπαθιού την τρομερή
Σε γνωρίζω από την κόψη
που με βιά μετρά τη γή

Απ τα κόκκαλα βγαλμένη
των ελλήνων τα ιερά
και σαν πρώτα ανδριωμένη
χαίρε ώ χαίρε Ελευθεριά.

51 σχόλια:

Antonis είπε...

Υπογράφω. Αντώνης Χατζηκυριάκου

Valentinos Kontoyiannis είπε...

hahaha, kaloooo, polla kalo!!

Ανώνυμος είπε...

ekames me na gelasw, je ehsi meres!

kala milumen anastatoses ullin tin blogosfera!
very well done!
maria t.

Lefty είπε...

i dont think its funny re maria..

pros stigmis epistepsa ke elipithika..

i hope its not true

Ανώνυμος είπε...

elpizo na men nen prwtapriliatiko opos ekame point out i maria ttou (an kai episte4a se monomias) giati an ondos einai en polla kakogousto!!!

me alla logia elpizo i Drakouna na apolamvanei ton ipno tis spiti tis je apla na firtei tou geliou to proi.

Ανώνυμος είπε...

egw ekama anartisi ton sindesmo sou giati esigklonistika. Pragmatika elpizw i ginaika nan kala, alla thewrw oti an en prwtapriliatiko psema, en para polla kakogousto

Antonis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
AnTonymous είπε...

Επετάχτηκα ίσια πάνω τζιαι τα νεύρα μου εμπήκαν κότσιηνο ώσπου τζιαι εθκιάβασα, τα πρώτα σχόλια τζιαι αθθυμήθηκα πως ούλλη μέρα σήμερα εσκέφτουμουν τι πρωταπριλιάτικο ψέμα θα λαλώ να κάμω πλάκα. Αν τζιαι η ημερομηνία ανάρτησης εν 31 Μαρτίου, στην Κύπρο εδώ τζιαι θκυό ώρες εν Πρωταπριλιά. Έπιας μας στον ύπνο.

Demetris είπε...

Geia sou re MASTRE Acera!!!

ρίτσα είπε...

:(

εγώ πάντως ένιωσα πολλά άσσιημα τζιαι απειλειμένη

ένεσκέφτηκα κάν το ψέμα μέχρι που το είδα γραμμένο από άλλους.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥΥΥΥΥ γαμώτο ρε acera πήγες να μου φτιάξεις τη μέρα. Εύχομαι ολόψυχα να γίνει αλήθεια για να νιώσει έστω λίγο από τον πόνο που ένιωσαν οι αγωνιστές που βασανίστηκαν για να τους περιπαίζει σήμερα μια ΚΑΡΤΑΝΑ.
Αισσιχτιρ, για να το πω και στη γλώσσα σας.

Ανώνυμος είπε...

astio astio alla bori na simvi pu ta kala.

Ανώνυμος είπε...

Α! και ρε acera στο ΑΠΟΕΛ Θρύλος, εξίασες το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ρε!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σήμερα στο δρόμο για υποστήριξη της Δρακούνας!!!

Lexi_penitas είπε...

Σε ποια κλινική την έχουν;

Εν παίζεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Εν θα το πιστέψεις. Εξύπνησα τζε είχα την μες τον νου μου. Τζε εγύρευκα τζε γω τρόπους να την προστατεύσω. Ένα πλάσμα που εν αυτοπεριορίζεται, στον τόπο όπου ο λόγος δυσκολεύκετε να ξεφύγει που το οριοθετημένο "επιτρέπετε". Τζε άμα τολμήσει ο λόγος να εκφραστεί ελεύθερα, ορμούν πάνω του τα έρμαια του (ναι Λινοπάμπακε) βαθύ Ελληνοκυπριακού κράτους να τον πνίξουν

Η σάτιρα εν ένα υγιές χαρακτηριστικό ανθρώπων τζε κοινωνιών σύγχρονων τζε αρχαίων. (Η διατριβή τους με τον Ελληνικό Πολιτισμό φαίνεται εν έφτασεν ως τον Αριστοφάνη ακόμα).
Τζε άμα διακωμωδεί την διαχείριση των συμβόλων της κυρίαρχης ιδεολογίας γίνεται επαναστατική,
Τζιαμέ που απογειώνετετε τζε γίνεται λυτρωτική εν άμα εν αυτοσαρκαστική - γιαυτό τζε το universal attraction των εγγλέζικων (John Clees, Monty Python κλπ).

Όμως δαμαί έχουμε να κάμουμε τζε με κάτι άλλο. Που εξηγά τζε τις συνεχείς επιθέσεις εναντίων της άλλης Μεγάλης Κυρίας των μπλοκ. Ένα γυναικείο λόγο που όι μόνο διεκδικεί τον δημόσιο κυβερνοχώρο αλλά τολμά να διακωμωδεί. Την πατριαρχική κοινωνία. Σε ένα τόπο που οι γεναίτζιες μέχρι πρόσφατα εν επιτρέπετουν να παν στον καφενέ (εκτός που το δικό μου χωρκό εννοείται– τζε γιαυτό για μένα, την μάνα μου, τζε την γιαγιά μου τα πράματα ήταν νάκκον πιο εύκολα).

Να ζήσουν οι Δρακούνες


Ματίλτα

Ανώνυμος είπε...

Καλάν εσύ που την είδες την σάτιρα;
Εν σάτιρα να κοροιδεύεις μέχρι σημείο εξευτελισμού τους ανθρώπους που υπέφεραν και πέθαναν για κάποια ιδανικά όπως η ελευθερία, η ελευθερία του λόγου, η προσώπικη ελευθερία, η ελευθερία της Πατρίδας.
Δηλαδή η αδελφή ή οι συγγενείς αυτών των ανθρώπων(αφού το ήρωες σας χαλά) πως νομίζεις ότι λαμβάνουν την "σάτιρα" για τη θυσία του δικού τους ανθρώπου που έχασαν;

Πε μου εσύ η άνετη ποιός συγγενείς σου επέθανεν τελυταία να σου κάμω εγώ μια σάτιρα να πεθάνεις που τα γέλια;;
Τζαι μεν έχετε σιορ τις φωτογραφίες τους και τις αναμνήσεις στα σπίτια σας. Μεν τους θυμάστε, επεθάναν, ετέλειωσε!

Ανώνυμος είπε...

re malaka acera synelthe.

allo lion na ginw aristeros wspou tzai edkievasa ta sxolia.

telospantwn, kalo to post, ekfrazei tis anisixies twn bloggers alla kai oi bloggers pairnoun euthyni gia uta pou grafoun.

Alla otan fysika opoiosdipote xeirodikisei panw se blogger i allon anthrwpo toulaxisto emena pou eimai etknikofrwn deksios tha me evroun mprosta tous.

H drakouna na synexisei na grafei oti grafei alla kai ligos sevasmos stous nekrous den vlaftei.

nikita είπε...

Ασερα ψευτοΑσερα.Μπράβο σου πολλά καλό!!!.Καλό μήνα.

the Idiot Mouflon είπε...

In a cavern, in a canyon,
Excavating for a mine
Dwelt a miner forty niner,
And his daughter Clementine

Oh my darling, oh my darling,
Oh my darling, Clementine!
Thou art lost and gone forever
Dreadful sorry, Clementine



http://prawnkraka.wordpress.com/2009/01/28/design-museum-by-morfeas9/#comments

http://en.wikipedia.org/wiki/Oh_My_Darling,_Clementine

The Passenger είπε...

Μπα, εν καταλάβω γιατί γίνεται τόση φασαρία. Το συγκεκριμένο άρθρο ήβρα το απλά σαχλό, στα συνηθισμένα πλαίσια του στυλ με το οποίο γράφει - καμπόσα κλισέ τζιαι καμπόση ειρωνεία χωρίς ίχνος προσωπικού στίγματος, λες τζιαι εφκήκε το άρθρο που πρόγραμμα του κομπιούτερ.

Τούτο που μόνο του θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις, όι το πόσους δρόμους τζιαι αγάλματα του Μακαρίου έχουμε.

Αλλά δαμαί ο κόσμος φύρνεται με την Αίγια Φούξια επομένως μαλλον χλωμό το βλέπω.

Πάντως εν αλήθκεια το ότι πουλά πολλά να πιππιλλάς το συγκεκριμένο θέμα, έσιει κάτι χρόνια που το πιππιλλούν διάφοροι στα blogs τους τζιαι ακόμα απ'ότι φαίνεται εν τους εβαρέθηκε ο κόσμος.


Τωρά για την αλληλεγγύη και τα λοιπά,εγώ θυμούμαι ακόμα ένα ποστ της Δρακούνας πριν να γίνει φίρμα (ότι τζιαι να σημαίνει τούτο στη Κύπρο...)που έγραφε ότι ήθελε να σταματήσει να χρησιμοποιείται ο ήχος των σειρήνων για να θυμίζει την εισβολή το 74 γιατί εταράσσαν την ηρεμία της σαν έκαμνε διακοπές στον Πρωταρά.

Νάκκο δύσκολο να συμπαθήσω κάποιαν με έτσι εγωκεντρισμό αλλά πολλύς κόσμος συμπαθά την αρα εγώ ποιός είμαι να πω κάτι;

Εννα πω μόνο ότι η αλληλεγγύη προς τον οποιονδήποτε ενεν υποχρέωση, όσο τζιαι αν κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν ως τέτοια.

Aceras Anthropophorum είπε...

Λυπούμαι για όσους ήβραν το πρωταπριλιάτικο ψέμα κακόγουστο. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Για να είμαι πειστικός έπρεπε να μοιάζει με την πραγματικότητα, τζιαι η πραγματικότητα της εθνικιστικής βίας είναι κακόγουστη, όπως κακόγουστη είναι η κάθε βία. Εν τούτοις, λεκτικά αυτή βία κυκλοφορεί συνεχώς μέσα στα σχόλια των μπλόγκς.

Βασικά η Ματίλτα είπεν ΟΛΑ όσα έθελα να πω στην Δρακούνα τζιαι με λλία λόγια είπεν γιατί την αγαπώ.

Ανώνυμε τελευταίε αν είσαι φτανόκαρτος άθρωπος τζιαι η ισχύς του εθνικού σου φρονήματος επηρεάζεται που αληθινές ιστορίες για τα αίσχη που εγινήκαν στο όνομα του έθνους, να σου πώ ιστορίες που ξέρω να μεν τζιοιμάσε για μιάν εφτομάδαν.

Για όσους εππέσαν στην κλάππαν τζιαι αναμεταδώσαν την πλάκα, ζητώ συγνώμη, τζιαι ταυτόχρονα δηλώννω συμπάθειαν. Είναι ευκολόπιστοι σαν εμένα. Ιδίως για τραγικά πράματα δεν έχουν σιεϊτταννίκκιν.

Passenger να σου κάμω μιαν ερώτηση. Έκαμες κανένα φεγγάρι Μακαριακός; (πλάκα κάνουμε τωρά, όι να το πάρεις τοις μετρητοίς προσωπικά τζιαι να θιχτής).

Ανώνυμος είπε...

Einai KOPSI kai meta OPSI o ethnikos ymnos

Aceras Anthropophorum είπε...

Χα χά χά. Μπράβο. Στην αρχή έφυεν μου από δυσλεξία. Στην συνέχεια είδα το τζιαι εδιόρθωσα το. Μετά αντίστρεψα το πάλε κατάφτις για να δώ ποιος θα το μπλέψει πρώτος. 22 πλάσματα πριν που σένα, πολλοί εκ των οποίων φαίνονται τζιαι σφριγηλοί εθνικόφρονες, τζιαι κανένας δεν το είδε. Είσαι ο πρώτος!!!

Antreas είπε...

Gia sou re Acera.Ise arhontas eksanapasou to.
Y.G. Ti opsi ti kopsi ta idia pramata eni.Dame eshi allous pou pezoun tous evroetnnopateres kai iperpsifisan to Annan.Dame en na kollisoume tora?

drakouna είπε...

Passenger, εν θυμάσαι καλά. Ουδέποτε είπα ότι θέλω να σταματήσουν οι σειρήνες διότι διακόπτουν μου τον ύπνο στον Πρωταρά. Μπορείς να δεις τι έγραψα σε κάθε επέτειο που το αρχείο των αναρτήσεων (εκτός τζιαι αν βαρκέσαι. Είναι πολύ πιο εύκολο απλώς να κάμνεις κάποιον misquote).

Μάγος είπε...

e aceras outa gia asteia touta ta pramata

Ανώνυμος είπε...

Κάπως αρρωστημένο το post σου κε Acera, έστω και για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Νομίζω επίσης ότι με το post αυτό όσο υπερβολικό και να είναι κάπου δινεις κάποια μυνήματα ότι όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις της κοπέλας αυτής είναι γουρούνια δολοφόνοι. Ελεος

Alexandra είπε...

paradextika se re acera. oi pws en se paradextika pou alla posts alla touton itan polla dinato. ekames me na se pistepsw jai na foithw. jai molis katalava oti itan farsa (en o impius pou fteei) eida poso talento eshis.
anonime: ennomizw na lali o aceras oti osoi en simfonoun me tin drakouna en gourounia - en polla pio dinato to miniman tou. thimizi mas oti o thimos jai i via pou pisw pou ta arrwstimena logia pou tis laloun kapioi sto mplok tis en epikindinos, oti en o idios thimos pou ferni ksilo, gemata, jai thanato.
en polla kala pou foithikame oulloi gia 2 lepta. eksipnisen mas, jai gia lia lepta eidamen ta pramata diaforetika, kati pou xriazete.
acera, s'euxaristw.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάλιν που ήταν κομμουνιστής πόσα εγκλήματα έκαμεν ρε acera;
Τζίνο τον τζαιρό(που φαντάζουμαι εζούσες γιατί είσαι τζαι μεσήλικας) αν του εμιλούσες του συντρόφου μπορεί να μεν επρολάμβαινες να πεις μανά.
Σοβαρά μπορεί να πάσχεις που κανένα σύνδρομο καταδίωξης, πρόσεξε το!

Α τζαι όσα τάματα τζαι να κάμνετε τζαι όση προπαγάνδα ο ΕΘΝΙΚΙΜΣΟΣ ποτέ εν θα εκλείψει σε όλους τους λαούς, βρωμοφασίστα.

Γιώργος είπε...

Passenger ούλλο τζαι πικρεύκεις παραπάνω. Ο καθένας με το στυλ του ρε κουμπάρε, πρέπει ούλλοι να γράφουν αινιγματικά μελοδραματικά δίστιχα στα εγγλέζικα δηλαδή; Ή πρέπει όσους εν τους αρέσκουν τα αινιγματικά μελοδραματικά δίστιχα στα εγγλέζικα να σου γράφουν ότι είσαι σαχλός κάθε φορά που γράφεις; Ξικλάτσιαρε λίον τζαι η πολλή κατζία βλάφτει.

Εγώ ήβρα τα μια χαρά καλόγουστα τζαι αστεία, τζαι το μέτρημα των Μακαρίων, τζαι το πρωταπριλιάτικο ψέμα του Acera.

Aceras Anthropophorum είπε...

Για να σας πω την αλήθκεια, η ρίζα της ιδέας να γράψω έτσι αληθοφανές ψέμα βρίσκεται σε ένα μικρό γεγονός. Όταν παλιά εθκιάβαζα τα σχόλια σε ανάρτηση της Δρακούνας, κάποιος έγραψεν της ότι της εύχεται "ψόφον στην κουκλάρα για να μάθει". Επειδή έχω τζιαι γω κόρη, για κάποια στιγμήν εταυτίστικα με το θύμαν αυτής της κατάρας. Ένοιωσα τόσον απαίσιον ανατρίσιασμαν τζιαι παράλληλα φόβο για το μέχρι που μπορεί να οδηγήσει ακόμα τζιαι η φραστική βία, που εθέλησα να υποβάλω τους αναγνώστες του μπλόγκ μου σε κάτι ανάλογο. Έτσι, κάτι σαν εμβόλιο για να ποφύγουμεν την πραγματική ασθένεια.

Συμφωνώ λοιπόν με τον Μάγο. Ούτε για αστεία έτσι πράματα. Εμβόλιο για την ηπατίτιδα, για τον τέτανο, ή για την μηνιγγίτιδα κάμνουνε μια φορά στη ζωή μας τζιαι κανεί. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάμω.

Ανώνυμε πιο πάνω, τα εγγλήματα ή η βία των κομμουνιστών αναστατώννουν με παραπάνω που τα εγγλήματα τζιαι τη βία των φασιστών ή τον φιλελευθέρων. Αν είχα σύνδρομο καταδίωξης θα εφοούμουν ότι κινδυνεύω πρώτα τους σταλίνες τζιαι μετά που το φασισταριό. Νομίζω ότι τζιαι τους μεν τζιαι τους δε κρατούμεν τους προς το παρόν μακρυά που την κοινωνία. Η δράση είναι προληπτκή.

Joshoua είπε...

Τζείνο που εν καταλάβω εν, γιατί όσοι σαλαπατούν για τα πράματα που γράφετε, εν τζείνοι που μπαίνουν τζιαι διαβάζουν σας ανελλιπώς.
Εν σάννα τζιαι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι γράφετε μαλακίες, για να νιώσουν καλύτερα.
Εμένα φαίνεται μου ψυχολογικό σύμπλεγμα τούτο ούλλο, νομίζω η Ψυχία εννα μπορέσει να μας βοηθήσει καλύτερα.
Ασερά μεν ακούεις πελλάρες, ήταν καλό το αστείο τζιαι καυστική η σάτυρα.
Εν τούτα τα όρια που βάλλουμε στο χιούμορ τζιαι στην σάτυρα που περιορίζουν τις σκέψεις μας σαν ανθρώπους.
Σάτυρα κύριοι, σάτυρα. Ξεκολλάτε, όποιος γουστάρει λαλεί ότι θέλει, με όσο σαρκασμό θέλει.
Η Δρακούνα εν φίρμα επειδή γράφει ωραία. Έννεν καθόλου κακό τούτο.
Αντίθετα με αλλα μπλόγκ που μετά που τα ανακαλύψαν καμπόσοι, εγινήκαν παραπάνω που την Μενεγάκη τζιαι πλέον θέλουν τζιαι λίρες για να τα διαβάσεις (όι Κυπριακά,Καλαμαρίστικα).
Αμα αυτοσαρκάζεται τζιαι σατυρίζει την ζωή της, την καρίερα της, το κοπελλούι της, εν ούλλα καλά τζιαι ωραία, χαχαχουχα ούλλοι μες τα σχόλια.
Αμα τζίσει καμία ευαίσθητη χορδή τζιαι σατυρίσει τους μεσαιωνικούς θεσμούς τζιαι το χριστεπώνυμο πλήθος, παθαίνουν αμόκ τζιαι ξιτημάζουν την.
Μόνο τους άλλους γουστάρουμε να περιπαίζουν, όι εμάς τζιαι τις ιδέες μας.
Άσσιχτηρ..σκατόμουτρα..

Ανώνυμος είπε...

Joshoua:

Αντί για forums υπάρχουν πλέον τα blogs. Τα οποία για αλλού ξεκίνησαν, αλλού κατέληξαν.

Τζιαι εφτάσαμε τωρά, όποιος δεν έχει blog, να μπαίνει στην κατηγορία των "ανώνυμων" τζιαι η άποψη του να θεωρείται απο τους μπλόγκερς (καλή ώρα η αφεντιά σου) ότι έχει την ισχύ...κλανιάς.

Ουσιαστικά πολλοί μπλόγκερς αρέσκονται στο μονόλογο, τζιαι ανέχονται σχόλια απο "επώνυμους" (προτιμητέες οι χαριτωμενιές).

Πριν χαρακτηρίσεις τους κακομοίρηδες "ανώνυμους" σκατόμουτρα, σκέφτου πρώτα αν έσιεις κάτι να πείς πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, χωρίς την ασφάλεια του κλουβιού σου (ναι, το blog που συντηρείς).


Υπογραφή: ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

the Idiot Mouflon είπε...

"...Μην καρφωνόμαστε μωρό μου, θ' ανοίξω μαγαζί δικό μου..."


και

"...αργά να τρως τ' αγγούρι μπας και σου φέρει γούρι".

(Νικόλαος)

Εκείνο που ανησυχεί τους ανώνυμους είναι το ίδιο που τους ανησυχούσε στα "forums" τζιαι τους ανάγκαζε να κάμνουν ψευδοεγγραφές για να πλασάρουν "ρεύμα στήριξης" στην Α ή Β άποψη. Λεβέντη Ανώνυμε, κάποιοι που εμάς έχουν προϋπηρεσία ΤΖΙΑΙ στα ανή-φορα, ε;

YO!Reeka's είπε...

ΤΕΛΕΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι Idiot Mouflon, έτσι.
Συνέχισε με τις εξυπνοβλακείες σου, όπως πάντα.

(Ανωνυμος).

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συν-ανώνυμε καλά τους υα είπες αν και εν κολλά τίποτε! Όταν οι...κύριοι μπλοκερς κωλύονται να απαντήσουν και στριμώχνονται, "απαντούν" ή μάλλον απαξιούν να απαντήσουν γιατί τα σχόλια προήλθαν από ανώνυμο, λες κι εκείνοι δεν είναι ανωνύμως που γράφουν. Δηλαδή αν βάλλω κι εγώ ένα παρωνύμιο Γιώρκος, πονεμένη καρδία, ριζοσπάστης κτλ θα αποκτήσουν κύρος και βάρος το λεγόμενά μου...

Joshoua είπε...

Μαγκία σου ρε λεβέντη να πουλάς πνεύμα για την ισχύ της άποψης.
Που ανάφερα τους ανώνυμους μες τα σχόλια μου όμως;
Κατ' αρχάς, εν είμαι ανώνυμος. Αν θέλεις να μάθεις ποιός είμαι μπορείς πολλά εύκολα, τα ίδια που γράφω δαμέ τζιαι στο μπλόγκ μου, γράφω τα τζιαι σε εφημερίδα, σε εβδομαδιαία στήλη.
Απλά άνοιξε τον Πολίτη της Κυριακής.
Όσον αφορά τους μπλόγκερς τζιαι την άποψη τους.
Αν δεν σε ενδιέφερε, εν θα την εδίαβαζες, εν θα ασχολήσουν καν.
Τες απόψεις μας διαβάζουν τες πολλοί φίλε μου τζιαι γουσταρουν. Μπλόγκ ανοίουν πολλά κάθε μέρα τζιαι την άλλη μέρα κλείουν επειδή εν ενδιαφέρετε κανένας για το τι λαλούν.
Βάρος στες απόψεις, εν δια τζείνος που τες γράφει, αδαή μου φίλε. Βάρος διούν τζείνοι που τες διαβάζουν τζιαι αναπαράγουν τες. Με την λογική σου, ο πελλός του χωρκού ίσιεν να έσιει άποψη με βάρος.
Ο λόγος που ενοχλείστε τόσο πολλά που τες απόψεις μας, εν επειδή απλά πιάννουν βάρος που τον κόσμο που τες διαβάζει.
Τωρα ενοχλείστε επειδή εσας εν σας ακούει κανένας; Επειδή διαφωνείτε με τες απόψεις μας; Επειδή αρέσκει σας να διαφωνείτε; Επειδή θέλετε να μας πείσετε ότι είμαστε ηλίθιοι για να καθυσηχάσετε την εσωτερική σας παράληση; Τον λόγο μόνο εσείς τον ξέρετε.
Το θέμα με τους ανώνυμους στα σχόλια, έσιει σχέση με κάποιους άγραφους κανόνες του ίντερνετ.
Τα φόρουμ τζιαι τα μπλόγκ εγώ έφαα τα με το κουτάλι, εν μου τα πέμπουν με ίμειλ οι συναδέλφοι μου. Το να πετάσσεσε όπως το αρχίδι, ανώνυμος τάχα τζιαι να λαλείς μια μαλακία σε ένα μπλόγκ, εν σάννα περνάς που μια παρέα σε ένα καφέ, να σταματάς, να τους κλάννεις τζιαι μετά να βουράς να φύεις.
Αν βάλεις ένα ψευδόνυμο, μπόρουν οι υπόλοιποι να απευθήνουν σχόλια σε σένα, να σχολιάσουν τις απόψεις σου τζια να δημιουργηθεί ένας διάλογος.
Εμένα στα αρχίδια μου ποιος είσαι στην πραγματικότητα, ούτε θέλω να ξέρω. Ονλαιν, είτε σου αρέσκει είτε όχι, πάντα έτσι ήταν. Μετρά το άλτερ ίγκο σου, τζιαι τζεινα που λαλεί.
Αν θέλεις να κάμνεις διάλογο τζιαι να λαμβάνουν οι υπόλοιποι τζείνο που λαλείς, τουλάχιστον να είσαι ευγενικός τζιαι να βάλλεις ένα ψευδόνυμο.
Οι παραπάνω ανώνυμοι, εν τόσο σίεσμένοι ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, οι κομπιουτεράες εννα έβρουν ποιοί είναι (σάννα τζιαι είμαστε μάγοι) που γιαυτό φοούνται να βάλουν έστω τζιαι ένα ψεύτικο όνομα.
Τούτα.

Ανώνυμος είπε...

Joshoua,

έφκαλες τόσο πολύ κόμπλεξ μαζεμένο που πραγματικά, πραγματικά όμως, άφησες με άφωνο.

Γράφει στον "Πολίτη" ημίsh, ο άχρηστος, τζιαι αμέσως φκάλλει τον άλλο "αδαή" χωρίς να έσιει ιδέα.

Άχρηστε. Φάε τζιαι άλλα μπλογκ με το κουτάλι, σε φόρουμ, όπως τζιαι σε οποιαδήποτε ζωντανή συζήτηση είμαι σίουρος, ΣΙΟΥΡΟΣ ότι εν αντέχεις λεπτό. Τόσο μονοκόμματος δείχνεις ότι είσαι.

Υπογραφή: Να σου γυρίζει: ανώνυμος. (βλάκα)

the Idiot Mouflon είπε...

Νομίζω πρέπει να επανέλθει η συζήτηση σε πιο σοβαρό επίπεδο: Η ΠΟΥΛΛΟΥ ΣΑΣ ΕΝ ΜΙΤΣΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Άγια ολάν που εν να ανοίξουμε τον πολτίτη!! Να κοπούν τα σιέρκα μου πριν ανοίξω την βρωμοφυλλάδα σας.

Ρε μουφλον, μεν φοάσαι τους τούρκους εν πιο μεγάλη, εν έσιεις πρόβλημα...

Aceras Anthropophorum είπε...

Ε ανώνυμε εσού πόθθεν ξέρεις ότι τους Τούρκους εν πιό μεγάλη;

Ανώνυμος είπε...

Είπεν μου το ο Χριστόφκιας!:D

Joshoua είπε...

Καλά πελλέ..
Εν γίνεται, μιλούμε ότι έσιετε ούλλοι το ιδιο καλούπι, λαλείτε τες ίδιες μαλακίες τζιαι έσιετε τες ίδιες απόψεις.
Η στάνταρ κουβέντα με τα κόμπλεξ. Κουβέντα που την λαλούν κάτι τιτίλλια μες τα καφέ τζιαι κάτι γκόμενες στα κολλέγια.
Σε ζωντανή συζήτηση φίλε μου, είσιεν να σε κλαμουρίσω μες τα πρώτα 10 λέπτα. Αν δεν αρκέψεις να με ξιτιμάζεις μες τα πρώτα 5, επειδή ίσιεν να σπάσουν τα νεύρα σου.
Όπως τζιαι να έσιει, εν ασχολούμαι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Joshoua: Βασικά επετάχτηκες όπως τον πόρτο τζιαι με ένα θεαματικό τρόπο έφερες το θέμα στα δικά σου.

Αν τούτο έννεν κόμπλεξ, τί είναι;


ΥΓ: Εν προφανές ότι αρέσκεσαι στο μονόλογο, εξ'ού τζιαι η άποψη που δείχνεις να έσιεις για το τί είναι "blog". Οπότε τις π@π@αριές για ζωντανές συζητήσεις, τζιαμέ που περνούν.

Ευλάμπιος Παπατρέχας (αφού εν ανέχεσαι την "ανωνυμία", ιδιώτη).

the Idiot Mouflon είπε...

"Δεν πείθεις κανένα" (Αποφάσια εγώ για τους άλλους)

"Λαλείς άσχετα πράματα" (Εν μπορώ να σχολιάσω, είτε ξέρω πως έχει δυνατά σημεία το επιχείρημα, είτε απλά δεν κατέχω το θέμα)

"Εσύ είσαι ο φασίστας" (Τζιαι αν δεν το παραδεχτείς θα έρτει ο Γρίβας να σε καθαρίσει)


Μα πάντα τα ίδια κλισέ ρε κοπέλια; Δεν σας εδώκαν εναλλακτικές φράσεις με την ντιρεκτίβα: "Να φαίνεσαι πάντα σαν Νικητής" ;

Ε, να πω τζιαι εγώ ένα κλισε: "Αμερικανάκια, ε Αμερικανάκια".

Ανώνυμος είπε...

να είστε καλα εκάμετε με τζιαι εγέλασα με τες πελλάρες που γράφετε ο ένας του άλλου πιο πάνω. Πάντως τούτη η Δρακούνα πρέπει να ένει πολλά σπουδαία για να προκαλεί τόσα σχόλια (ασχετα αν τα περισσότερα είναι ηλίθια).

Φοούμαι τωρά που εννα φαίνουμε σαν ανώνυμος αλλά εν εκατάφερα να γραφτώ με ψευδόνυμο, sorry!!

Aceras Anthropophorum είπε...

Άτε κανεί, Έν εβαρεθήκετε; Το αστείον ετέλειωσεν. Είμαστιν ήδη στες 6 του απρίλλη. Γεμώννει τζιαι το μέιλ μποξ μου μυνήματα για το τίποτε. Όι για τίποτε, αλλά έκοψα Κύπρον χωρίς ίντερνετ γλήορο τζιαι κάμνει δέκα ώρες το μότεμ 56 kb να κατεβάσει τα μυνήματα που το σίτανετφορόλ.

Anef_Oriwn είπε...

[Σάμπου τζιαι εβάρεθηκες εσού φίλε Aceras!]

Πλάκα πλάκα, αλλά φαίνεται ότι τα όσα έγραψε ο αγαπητός Aceras στην πρωταπριλιάτική του ιστορία ΔΕΝ ήταν όλα ψέματα (και ίσως τελικά η Drakon Woman να πάσχει από Alzheimer – Πάντως το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δω από τότε που με παρέσυρε σε ατραπούς ύποπτους και περίεργους ήταν να δω την Drakon Woman να καταργεί το δικαίωμα του σχολιάζειν στο blog της!!! Ε, ίντα τζιαιρούς εφτάσαμεν!).

Που λαλείτε, είshεν μέρες να περάσω από το blog του Aceras, τζιαι έκαμα το την περασμένη Παρασκευή, πέφτοντας πάνω σε δυο πολύ ενδιαφέροντα posts – αυτό εδώ μέσα με την πολιτικοκοινωνική ιστορία του Πέρικλου (που το τύπωσα για να το διαβάσω), ενώ πολλή πλάκα είχε και το πρωταπριλιάτικο πολιτικο-σατιρικό ρεπορτάζ του με πρωταγωνίστρια την Drakon Woman. Χρειάστηκε να διαβάσω 2-3 παραγράφους μέχρι να καταλάβω ότι ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα – είμαι κι ολίγο τι μαζούτ εγώ, τζιαι διερωτόμουν ποτέ εξανάρτεν τουτος εις την Κύπρο, τζιαι εν τον επήραμεν χαπάριν!
Τζιαι τζιαμέ που εσκέφτουμουν να του γράψω ένα μήνυμα τζιαι να το συγχαρώ για τα συγγράμματα του, πόψε κατά τες εφτά που επήα στο σύλλογο για να δω το ματς (για όσους εν το πήραν πρέφα πάλε έκαμε μας – την ΟΜΟΝΟΙΑ δηλαδίς - πόξυλλίκκιν το ΑΠΟΕΛ), θωρώ τον (τον Aceras) ομπρός μου, Φάντη Καρό! Τζιαι τώρα που το ξανασκέφτουμαι, αν μπα τζιαι αλήθκεια τζιαι τα υπόλοιπα που τζείνα ούλλα που μας έγραφεν ότι έπαθεν η Drakouna! (Πάντως τούτη κάτι έπαθεν τελικά!).

Anef_Oriwn
Δευτέρα 6/4/2009 – 10:57 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

I am new to the forex market and am looking for a good trading system that actually works. Can someone point me in the right direction please?
[url=http://fvelen.blog.tdg.ch/apps/controlcomment/index.php?comment_id=36260906&mhash=310466b80d8dcd50249291310961c673ff3e0686]best forex software[/url]