Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Μακάριος επίσης...

Μακάριος ο που δεν έχει κοπελλούδιν να σας πέψει να του μάθετε γράμματα.

8 σχόλια:

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Καλά, εσύ έφυγες νωρίς και καθάρισες!

stalamatia είπε...

Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι.

astronaftis είπε...

τούτον εν προσβλητικό βέβαια. αλλά θα το καταπιούμε.

homo anisorropus είπε...

Μακάριοι οι πτωχοί τω σπέρματι ένα πράμα :)

Aceras Anthropophorum είπε...

αστροναύτη δεν σε εσκέφτουμουν εσένα όταν το έγραφα. Αλλά έτσι είναι πάντα. Δεν είναι οι ένοχοι για την αθλιότηταν ενός συστήματος που ντρέπονται για το κατάντημαν του.

Μιάν φοράν ένας Δήμαρχος εκάλεσεν όλους τους υπεύθυνους καθαριότητας για να τους εκθέσει τα παράπονα των δημοτών σε σχέσην με την αθλιότηταν της κατάστασης σε μερικές γειτονιές. Εθκιάβασεν επιστολές, έδειξεν φωτογραφίες, εθύμωσεν, εφώναξεν, έβαλεν ομπρός μέτρα. Στο τέλος της συνάντησης, όλοι οι υπεύθυνοι περιοχών εσηκωστήκαν τζιαι φύαν χωρίς να πουν τίποτε. Δύο εμείναν τζιαι είπαν: λυπούμαστε, συγνώμη για την εικόνα του Δημαρχείου μας. Ήταν οι υπεύθυνοι των περιοχών για τες οποίες δεν υπήρχεν κανέναν παράπονο.

Ο κόσμος φίλε μου εν δικός τους τζιείνους που δεν αντρέπουνται. Το ότι ένοιωσες προσβλημένος εν απόδειξη ότι τα λόγια μου δεν επευθύνονταν σε σέναν. Να είσαι καλά τζιαι να έχεις όρεξην να δουλέφκεις πέρκι συγκινηθεί κανένας τζιαι θέλει να σου μοιάσει. Μόνον έτσι μπορεί να αλλάξει ο κόσμος.

Ανισορροπους εν μιά λύση. Έχει όμως τζιαι άλλες :)))

Και να καθαρίζουμεν, μακάρι να ήταν έτσι. Για να γυρύσει ο νήλιος, θέλει δουλειάν πολλήν. Θέλει δουλειάν μιαν ζωήν.

Σταλαμαθκιά ποττέ δεν εκατάλαβα το πραγματικόν νόημαν αυτής της πρότασης λόγω δισλεξίας. Ξέρω δηλάδή τζιαι τα θκυό νοήματα, αλλά δεν ξέρω ποτέ ποιόν είναι ποιόν.

stalamatia είπε...

Ασερα ,να σου πω πως το καταλάβω εγιώ με το (δικό μου μυαλό)
Ευτυχισμένοι αυτοί που είναι λλίο χαντοί να τους πω;αγαθοί;(εν μιλώ για τα άτομα που εχουν πραγματικό πρόβλημα νόησης)αλλά για τζιήνους που τα έχουν ούλλα ίσιωμα τζιαι δεν καταλάβουν ορισμένα πράματα και είναι πάντα ευτυχισμένοι,τι ωραία τι καλά!!

astronaftis είπε...

stalamatia, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι δηλαδή. που η έννοια τους είναι να είναι πλυμμένο το αυτοκίνητόν τους. μόνον.

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.