Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

Γιά παρθένα, γιά πουτάνα

Άκουα στο ράδιον σήμερα μιαν κοπελιάν που εμίλαν τζαι ελάλεν ότι η μεγαλλύττερη φυλακή για μιαν γεναίκαν εν η φτώσια των γυναικείων αρχετύπων που άφηκεν η κληρονομιά των 2000 χρόνων χριστιανισμού. Γή η Μαρία η Παρθένος, γή η Μαρία η Μαγδαλινή. Τα θκυό τούτα αρχέτυπα εσαρίσαν τζείνα της Αφροδύτης, της Δήμητρας, της Αρτέμηδος, της Ήρας, της Αθηνάς, των μούσων τζαι ένα σωρόν άλλων. Η Agnès Jaoui που κάμνει french cinema (τζαι που την αγαπώ πολλά) λαλεί επίσεις κάτι παρόμοιο τζαι κάμνει ταινίες που να φκάλλουν στην επιφάνιαν τον πλούτον τζαι την συνθετότηταν της γεναιτζείσυμης ψυχοσύνθεσης.

Η επόμενη ιστορία που ετοιμάζω έσιει να κάμει με γεναίτζες. Τζαι τί γεναίτζες!

Κάτι αζευκάρωτοι γκομενιάρηδες που ξερογλύφονται τζιόλας, να συνάξουν τα σάλια τους. Εν ναν πενηντάρες.

14 σχόλια:

stalamatia είπε...

Με μας το χαλάς τωρά εν λαλεί το τραούδι οι πενηντάρες ισον με δύο εικοσάρες; παναγία μου . χα χα χα .
Μια πενηντάρα

Δασκαλούα είπε...

Που την άλλην όμως, τζιαι που τον τζιαιρό της αθηνάς, δήμητρας κτλ η γεναίκα εν ήταν στα αφκά της τζιαι πάλε; Εν ίσιεν πάνω της ο άντρας της τζιαι δικαίωμα ζωής/θανάτου επειδή ήταν ιδιοκτησία του;

Aceras Anthropophorum είπε...

@σταλαματιά επαρεξήγησες με. Δεν αναφέρομαι στην εγγενήν αξίαν των πεηντάρησσων ηρωήδων μου. Είχα απλά στον νούν τούτους ούλλους τους κοσπεντάρηδες που παραπονιούνται στα μπλόγκς για την ερωτική ξηρασία που τους δέρνει. Δηλαδή Σταλαματιά συφφωνα με τη λογική του τραγουδιού σου μια πεηντάρα θέλει 2 κοσπεντάρηδες για να την κάμουν καλά; Χααα Χα!

©Δασκαλούα δεν έζησα στον τζαιρον της Αφροδίτης τζαι της Δήμητρας για να σου πώ τι εγένετουν, ούτε τζαι εμελέτησα το θέμαν. Απλά αναμετάδωσα τι άκουσα τζαι βρίσκω το ενδιαφέρον. Τζαι οι κοπελιές που αναφέρουν αυτούς τους στοχασμούς δεν το λαλούν για να πούν πόσον καλά ήταν τότες. Έτσι λόγον μόνον μια ελληνις εθνοκάφρισσα θα μπορούσεν να αρθρώσει για να κορτώννει για την ανωτερότηταν των προγόνων της, τζαι πάλε η χριστιανική συνισταμένη των ιδεωδών της δεν θα την άφηννεν ουτε καν να το σκεφτεί. Για την ουσίαν όμως, η έξοδος απο αυτόν το διπολικό σχήμα, όσον απελευθέρωση είναι για την γεναίκαν είναι τζαι για τον άνδραν.

Aceras Anthropophorum είπε...

Συνεχίζω τον συνειρμόν μου με την μετάφρασην νου γαλλικού στοίχου:

Πως λαλούσιν έναν άνδραν που τ΄αρέσκει να γαμά;
Λαλούν τον Δον Ζουάν
Πως λαλούσιν μιαν γεναίκαν που της αρέσκει να γαμά;
Λαλούν την;;;;;;

Δασκαλούα είπε...

Κοίτα καταλαβαίνω ότι είσαι πιο μεγάλος μου αλλά εν ενόμιζα ούτε εγώ ότι εζούσες τον τζιαιρόν της Αφροδίτης. Έσιει διάφορα πατριολάγνα βιβλία που μιλούν για την ανωτερότητα του ελληνισμού τζιαι ότι εκόπηκε η φόρα του εν λόγω πολιτισμού λόγω χριστιανισμού κτλ. Ήρτεν μου τζιαι εμέναν ο συνειρμός που τούτα που έγραφες. Συμφωνώ στην τελευταία σου πρόταση.

Δασκαλούα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stalamatia είπε...

Άσερα πλάκα κάνω ,δεν σε παρεξήγησα,όμως τη γυναίκα που της αρέσει να γ... την λένε π......πάει χάλασα τσιαι γιω .

Σε κάποιο πποστ δεν θυμάμαι ποιανού ήταν,ρώτησε μία τον λέξι πένητα πως είναι να είσαι μισό αιώνα πέθανα στα γέλια, έχουν πλάκα οι μιτσιοί.

Aceras Anthropophorum είπε...

Stalamatia τζαι γώ μιτσής είμαι για ακόμα μερικά χρόνια ;)))

Ο στοίχος του τραγουδιού που δεν ετέλειωσα κατάφτις λέει στο τέλος;

Πως λαλούσιν μιαν γεναίκα που της αρέσκει να γαμά;
Γεναίκαν!!

stalamatia είπε...

Από την πρώτη στιγμή που ο έταιρος μου λέει εγώ σε βλέπω για 18 χρονών ,τι άλλο θέλω; λες να με δουλεύει; χμ .Όσο για το δεύτερο στοίχο έππεσα έξω πονηρά μυαλά τι να κάνω πήγε το γυναικείο μου μυαλό; αλλού έτσι είναι εκεί στα μισά του αιώνα παθαίνεις ένα μπλακ άουτ μετά συνέρχεσαι αυτό έπαθα τσιαι γιω η καημένη.

stalamatia είπε...

Υ.Γ.
Όταν λες το παραμύθι [ο δράκος που το νερό ] η φωνή σου είναι πολύ νεανική και μου είχε κάνει εντύπωση που τόσο νέος, και αγαπάς να γράφεις αυτές τις όμορφες κυπριακές ιστορίες ,και πίστεψε με δεν σε καλοπιάνω μακάρι όλοι οι κύπριοι να σκέφτονταν σαν εσένα .
Αρκετά σε ζάλισα ,σε μια βδομάδα πάω Κύπρο και θα γλυτώσετε όλοι από μένα 3 βδομάδες .

Aceras Anthropophorum είπε...

Δεν με ζάλισες Σταλαματιά. Εδώ είναι καφενές. Κουβέντα να γίνεται.

shashoura είπε...

μάλιστα...
αναμένουμε την ιστοριούλλα.

Marlen είπε...

This should be interesting. Αναμένωμεν στις οθόνες μας.

Lexi_penitas είπε...

Φίλε παραμυθά, περιμένω με ενδιαφέρον το νεό σου πόνημα. Μετά τα φυτά, τα πουλιά και τους δράκους πέρνει σειράν η γυναίκα. Αναμένω....

Τουλάχιστον τον καιρό της Δήμητρας, της Αφροδίτης και της Αθηνάς το σεξ δεν ήταν ταμπού. Ο Χριστιανισμός έκατάντησεν τον κόσμο νευρωτικόν που την αγαμία για αιώνες.