Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Πένθος


Διακόπτεται η ιστορία με το καβενούιν της Αρνάκας για 24 ώρες λόγω πένθους.

Έλαβα μια φωτογραφία με έναν γέρο παλαιστίνιο που εκράταν την κορούαν του πεθαμμένην ή μισοπεθαμμένην με τα πόθκια της δυαλυμένα που πόμπαν. Δεν βάλλω την φωτογραφία διότι θεν θέλω να σας υποβάλω σε ότι υπόφερα εγώ όταν την αντίκρυσα. 

Σαν ελάχιστον σέβας προς τον άνθρωπον τούτον τζιαι προς όλα τα θύματα του ισραϊλοπαλαιστινιακού ματζιαιλλιού, παρακαλείστε, όσοι θέλετε να θκιαβάσετε την συνέχειαν της ιστορίας που εξεκίνησα, να έρτετε αύριον. Σήμερα το μπλογκ πενθεί μαζί με τον μάστρον του.

10 σχόλια:

Greekstories είπε...

Ομολογω οτι αυτη σου η αντιδραση ή δραση ειναι μοναδικη, ειναι τρομερα ανθρωπιστικη και συναισθηματικη και λεω μονο αυτο: Ρησπεκτ σε σενα!

Anef_Oriwn είπε...

Φίλτατε Aceras,

Τέτοιες εικόνες είναι πολλές απ’ αυτό το “ισραϊλοπαλαιστινιακό ματζιαιλλιό” (όπως το λαλείς – σφαγή θα ‘λεγα εγώ), μόνο που εδώ σφάζουν (αδιακρίτως και μόνο) οι ισραηλινοί.
Οι παππούδες και οι γονιοί πρέπει να γερνάνε κι όταν πεθαίνουν να θάβονται από τα παιδιά τους! Όταν συμβαίνει το αντίθετο σίγουρα κάτι δεν παει καλά! Όπως σήμερα στο χωριό όπου είχαμε δκυο κηδείες μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά – μια κοπέλας στα 30 της (από καρκίνο) τζιαι του “θκειού” σου του Βερμάη που έφυγε πλήρης ημερών – στα 90 του τζιαι βάλε!

Anef_Oriwn
Τετάρτη 7/1/2009 – 11:07 μ.μ.

stalamatia είπε...

Μαζί σου Ασερα τι πιο λυπηρό να θωρείς εικόνες από σφαγμένα παιδιά και γονείς να τα θρηνούν,σταματά ο κόσμος και τίποτα δεν έχει αξία μετά.

avidaviva είπε...

Πενθος και οργη και φρικη γιαυτο; αλλα(ισως πολιτικα ανισο? ο θανατος των παιδιων?!!) και στην Κυπρο γιατι να πεθαινουν (και αλλα να ταλαιπωρουνται)τα ερημα 11 μωρακια σε καιρο συγκριτικα τοπικης ειρηνης, μεσα στον πολιτισμο ? πνιγομαι και δακρυζω για τα εργα των πλασματων.

koutso είπε...

...και ενώ αλλού σφάζονται και υποφέρουν εμείς κάνουμε ηλίθιες γιορτές χωρίς ουσία (πήγαινε στο http://an-archi-a.blogspot.com/2009/01/o.html ) και επειδή είμαστε χώρα της αφθονίας κάνουμε και 4 τόνους γύρο για να πετάξουμε τους 2.5 τόνους στα σκουπίδια,τη στιγμή που αλλού,εδώ τόσο κοντά μας,κάποιοι δεν έχουν ούτε τι να φάνε,ούτε αύριο,ούτε ζωή,ούτε τίποτε.
Πενθώ και γώ μαζύ σου Αδέρουμ και με όλους της παρέας.Πενθώ γιατί γεννήθηκα μαλάκας Κυπραίος!

ruth_less είπε...

Μαζί σου Aceras... στη σιωπή.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Είναι βλέπεις και η υποτονική οικονομία, το πετρέλαιο, το δολλάριο, που πρέπει ν' ανέβουν πάλι. Φτού ρε γ......

Aceras Anthropophorum είπε...

Χρειάζεται λέει για να δείξει η μετριοπαθείς κυβέρνηση του Ισραήλ ότι ξέρει και εκείνη να κάνει πολέμους. Μπάς και νομίζει ο κόσμος ότι επειδή εχάσαν τον πόλεμον με την Χισμπολλάχ δεν έχουν αρχίδια. Είναι και η προεκλογική περίοδος. Να μην βρεθούμε δηλαδή και με εξτρεμιστές στην εξουσία του Ισραήλ ...

dokisisofi είπε...

Και να σκεφτείτε ότι είναι τόοοοοσο μα τόσο κοντά μας που γίνονται όλα... Αλλά θα μου πείς, και όταν γινόταν η εισβολή στην Κύπρο με τις ίδιες εικόνες,...τούτους έκοψεν τους;
Σίγουρα πάντως και στους Παλαιστίνιους και στους Ισραηλινούς κυκλοφορούν Ακέρες. Κάποιον θα τον έκοψε, δεν είναι δυνατόν...

Ανώνυμος είπε...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片