Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το βρετανικό κοινοβούλιο...



...ενώ το Γαλλικόν κράτος έχει άλλες σωματικές ανάγκες. Η Μέρκελ σαν έντιμη Γερμανίδα που τα λέει όλα, είπεν καθαρά "εμείς έχουμεν εκλογές", κάμετε ότι θέλετε αλλά εμείς δεν πληρώννουμεν.

Το έργον το εξαναείδαμεν. Μετά χρόνια εσταματήσαν να γυρεύκουν τα όπλα μαζικής καταστροφής που ήταν ο λόγος που ο αριστερός Σοσιαλιστής Μπλερ έκαμεν κουμπαράτα με το αντιδραστικόν  δεξιόμουτρον Μπούς για να πιάουν την Βαγδάτην, κάμνοντας τον λόγον να χάννει τον λόγον της ύπαρξης του σαν έννοια. Οι "καλοί" αράπηες μόλις πιάνουν την εξουσίαν θα ξηχάσουν τον θεόν, τζιαι θα ξεκινήσουν άλλους σκοτωμούς, άλλην διχτατορίαν που την ανάποδην, θα διπλασιαστούν οι πεθαμμένοι τζιαι θα πάσιν πάτσι μέχρι την επόμενην εθνικήν συμφιλίωσην σε 50 χρόνια, θα αλλάξουν οι παίχτες της αγοράς άμεσα, τζιαι ο ευρωπαίος πολίτης θα πάει να τζιοιμηθεί όπως κάθηνύχτα μετά που θα δει τα νέα τζιαι το εργούδιν του.

Σκατά να φάτε σκατόμουτρα, που σας εσυγκινήσαν τα ψεκασμένα αραπούθκια.

Αφήστε τους λαούς να σκοτώννουνται μόνοι τους. Έσιει λλιόττερες απώλειες. Θα σταματήσουν όταν δεν θα έχουν ανάγκην να σκοτώννουνται άλλον. Κάθε κοινωνική οργάνωση έσιει έναν εσσωτερικόν νόμον να λλιανίσκει τες απώλειες σαν αντίβαρον του "σκότωσε άμα χρειάζεται για να κρατήσεις την εξουσίαν που σου έλαχεν". Το ξέρετε. Οι αθρωπολόγοι σας είπαν σας το στα πανεπιστήμια σας.  Τζιαι ξέρετε επίσης ότι το να πάεις να σβήννεις τες φωθκιές με την πεζίναν κρούζεις τζιαι τζιείνα που δεν θα εκρούζαν.

Απατεώνες υποκριτές, που θα μου πουλήσετε εμέναν αθρώπινα αισθήματα.

ΚΑΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βύρων κάποτε είπε ο πόλεμος είναι συμπόσιο γύπων και απώλεια υπάρξεων. Οι γνωστοί γύπες (Γαλλια, Αμερική, Αγγλία και Ρωσσία) για τόσο καιρό τροφοδοτούσαν με όπλα και τους με και τους δε. Γνωστή πολιτική "διαίρει και βασίλευε" και δυστηχώς πάντα εκτελείται πάντα με επιτυχία. Εάν νοιάζονταν τόσο ας σταματούσαν να τους τροφοδοτούν με όπλικο εξοπλισμό και να δεις που τότε αυτοί θα τα βρούνε μεταξύ τους. Αν νοιάζοντε τόσο ας τους βοηθήσουν να στήσουν ξανά ότι τους κατέστρεψαν. Γύπες.

Εμένα αυτό που με φοβίζει είναι εαν γίνει κάτι τότε η Κύπρος πιθανότατα θα πληγεί άμεσα από αυτό ενώ οι πολιτικαντέρες μας πάλι θα χάσκουν.

Απορία: Εάν γίνεται χρήση χημικών όπλων, η Συρία δεν είχε ποτέ τους "μηχανισμους ή τις πρωτες ύλες να το κάνει". Οι γύπες που τους καταδικάζουν είναι αυτοί που πιθανότατα να τους προμήθευσαν με χημικά (πολυ πιθανότατα η Ρωσσία). Δλδ στάκτη στα μάτια θέλουν να μας ρίξουν??
2)Τι "πίττα" μοίρασαν μεταξύ τους η Αγγλία - Αμερική - Γαλλία και τους πήρε ο καημός για τη Συρία. Μήπως τα πετρέλαια λέω τώρα ή κάτι άλλο??