Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Άγια σιόρ!!Εκατόν πεήντα με τρακόσια πλάσματα που περνάτε που δαμαί κάθε πον να βάλω μιαν ανάρτησην τζιαι δεν εβρέθην ένας να πει μιαν καλήν κουβένταν για έναν ωραίον Κυπραίον που τραουδά; Άτε σιόρ, έστω για να πείτε ότι δεν σας άρεσεν!

Άτε να σας βάλω τζιαι μιαν που τες πιο όμορφες Μαργαρίτες Μαγιοπούλες να δούμεν αν έβρετε τίποτε να πείτε.Τζιαι αν δεν το πιάσατε, μπορεί να πιάσετε τζιαι την ευαισθησίαν της φωνής του αθρώπου που δαμαί:Τζιαι για τζιείνους που δεν καταλάβουν που μουσικήν αν δεν τους μιλήσεις πολιτικά, να το βάλω τζιαι τούτον:Τζιαι για όσους δεν την πιστεύουν την αγάπην να το βάλω αυτόν:Τζιαι όσοι θέλουν performance ή πασιαμάν για να συγκινηθούν ας το ακούσουν τούτον:Τζιαι αν ακόμα σκέφτεστε το, να σας βάλω τζιαι έναν αριστούργημαν να δούμεν συγκινηθήτε τζαι έβρετε τίποτε να πείτε:9 σχόλια:

Λεμέσια είπε...

Μοναδική φωνή ο Δώρος...

Άκουσε λίγο και αυτό...
"Η αγάπη θέλει κότσια"
www.youtube.com/watch?v=SiT7lEETYr8

Aceras Anthropophorum είπε...

Όντος, που τα καλλύττερα

Disdaimona είπε...

Ηταν πολλά ωραίο το τραγουδι του προηγούμενου ποστ, όπως τζαι τα σημερινά.
Ο Δώρος είναι πολλά καλός τζαι προσπαθεί να κρατήσει μια σταθερή πορεία αρκετά χρόνια.
Ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, που εν ο συνθέτης του τελευταίου τραγουδιου, τζαι βασικός συνεργάτης του Δώρου εν επίσης που τους πολλά υποσχόμενους νέους κυπριους καλλιτέχνες, με σοβαρές συνεργασίες στην Ελλάδα. Εκαμεν τζαι τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Φαγίουμ" με τον Μητσιά, την Σοφία Παπάζογλού τζαι σε τζείνο τον δίσκο ο Δώρος λέει ένα κα-τα-πλη-κτι-κο τραγούδι!!!
Ατε εν να πω ότι εν τζαι οι θκυο Λεμεσιανοί :-)

Disdaimona είπε...

"Φαγιούμ" ο δίσκος.

Πρασινάδα είπε...

Ενθουσιάστηκα που είδα το ποστ σου γιατί τούτα τα βίντεο τα έχω ξαναδεί τζαι εν όντως η καλύτερη απο τις Μαργαρίτες Μαγιοπούλες!!

Aceras Anthropophorum είπε...

Disdaimona μεινίσκουν μόνιμα Κύπρο ή Ελλάδα;

Πρασινάδα, το άλλον σημαιάκιν της Ελβετίας πάνω στο μπλόγκ σου δεν είμαι γώ.

Aceras Anthropophorum είπε...

Εσείς που είσαστιν Κύπρον, πόσον ακούεται ο Δώρος Δημοσθένους που τα ράδια τζιαι που τες τηλεοράσεις;

Itsmylife είπε...

Έν ιξέρω αν νεν αντροπή μου, αλλά εγώ πρώτην φοράν τον ακούω. Εν πολλά καλός όμως τζιαι θα τον ξανακούσω! Φταιν οι δικοί μας οι "ραδιοφωνικοί παραγωγοί"...

postbabylon είπε...

εγω είμαι έξω τζιαι πρώτην φοράν τον ακούω! Η φωνή του πάντως εν μέλιν!