Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Που να τα φάτε στην αρρώσκιαν σας, χριστιανοί σκατόψυσιοι



Που να ξηλειφτεί η ράτσα σας,
Που να σας τα κάμνουν τα σάντουιτς τζιαι να μεν τα τρώτε,
Που να σσιυλλοβρωμίσετε,
Που να δας δώ πρισμένους που τα σάντουιτς,
Που να μεν τα χαρείτε,
Που να όψεστε τζιαι να τα έβρετε που τον θεόν, τζιαι να μείνετε άλυτοι,
Που να μαυρίσει η γλώσσα σας τζαι να με μπορ΄α φάτε με σάντουιτς με χάμπουρκε
Που ναν χαρράμιν σας, τζιαι να φκούν τ΄αντερα σας πριν να παν τα σάντουιτς κάτω,
Που να σας δώκει ο θεός καρβούνιν μες το στόμαν αντίς για σάντουιτς,
Που να μεν έσιετε να φάτε τζιαι να τρώτε που πάνω σας,
Που να φάτε την φάουσαν
Που να λύσουν οι μύλλες σας τζιαι να μείνετε ξεροί
Που ν΄αννοίξει το μνήμαν σας τζιαι να γεμώσει σάντουιτς
τζιαι που να φκάλετε ζίλικουρτιν
τζιαι να φκούν οι κίττοι σας τζιαι να μεν ηξαναδείτε σάντουις


Άτιμοι, βρωμισμένοι, κοτσιρόσσιυλλοι,

όσα κόψετε που τα σάντουιτς να μεν τα χαρήτε τζιαι να μείνουν κληρονομιά της Παναΐας του Τζύκκου,

δοξάζω το όνομαν της τζιαι την χάρην της.

17 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Τζιαι που να φκάλετε ξορισμένον, τζιαι ψόφον τζιαι κορτάτζιν που σάντουιτς με ληγμένην πίκλαν γεμάτην διοξίνες παφίτιτζιες

Τζιαι νά σιετε την κατάραν του θεού, τζι΄οι πέτρες να γινούν ψουμιά τζιαι σάντουιτς τζιαι σεις να λειμάσσετε

τζιαι να κάμετε πους εν να τα φάτε τζιαι να σας κάτσουν μες το καρυολέμιν

τζιαι να κλωτσίσετε της σίκλας τζιαι να μείνετε άθαφτοι,

αθεόφοβοι, τζιαι να πάρει την ψυσιήν σας ο θκιάολος τζιαι να την σύρει μες την πίσσαν τζιαι μες την χόγλασην, να καθαρίσει η αθρωπότητα που τα τομάρκα σας, σκατάες.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ελειφτήκετε τα σάντουιτς τωρά υποκριτές παλιοτόμαρα.

Που να τα φάτε στην αρρώσκιαν σας τζιαι να μείνουν τα κοπελλούθκια σας ορφανά τζιαι να έχουν δικαίωμαν για σισσύτιον.

Aceras Anthropophorum είπε...

τζιαι να τρώτε σάντουιτς τζιαι να τα ξερνάτε ως που να ξεράσετε την βρωμισμένη σας ψυσιήν τζιαι να μείνετε άψυσιοι.

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολον να μείνει κανένας ψύχραιμος...

ιων είπε...

Κομα εν λλία που τους είπες τους άχρηστους, που εν βάρος πάνω στην γην. Αηδιάσα μόνον που εθκιάβασα εχτές μεστον Πολίτην ότι εκάμαν θέμαν για έναν βούκκον φαίν που τρώσιν τα μωρά. Εφταίξαν τους τωρά τα πεινασμένα τα μωρά, Οι βρωμισμένοι ρε δεν έιει πάτον η μαύρη τους η ψυσιή.

΄Οτι κάμνουμεν σαν λαός θα το πιερώσουμεν. Κάρμα. Να πεινούν τζιαι να υποσιτίζουνται μωρά τζιαι μείς να στοιβάζουμεν μίλλες. Ακόμα τζιαι να πεινούσαμεν τζιαι μεις έπρεπεν να κόψουμεν που τον βούκκον μας να τους δώσουμεν τζιαι τζείνους. Υποκριτές φαρισσαίοι. Ιμίσιη μου χριστιανοί. Ατε ολάν που τζειαμαί δαιμόνοι μαύροι.

υστερις άμα ένα ποτούτα τα μωρά ποταβρίσει το σιερούιν του να πιάσει να φάει, εν κλέφτης, τζαι κατατρέσιει τον τζιαι η κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύνδεσμος γονέων ήταν ένας που τους λόγους που εφύαμεν τα κοπελλούδκια μου που το δημόσιο δημοτικό.

Εκάμναμε γενέθλια της κόρης μας στις 25 του Απρίλη του 2004. Ετοίμασε προσκλητήρια κάρτα με τον παπά της που έννεν κυπραίος τζε έδωκεν το στις συμμαθήτριες της. Λλίες ημέρες πριν τα γενέθλια ήμασταν μαζί με τον άντρα μου σε συνεδρία του Συνδέσμου Γονέων, τζε διανέμει ο πρόεδρος αντίγραφα της πρόσκλησης των γενεθλίων - έβαλεν θέμα ότι έκαμνε προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ.

Επειδή η πρόσκληση που ήταν υπό την μορφή χιουμορίστικου ποιήματος (ο άντρας μου εν κειμενογράφος) ετέλειωνε με το:

"Είτε επώδυνο ΝΑΙ
είτε επικίνδυνο όχι
απαντήστε πριν τις 25 του Απρίλη"

Μπορεί τωρά να μας φαίνετε Ασέρα μου καλέ αστείο, όμως τότε για μένα ήταν devastating - σαν να μας εσταυρώναν την κόρη μας δημόσια. Ανακάτσιασά τους.

Θα μπορούσαν άραγε σου οι γάροι να βάλουν τον εαυτόν τους στην θέση τούτον των μωρών, ίνταλως εν να νοιώσουν τζε ίντα που να σκεφτούν την ώρα που να τους λαλούν «εν θα σας διούμε συσσίτιο επειδή εν εναντίων οι γονιοί»

Itsmylife είπε...

Που να μεν τα σιέσουσιν!

Itsmylife είπε...

Όϊ για τα μωρά φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό το εξαιρετικά ρατσιστικό κείμενο; Μήπως ο σύνδεσμος γονέων είναι θρησκευτικό ίδρυμα; Μήπως αντιπροσωπεύει 2 δισεκατομμύρια χριστιανούς;

Πάτε από το ένα blog στο άλλο και κατηγορείτε τον ένα μετά τον άλλο για ρατσισμό αλλά είσαστε χειρότεροι!

Anef_Oriwn είπε...

Να μεταφέρω κι εδώ [μετά και την παρέμβαση του Ανώνυμου με ημερ. 7 Φεβρουαρίου 2011 11:03 π.μ.] κάτι που είχα γράψει στο Blog του Strovolioti:
Εν τζιαι έτυχε ΣΑΣ να είσαστε μέλη σε Συμβούλιο Συνδέσμου Γονέων; Άμα μπείτε θα δείτε τι ελιτισμός και τι ρατσισμός υπάρχει εκεί! Άτε, να μεν αρκέψω να γράφω παραδείγματα από τες δικές μου εμπειρίες!

patinios είπε...

Είπα να γράψω «Να το φαν και να πάθουν απόφραξη εντέρου» αλλά εν θέλω να πέσω στο επίπεδων τους…!!!
ας τους κρίνει ο θεός τους

πρωην θυμα απατεωνων αθειστων απο το ακελ είπε...

που να ψοφισετε απατεωνες εγκληματιες τραβεστες και πουστηες αθεοι.που να ξιλιφτει καθε κομμουνιστης που τον κοσμο.πουν να πεσσει η βιλλα σας για να μεν καμνετε τους καμποσους.που να σας κοπει η γλωσσα να μεν μιλατε μα αρχαιολατρες.που να σας συλλαβουν ουλλους τζε να σας στειλουν στην σιβηρια τζαμαι που ανηκετε.που να σας βαλουν να δουλεφκετε ουλλο χρονο τζε να μεν καθεστε γιορτες.που να σας απαγορεψουν να τρωτε σουβλα χριστουγεννα τζε πασχα.που να εβρει η αστυνομια ποιος εισαι τζε ενα μαθει η οικογενεια σου οι καφκες τζε οι φιλοι σου οτι τους ξιτιμαζεις.που να πεθανεις που την αζουλα σας.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανώνυμε 2:01 μμ το κείμενον βρίζει τους σκατόψυχους χριστιανούς, αυτούς που είναι αλληλέγγυοι μόνον με τους "δικούς" τους, αυτούς που χωρίζουν τους φτωχούς σε επιθυμιτούς τζιαι ενεπιθύμητους. Οι κατάρες πιάννουν μόνον τους χριστιανούς που θέλουν να κόψουν τα σάντουιτς που τα κκιλιντζιρούθκια τζιαι όχι τον κάθε χριστιανόν.


Θύμαν, οι κατάρες πιάννουν μόνον τους αμαρτωλούς που θέλουν να κόψουν το σάντουιτς που έναν μωρόν για να γεμώσουν την πούγκαν τους λίρες τζιαι να στηβάσουν παραπάνω μύλλες. Οι κατάρες δεν πιάνουν πάνω σε έντιμους ανθρώπους, άρα γράψε ότι θέλεις. Οι δικές μου πιάννουν, οι δικές σου όι. Τζιαι να ξέρεις ότι σσύφφωνα με την παράδοσην, οι κατάρες που ρίφκονται άδικα επιστρέφουν στον αποστολέαν.

Φφφφπτού τους! είπε...

Άτιμοι, βρωμισμένοι, που να μεν τα χορτάσετε ποττέ σας, γρισκιανοί ελεεινοί υπάνθρωποι.
Τζιαί που να φκάλετε μουασίλιν να κολλήσετε σύφφιλην τζιαί να στουππώσει τ' άντερον σας να σιέζετε που τες πάντες.

Ανώνυμος είπε...

Εισήγηση και συμβουλή μου τότε να καταραστείς το Σύνδεσμο Γονέων και να μην συγχύζεις την χριστιανική θρησκεία με το θέμα. Θα μπορούσες να πεις "σκατόψυχοι του Συνδέσμου Γονέων" αλλά δεν αναφέρεις πουθενά στην ανάρτηση σου για το Σύνδεσμο Γονέων.

Καλά για τα υπόλοιπα ρατσιστικά σχόλια που έκαναν μερικά άτομα της Αριστεράς τι να πω; Μέχρι και την χρήση της λέξης υπάνθρωποι. Ουδέν σχόλιο. Απλώς αίσχος και φρίκη!

Τελωσπάντων κακώς ασχολήθηκα!

Aceras Anthropophorum είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,

Λυπούμαι αν σας έχω θίξει προσωπικά. Νομίζω όμως ότι ερμηνεύσατε το πνεύμα της ανάρτησης γεννικεύκοντας το σκατόψυσιοι χριστιανοί.

Αν επροσέξατε δεν αναφέρομαι σε κανέναν ονομαστικά. Σκόπημα για να πιάσει το κολάνιν τζιαι άλλους πέρα που αυτούς που ασχολούνται με σάντουιτς αλλά που έχουν την ίδιαν κκελλέ. Θα μπορούσα να σας ονομάσω χριστιανούς πολιτικούς που θέλουν να εγράψουν διάφορα ανάλογα θέματα με στην βουλή, τον Κουλία που από τη μιαν νηστεύκει ευλαβικά τζιαι που την άλλην ξερνά χολήν, μίσος για τους αράπηες τζιαι πάει σε διαδηλώσεις όπου οι Ελληνικές σημαίες μετατρέπονται σε ρόπαλα, τον Αρχιεπίσκοπον που δεν κάμνει άλλη δουλειά που το να ευλοεί τους φασίστες (τα παιδιά του ΕΛΑΜ).

Νομίζω όμως ότι παρόλον που δεν τανονομίζω κανέναν, η ανάρτηση περιγράφει πολλά καλά, έστω τζιαι με υπονοούμενα ποιούς χριστιανούς ονομάζει σκατόψυχους, τζιαι να είσαστιν κανονικός χριστιανός ή χριστιανή δεν θα έχετε αντήρρηση.

Λυπούμαι αν το πήρατε άλλως πως, τζιαι σας απολογούμαι εσάς προσωπικά τζιαι σε όποιον κανονικόν χριστιανόν εθίχτην αν δεν ήμουν αρκετά ξεκάθαρος για μην θιγήτε.

Θέλω να ξέρετε ότι τους εύσεβής χριστιανούς που προσπαθούν να εφαρμόσουν τις αρχές της χριστιανικής αγάπης τζιαι αλληλεγγύης τζιαι πέραν που την προσπάθειαν για προσιλητισμό, τους χριστιανούς που σέβονται τα πιστεύω των άλλων τζιαι τα δικά μου, τους σέβομαι τζιαι εκτιμώ.

Φφφφπτού τους! είπε...

@Ανώνυμος.

Δηλαδή:
Όταν ένας κουμουνιστής, (Στάλιν) φταίει, φταίουν ούλλοι οι κουμουνιστές.
Όταν ένας Τουρκοκύπριος (Ντεκτάς) φταίει, φταίουν ούλλοι οι Τουρκοκύπριοι.
Όταν ένας γρισκιανός (όποιος) φταίει, φταίει μόνον τζιείνος.

Χα!
Τα αποβράσματα τούτα φίλε μου που κλαίουνται για τα σάντουιτς, είναι οι πιο φανατικοί χριστιανοί. Είναι οι φέροντες την "φιλάνθρωπον" χριστιανικήν παιδείαν.
Καμαρώστε τους. Να τους σιαίρεστε.