Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Γιατί δεν γράφω

Αρώτησεν με η Δοκησίσοφη γιατί δεν γράφω. Γράφω. Δεν καταλήγουν όμως στο μπλογκ.


Είμαι πάνω σε έναν κείμενον που πριν τες γιορτές. Έγραψα το σαν είδος γράμμαν προς μιαν μιτσιάν που την εβιάσαν στα δεκαέξι της. Επέρασα δύσκολες ώρες γράφοντας το. Πολλά δύσκολες ώρες. Εθκιάβασα το 5 - 6 φορές τζαι κάθε φοράν επροσπάθησα να το αλαφρύνω. Ένας βιασμός δεν αλαφρυνίσκει, ότι τζαι να κάμεις μένει βαρετός σαν το μολύβιν. Κάθε φοράν που ξαναπιάννω το κείμενον ξαναπνίουμαι στην κατάθλιψην. Δεν μπορώ να το τελειώσω. 


Ώς που να μου περάσει, γυρίζω το λλίον στες φωτογραφίες.

Σας στέλνω μιαν αρκοφράουλαν που βλαστά στην αυλήν μου. Fragaria Vesca, οικογένεια των ροδίδων (rosaceae). Στην ίδιαν οικογένειαν η τριανταφυλιά, η μηλιά, η κκεραζιά, η μοσφοιλιά, η μεσπιλιά, ο βάτος.


8 σχόλια:

dokisisofi είπε...

Ekei pou stamata to grapsimo ksekina i zoi?
Ki an i zoi mas einai ki afti grammata?
Kalispera..

stalamatia είπε...

Άσερα είναι ωραία να έχεις αυλή στο σπίτι σου, νομίζω ότι η αυλή είναι το πιο ανθρώπινο στοιχείο σε μια οικοδομή :P

Ανώνυμος είπε...

Κατάθλιψη; Μάλλον νευρική κρίση θα μ'έπιανεν εμένα αν είχα ν'απαλύνω τον πόνο μια 16χρονης-θύμα βιασμού.. Δύσκολα τα πράματα

MonachusX2 είπε...

Δύσκολο πολλά το θέμα που επέλεξες. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει ο ΘΟΚ ένα θεατρικό με ανάλογο περιέχομενο και ακούω ότι είναι πολλά δυνατό.
Anw. Ήθελα να σου γραψω ένα σχόλιο στο μπλογκ των προεδρικών, αλλά επέλεξα να σε επισκεφτώ προσωπικά γιατί εμπήκεν κάποιος kypros και αφόδευσε μέσα. Επειδή ανακάτσιασα, μεταφερω το σχόλιο μου εδώ. Συμφωνω απόλυτα μαζί σου και το έγραψα ήδη σε μορφή απλοϊκών σεναρίων στο δικό μου μπλογκ.Δεν έχουμε σωτηρία αν ξαναβκεί ο Τάσσος. Όι μόνο για το κυπριακό. Τούτον μάλλον το χάσαμε. Ο άνθρωπος εκφράζει ό,τι πιο συντηριτικό υπάρχει σήμερα στην Κύπρο. Τζαι πρέπει να πάει σπίτι του. Κάθε αριστερή ψήφος υπέρ του είναι ψήφος στο σκοτάδι. Σόρι που ελέρωσα το μπλογκ σου. Ξέρω ότι δεν σου αρέσει η πολτική εδώ μέσα. Την καλημέρα μου.

stalamatia είπε...

ΑΣΕΡΑ εδέχτηκε κανένας να βάλει στοίχημα μαζί σου? τυχερέ έπαιζες στα σίγουρα . :P

dokisisofi είπε...

aceras, de mou grafeis kai mena mian epistoli?

stalamatia είπε...

Ασερα μπράβο τουλάχιστο δεν έκανες ολόκληρο ταξίδι άδικα :P

Έλατο Χελιδόνι είπε...

Καρτερούμεν κόμα